Pořad Jste to, co jíte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17026
18.6.11 09:14

oni to nijak nemerili,proste to nesmelo vrit,ale jen se udrzovat horke na plotne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
18.6.11 10:10

any super! dik

tech 80 stupnu no taky bych to delala tak ze by to nesmelo vrit ale radsi bych naky teplomer :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
18.6.11 11:25

on tam mel prece nejakej teplomer, porad si to udrzoval, no jo ale jak to udrzet aby to neslo ani nahoru ani dolu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
18.6.11 19:34

ty teplomery jsou ale zase snadno k sehnani na zavarovani atd. ne?ale to bych se musela taky poohlidnout. ja bych to radsi taky delala s nim :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
19.6.11 14:21

Teď začíná zavařovací sezona, teploměry budou všude:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
19.6.11 20:22

Právě večeříme šunku podle tohoto pořadu a je mňam. Dělala jsem ji v tlačenkovém střevě, normálně v hrnci a pohoda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4595
19.6.11 20:28
taky to chci vyzkouset, uz jsem koupila tlacenkove strevo a provazekm jen doufam, ze trefim mnozstvi soli… ten udaj 1,4 procenta mi je nejak vzdaleny :dance:
Jitulinaja píše:
Právě večeříme šunku podle tohoto pořadu a je mňam. Dělala jsem ji v tlačenkovém střevě, normálně v hrnci a pohoda
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
19.6.11 21:00

já měla 850g masa a dala jsem tři lžičky soli, používám mořskou ta solí míň,a je to tak akorát, takže obyč. bych dala tak dvě. Podle toho jak moc solíte my moc ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4595
19.6.11 21:21
díky za tip, my taky moc nesolíme, tak to bude akorat :palec:
Jitulinaja píše:
já měla 850g masa a dala jsem tři lžičky soli, používám mořskou ta solí míň,a je to tak akorát, takže obyč. bych dala tak dvě. Podle toho jak moc solíte my moc ne.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
19.6.11 22:34
Jitulinaja píše:
Právě večeříme šunku podle tohoto pořadu a je mňam. Dělala jsem ji v tlačenkovém střevě, normálně v hrnci a pohoda

Jitulinajo, mohla bych poprosit o ten receptík? Nějak mi to uniklo. Vím, že se tam na kilo masa má dát trochu medu, sůl, a co dál? :oops:
Děkuji :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
20.6.11 08:15

UTFG!:-) http://www.iprima.cz/…hem-vlakniny

tterka píše:
Jitulinaja píše:
Jitulinajo, mohla bych poprosit o ten receptík? Nějak mi to uniklo. Vím, že se tam na kilo masa má dát trochu medu, sůl, a co dál? :oops:
Děkuji :kytka: :kytka: :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
20.6.11 08:28
hofka píše:
UTFG!:-) http://www.iprima.cz/…hem-vlakniny
tterka píše:
Jitulinaja píše:
Děkuji :kytka: :kytka: :kytka:

Děkuji mooooc :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
20.6.11 09:09

¨Já tam dal ještě trochu čerstvě mletého pepře. Jinak by podle mě mohla být dobrá místo medu, třeba nějaké pesto, nebo česneková pasta. Jo a abych nezapoměla do toho tlačenkovýho střeva je potřeba pořádně pěchovat, aby tam nezůstal vzduch, jinak se rozpadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
24.6.11 20:36

to byl dojak vcera co??? :-D

co sunka zkousely jste nektera?? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
24.6.11 20:37