Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ivaneska
Myslím, že to byla mladá holčina, nakonec nepribrala, protože nedodržovala režim.
Taky koukám… ale mám z toho nějaký divný pocit. Přijde mi to spíš jako reklama na obchod se zdravou výživou
![]()
@lucenka jj tak nějak…nikdy jsem to moc nesledovala, ale tohle mi přišlo takový divný…možná to jen budou místo na jídlo směrovat na poradnu - psycho-, sex-, manželství…uvidíme co přinesou další.. ![]()
@Ivaneska nepribrala myslim skoro nic, pak zjistili ze nedodrzuje co ma a ze vlastne chtela byt jen zajimava a pribrat nechce.
Taky jsem se dívala. Sledovala jsem i dřívější díly, tak mě to zajímalo. Ale jsem též lehce zklamaná. Doktorka Kateřina mi moc sympatická nebyla a Laura to moc nevylepšila. A stejně jako @doraz mi to přijde jak „povídky o manželství a sexu“.
Nicméně ten pořad mě osobně donutil se víc zamýšlet nad tím, co kupuju a co do té pusy strčím, takže ho budu sledovat dál.
@IvaB píše:
Taky jsem se dívala. Sledovala jsem i dřívější díly, tak mě to zajímalo. Ale jsem též lehce zklamaná. Doktorka Kateřina mi moc sympatická nebyla a Laura to moc nevylepšila. A stejně jako @doraz mi to přijde jak „povídky o manželství a sexu“.
Nicméně ten pořad mě osobně donutil se víc zamýšlet nad tím, co kupuju a co do té pusy strčím, takže ho budu sledovat dál.
Souhlasím s IvaB.
Také jsem sledovala dřívější díly i jejich opakování nedávno.
Dr. Kateřina dokázala mluvit a hlavně vysvětlit. Její styl mi byl bližší než kuňkání doc. Laury a její manželská poradna. Havlíček je stále stejný.
Pozitivní pro mě je, že hubnou 4 měsíce proti dřívějším 2 měsícům.
Nelíbí se mi, že pořad začíná až ve 21.30 hod. Normálně už si jdu lehnout.
Otázka pro pozorné divačky: kolik shodil ten manželský pár? Zaregistrovala jsem, že si otevřeli prodejnu zdravé výživy a sami lisovali olej, ale shozená kila mi asi unikla.
Říkali to na konci, myslim, že on shodil cca 7 kg tuku…ale nějak mi to taky nesedlo…přišlo mi, že to posunuli jiným směrem a taky mi víc sedla Káča než Laura…
@EMicina myslím, že manžel 15 a manželka 7. Na tom chlapovi to bylo dost vidět.
Koukáte? Laura a její manželská poradna opět nastupuje
Proč se všude snaží vyšťourat problém? ![]()
A dneska? fakt psychoporadna…Co těm lidem za to účinkování dávají?
Nějak nechápu, proč se to ještě jmenuje „Jste to, co jíte“, když o jídle je tam toho minimum. Na Lauru a její proslovy začínám být alergická. ![]()
Ale minule ta holčina - 44 kg, to teda byla pecka ![]()
Nedívala jsem se a tak moc jsem dívat chtěla.
Nemohla jsem udržet oči, 21.30 je na mě pozdě. Vstávám brzy do práce.
Oni to vůbec nereprízují.
Noční reprízy ve čtvrtek a v pátek v noci jsou reprízy starších dílů s dr. Kateřinou.
Předpokládám, že jak má Prima několik stanic, tak časem reprízovat budou.
Mohli by dávat o víkendu třeba v osm ráno.
IvaB. taky by mě zajímalo, proč změnili zaměření, vysvětlování dr. Kateřiny se mi líbilo.
Kateřina to uměla tak nějak líp…byla rázná, ale uměla i pochválit…Laura mi je nesympatická už z doby kdy visela na billboardech v negližé, když kandidovala do senátu za ANO…
@EMicina
Dá se podívat na internetu:
http://play.iprima.cz/jste-to-co-jite