Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
lleennttiillkkaa píše:
Označení kokino taky nechápu, ale u nás v práci se používalo docela často, ale když to po mě nějaký dítě chtělo poprvý, tak jsem vůbec netušila proč za mnou leze až do kuchyňky a co po mě vlastně chce
Jinak jsem teda na AHA zkoukla video s tím zmetkem co tam byl minule a to je fakt dobrej magor a divím se, že Havlíček po něm neskočil
ja ted to video videla taky
no ty blaho..tfuj tfuj tfuj ![]()
jinac slovo kokino znam z detstvi a nesnasim ho a nepouzivam.Ja kokina nejim(jen cokoladicky a jine sladke kravinky
)
Any píše:lleennttiillkkaa píše:
Označení kokino taky nechápu, ale u nás v práci se používalo docela často, ale když to po mě nějaký dítě chtělo poprvý, tak jsem vůbec netušila proč za mnou leze až do kuchyňky a co po mě vlastně chce
Jinak jsem teda na AHA zkoukla video s tím zmetkem co tam byl minule a to je fakt dobrej magor a divím se, že Havlíček po něm neskočilja ted to video videla taky
jinac slovo kokino znam z detstvi a nesnasim ho a nepouzivam.Ja kokina nejim(jen cokoladicky a jine sladke kravinky![]()
![]()
no ty blaho..tfuj tfuj tfuj
)
Tak jsem se na to koukla taky (díl jsem neviděla). Jako chlapec blbej jak štoudev, o tom žádná. Ale režisérka mi přišla taky sakra nepříjemná, protivná a namachrovaná ![]()
Mě se vůbec nelíbí jak tam vyhazujou to jídlo. I když je to nezdravé, tak mi to připadá jako zbytečný plýtvání. Někde lidi nemají co do pusy a tady se to vyhazuje ![]()
lucineeccka píše:
Mě se vůbec nelíbí jak tam vyhazujou to jídlo. I když je to nezdravé, tak mi to připadá jako zbytečný plýtvání. Někde lidi nemají co do pusy a tady se to vyhazuje
taky mi to vadí, protože co by za to děti v africe daly.
jenny já tam mít takovýho blbečka, tak sjem taky protivná
koukáte na to dneska ?
Jak jí říkal ten trenér, že má chodit kočárkem ?? Asi bych to začla praktikovat… ![]()
nevíte ? děkuji
ja jsem taky z havirova a kokino je naprosto normalni co na tom nechapete? ![]()
prosim vas nemam cas to dohlevat nehodili byste mi odkaz na vcerejsi a jine dily? chcu ten recept ![]()
leni normalne zatni pulky
narovnat se ale nevyprsit jak rikal a bez. akorat jsem nepochopila ty chodidla proc ma chodit po vnitrni hrane ![]()
Kokino je moravský výraz? Myslím, že je to normální dětskej celorepublikovej, ne?:-)
hofka píše:
Kokino je moravský výraz? Myslím, že je to normální dětskej celorepublikovej, ne?:-)
„Kokino“ je fakt pekelný výraz
![]()
magdicka píše:
leni normalne zatni pulkynarovnat se ale nevyprsit jak rikal a bez. akorat jsem nepochopila ty chodidla proc ma chodit po vnitrni hrane
možná našlapovala po vnější a tak jí chtěli spravit nášlap, jakej ho člověk má se pozná z bot, který normálně nejčastěji nosíte, tak kde jsou nejvíc sešlapaný.nejsprávnější je nášlap celou plochou, aspoň při běhání, při tý chůzi to bude určitě stejný.
hofka píše:
neni, tady ve vychodnich cechach se to nepouziva. ja se s tim setkala jen na morave
Jsem z východních Čech:-) I jinde jsem ho slyšela, pohybuju se v Čechách. No jo, vždyť je to fuk, prostě výraz. My používáme takových divností:-)
girlie sage píše:hofka píše:neni, tady ve vychodnich cechach se to nepouziva. ja se s tim setkala jen na morave
Slovo „kokino“ znám sice z dětství, ale ani jako dospělá se nad tím nepohoršuji, když to slyším ![]()