Pořad Jste to, co jíte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17026
2.6.11 14:34
lleennttiillkkaa píše:
Označení kokino taky nechápu, ale u nás v práci se používalo docela často, ale když to po mě nějaký dítě chtělo poprvý, tak jsem vůbec netušila proč za mnou leze až do kuchyňky a co po mě vlastně chce :D
Jinak jsem teda na AHA zkoukla video s tím zmetkem co tam byl minule a to je fakt dobrej magor a divím se, že Havlíček po něm neskočil :D

ja ted to video videla taky 8-o 8-o :roll: no ty blaho..tfuj tfuj tfuj :lol:

jinac slovo kokino znam z detstvi a nesnasim ho a nepouzivam.Ja kokina nejim(jen cokoladicky a jine sladke kravinky 8-) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
2.6.11 18:28
Any píše:
lleennttiillkkaa píše:
Označení kokino taky nechápu, ale u nás v práci se používalo docela často, ale když to po mě nějaký dítě chtělo poprvý, tak jsem vůbec netušila proč za mnou leze až do kuchyňky a co po mě vlastně chce :D
Jinak jsem teda na AHA zkoukla video s tím zmetkem co tam byl minule a to je fakt dobrej magor a divím se, že Havlíček po něm neskočil :D

ja ted to video videla taky 8-o 8-o :roll: no ty blaho..tfuj tfuj tfuj :lol:

jinac slovo kokino znam z detstvi a nesnasim ho a nepouzivam.Ja kokina nejim(jen cokoladicky a jine sladke kravinky 8-) )

Tak jsem se na to koukla taky (díl jsem neviděla). Jako chlapec blbej jak štoudev, o tom žádná. Ale režisérka mi přišla taky sakra nepříjemná, protivná a namachrovaná :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
2.6.11 22:02

Mě se vůbec nelíbí jak tam vyhazujou to jídlo. I když je to nezdravé, tak mi to připadá jako zbytečný plýtvání. Někde lidi nemají co do pusy a tady se to vyhazuje :roll:

• Citovat
  • Upravit
27263
2.6.11 22:06
lucineeccka píše:
Mě se vůbec nelíbí jak tam vyhazujou to jídlo. I když je to nezdravé, tak mi to připadá jako zbytečný plýtvání. Někde lidi nemají co do pusy a tady se to vyhazuje :roll:

taky mi to vadí, protože co by za to děti v africe daly.
jenny já tam mít takovýho blbečka, tak sjem taky protivná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
2.6.11 22:10

koukáte na to dneska ?

Jak jí říkal ten trenér, že má chodit kočárkem ?? Asi bych to začla praktikovat… :mrgreen:

nevíte ? děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
2.6.11 22:23

Dneska to bylo dobrý co?

• Citovat
  • Upravit
11574
3.6.11 07:54

ja jsem taky z havirova a kokino je naprosto normalni co na tom nechapete? :lol:

prosim vas nemam cas to dohlevat nehodili byste mi odkaz na vcerejsi a jine dily? chcu ten recept :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
3.6.11 07:57

leni normalne zatni pulky :-D narovnat se ale nevyprsit jak rikal a bez. akorat jsem nepochopila ty chodidla proc ma chodit po vnitrni hrane :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
3.6.11 09:08

Kokino je moravský výraz? Myslím, že je to normální dětskej celorepublikovej, ne?:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2204
3.6.11 09:11
hofka píše:
Kokino je moravský výraz? Myslím, že je to normální dětskej celorepublikovej, ne?:-)

„Kokino“ je fakt pekelný výraz :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
3.6.11 09:22
magdicka píše:
leni normalne zatni pulky :-D narovnat se ale nevyprsit jak rikal a bez. akorat jsem nepochopila ty chodidla proc ma chodit po vnitrni hrane :think:

možná našlapovala po vnější a tak jí chtěli spravit nášlap, jakej ho člověk má se pozná z bot, který normálně nejčastěji nosíte, tak kde jsou nejvíc sešlapaný.nejsprávnější je nášlap celou plochou, aspoň při běhání, při tý chůzi to bude určitě stejný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
3.6.11 09:44
hofka píše:
Kokino je moravský výraz? Myslím, že je to normální dětskej celorepublikovej, ne?:-)

neni, tady ve vychodnich cechach se to nepouziva. ja se s tim setkala jen na morave

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
3.6.11 10:42
  • )

Příspěvek upraven 12.12.11 v 17:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
3.6.11 12:15

Jsem z východních Čech:-) I jinde jsem ho slyšela, pohybuju se v Čechách. No jo, vždyť je to fuk, prostě výraz. My používáme takových divností:-)

girlie sage píše:
hofka píše:
neni, tady ve vychodnich cechach se to nepouziva. ja se s tim setkala jen na morave
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
3.6.11 12:17

Slovo „kokino“ znám sice z dětství, ale ani jako dospělá se nad tím nepohoršuji, když to slyším :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí