Hrajete někdo Farmville?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17310
1.4.11 12:33

Lucyus já už taky jen tak tak stíhám hrát Farmville.Manža už je tak dost na nervy,že pak trošku brzdím počítač a pak si třeba nejdu lehnout dokud nemám posekáno atd :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1438
1.4.11 12:36
Mišuna píše:
Les jakto že ti nejde ten špenát? to nechápu :nevim:

No já taky ne, ale zas neumím anglicky, tak to nechávám. Jako když jsem splnila úkol a nedostala mastery sign, tak jsem si na farmu vyreklamovala, ale vysvětlit, že ve skleníku nezasázím červený špenát… to už je fakt hodně.

Prostě mi nejde - když si kliknu na seed genealogy a vyberu red spinach, tak mi to ukáže, že se kříží ze spinach a mystery seed, ovšem vpravo dole mi chybí tlačítko na zakoupení, jako je u ostatních rostlinek :cry:

EDIT
Tak nic, teď mě tahle diskuze nakopla k tomu, že vlastně ono se dají zasadit každá rostlinka samostatně, netřeba chodit přes seed genealogy… takže špenát mám zasázený… a jestli mi někdo přijdete kliknout na skleník, budu ráda :lol:

na Facebooku Lesana Lesanová - ve Farmville lvl 102

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
1.4.11 12:43
verenika píše:
A máteten maximální rozměr farmy?Já na to nemám sousedy :cry:

Se ti ještě budu hodit :-P

Ad červený špenát - já musela ručně zadat že ze všech plodin chci křížit špenát a rebarboru (rhubarb), nešlo to jen kliknout a křížit hned.

Special delivery - vyskakuje to, co farma potřebuje, lopatky jsou na rybník a storage cellar, dokud tam nebude plno, budou vyskakovat pořád… To je blbé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1438
1.4.11 12:51

Heh, a co mi akutálně leze na nervy, že v rámci úklidu jsem celkem nedávno vyházela asi tak padesát nadbytečných lucky penny… a šup, už je tu další kolo házení do studny :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
1.4.11 13:01

teď jsem si smazala příspěvek :zed: :lol:

Holky komu by nevadilo si mě dát za souseda tak budu ráda :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1438
1.4.11 13:11
verenika píše:
Holky komu by nevadilo si mě dát za souseda tak budu ráda :palec:

Klidně si mě na facebooku najdi, pokud mě v sousedech nemáš - Lesana Lesanová. Přátelství a žádost o sousedství potvrzuji každému, já na FB žádné tajnosti nepíšu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
1.4.11 13:18
verenika píše:
Lucyus já už taky jen tak tak stíhám hrát Farmville.Manža už je tak dost na nervy,že pak trošku brzdím počítač a pak si třeba nejdu lehnout dokud nemám posekáno atd :mrgreen:
Škoda :cry: Já už taky poslouchám stížnosti :roll:
Ale stejně pěstuju jak zběsilá :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22589
1.4.11 15:03

a koukám, že se řeší sousedi na farmě.. taky mi chybí :( takže kdyby někdo měl zájem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
1.4.11 17:07
verenika píše:
Monny89 píše:
to ja parim Happy Aquarium, a Pet Society :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

To já pařila už spousty her,Restaurant city,Happy Island,Aquarium,Pets…A zůstala mi farma.

Jo a co máte za internetový prohlížeč,že vám to šlape?

Já mám Google Chrome.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1438
1.4.11 17:28

Holky, zřejmě někdo z vás mi poslal žádost o přátelství… ovšem FB mi ji opakovaně odmítl potvrdit, že prý později… takže já se na potvrzení nevybodla, ale zatím mi to nejde :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
1.4.11 18:03
Les2311 píše:
Holky, zřejmě někdo z vás mi poslal žádost o přátelství… ovšem FB mi ji opakovaně odmítl potvrdit, že prý později… takže já se na potvrzení nevybodla, ale zatím mi to nejde :-(

To jsem byla asi já,jenže teď jsem v práci a nemůžu se tedy připojit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1438
1.4.11 18:39
verenika píše:
Les2311 píše:
Holky, zřejmě někdo z vás mi poslal žádost o přátelství… ovšem FB mi ji opakovaně odmítl potvrdit, že prý později… takže já se na potvrzení nevybodla, ale zatím mi to nejde :-(
To jsem byla asi já,jenže teď jsem v práci a nemůžu se tedy připojit :think:

ano, to jsem si myslela… ale už to funguje a žádost o přátelství je potvrzená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1438
4.4.11 23:27

No sláva, červený špenát mi dozraje někdy až po půlnoci, tak jsem si šla přepnout na anglickou farmu, jako aby mi zbytečně neuschnul… a hele, ono mi to nabídlo možnost FUNGOVAT NA OBOU FARMÁCH SOUČASNĚ :palec: Pokud tedy tomu dobře rozumím. Tak jsem si to zapla a uvidím :lol: To by byl pro mne ideál, na staré farmě mít sady, na nové rostlinky a obojí hezky současně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
5.4.11 12:40

jj, konečně to tak funguje. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
5.4.11 12:49

Supééér=) Kruci, akorát teď furt myslet, kde co mám, ať mi to nepochcípá :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí