Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
oni to nijak nemerili,proste to nesmelo vrit,ale jen se udrzovat horke na plotne
any super! dik
tech 80 stupnu no taky bych to delala tak ze by to nesmelo vrit ale radsi bych naky teplomer ![]()
on tam mel prece nejakej teplomer, porad si to udrzoval, no jo ale jak to udrzet aby to neslo ani nahoru ani dolu ![]()
ty teplomery jsou ale zase snadno k sehnani na zavarovani atd. ne?ale to bych se musela taky poohlidnout. ja bych to radsi taky delala s nim ![]()
Právě večeříme šunku podle tohoto pořadu a je mňam. Dělala jsem ji v tlačenkovém střevě, normálně v hrnci a pohoda
Jitulinaja píše:
Právě večeříme šunku podle tohoto pořadu a je mňam. Dělala jsem ji v tlačenkovém střevě, normálně v hrnci a pohoda
já měla 850g masa a dala jsem tři lžičky soli, používám mořskou ta solí míň,a je to tak akorát, takže obyč. bych dala tak dvě. Podle toho jak moc solíte my moc ne.
Jitulinaja píše:
já měla 850g masa a dala jsem tři lžičky soli, používám mořskou ta solí míň,a je to tak akorát, takže obyč. bych dala tak dvě. Podle toho jak moc solíte my moc ne.
Jitulinaja píše:
Jitulinajo, mohla bych poprosit o ten receptík? Nějak mi to uniklo. Vím, že se tam na kilo masa má dát trochu medu, sůl, a co dál? ![]()
Děkuji
![]()
UTFG!:-) http://www.iprima.cz/…hem-vlakniny
tterka píše:Jitulinaja píše:Jitulinajo, mohla bych poprosit o ten receptík? Nějak mi to uniklo. Vím, že se tam na kilo masa má dát trochu medu, sůl, a co dál?
Děkuji![]()
![]()
hofka píše:
UTFG!:-) http://www.iprima.cz/…hem-vlakninytterka píše:Jitulinaja píše:Jitulinajo, mohla bych poprosit o ten receptík? Nějak mi to uniklo. Vím, že se tam na kilo masa má dát trochu medu, sůl, a co dál?
Děkuji![]()
![]()
Děkuji mooooc
![]()
¨Já tam dal ještě trochu čerstvě mletého pepře. Jinak by podle mě mohla být dobrá místo medu, třeba nějaké pesto, nebo česneková pasta. Jo a abych nezapoměla do toho tlačenkovýho střeva je potřeba pořádně pěchovat, aby tam nezůstal vzduch, jinak se rozpadne.
magdicka píše:
to byl dojak vcera co???co sunka zkousely jste nektera??
jj,doják to byl ![]()