Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
hkac píše:gabi.design píše:Tak to já zas nekoukala na první řadu. Viděla jsem jen jedno finále (myslím to, jak vypadla Balogová), a to jen proto, že jsme byli zrovna na ŠvP a kdybych se nedívala, byla bych tam mezi dětmi úplně mimo - všichni to tam hrozně řešili (deváťáci) a holky měly s sebou dokonce plakáty některých finalistů a lepily si je na ten týden na skříně
Nekoukám. Nebaví mě to, koukala jsem jen na první řadu.. A běda, když o tom jejich idolu někdo řekl jen půl nechvalného slova
.
Já jsem v té době taky ještě chodila do školy, takže jsem to děsně žrala. ![]()
Ahojky
Já koukám taky ale jen na kluky.Holky mě nějak letos neberou.
Z kluků se mi líbí(zpěvem) Ševčík a Kurc.
Leoš s tinou nic moc.Banášová byla nej.
Z poroty se mi líbí Habera s Osvaldovou.Ale ani Rytmus s Helenou mi neva.
Ahojky, já žeru Ševčíka, fakt zpívá nádherně. Je to ale i tím, že manžel sedí v kanceláři se ševčíkem starším a tak máme doma všechno z první ruky, hlavně to jaká je to vlastně všechno blamáž. Jak to ve finále je hlavně o sponzorech, že pomalu a jistě přidělují písničky atd. no je toho spousta, prostě dneska mu sms pošlu, protože by si to finále zasloužil a tím, že mezi českýma klukama má díky tomu jak vypadá nejmenší šanci. 3eps půjde určitě, puberťačky pošlou noaha ( s tím nesouhlasím, jsem patron, měl by postoupit čech), kurc taky zamrká a holky už učůrávají - zpívat umějí všichni, to slováci taková výhra nejsou… toť vše
gabi.design píše:jajinka veverka píše:Mě tam právě vadí ten Mareš a o tom hejnu puberťáků v publiku ani nemluvím.gabi.design píše:nu myslim, že by lidi na ni koukali víc kdyby to uváděl nikdo jinej, Leoš začíná bejt dost trapnej a Týna ta mi nikdy připadá, že neví co říct
Nekoukám. Nebaví mě to, koukala jsem jen na první řadu.
nu oni psali, že jim tam nechteji chodit diváci tak dávaj mladym lístky zadarmo aby to vypadalo, že je tam hodně diváku, nu tak kdyby mi nikdo dal lístek zadarmo du si tam zahejkat taky ![]()
zimovka píše:
Ahojky, já žeru Ševčíka, fakt zpívá nádherně. Je to ale i tím, že manžel sedí v kanceláři se ševčíkem starším a tak máme doma všechno z první ruky, hlavně to jaká je to vlastně všechno blamáž. Jak to ve finále je hlavně o sponzorech, že pomalu a jistě přidělují písničky atd. no je toho spousta, prostě dneska mu sms pošlu, protože by si to finále zasloužil a tím, že mezi českýma klukama má díky tomu jak vypadá nejmenší šanci. 3eps půjde určitě, puberťačky pošlou noaha ( s tím nesouhlasím, jsem patron, měl by postoupit čech), kurc taky zamrká a holky už učůrávají - zpívat umějí všichni, to slováci taková výhra nejsou… toť vše
taky mu pošlu prtože si ymslim, i přesto že zpívá nejlíp nepostoupí, právě protože pro pubertáky zjevem absolutně nezajímavej,ale neni to přece o zjevu, noah se mi teda nelíbí ani jak zpívá a nani jak vypadá, nu pubertačky ho žeroumtak já nevim
nevím, já být puberťačkou tak pošlu hlas Lukášovi.. je to pěkný chlap.. ![]()
Nevím, když nad tím přemýšlím, co by 15,16 viděly na Noahovi nebo Oravcovi ![]()
Zimovka .. a nevíš jak je to teda s tím výběrem písniček??? Opravdu si to vybírají sami a nebo jim to tam nakážou a na okolí se dělá, že to byl jejích výběr??
No když máš tak blízko k té Superstár
díky, zajímalo by mě to
kvaček píše:
Zimovka .. a nevíš jak je to teda s tím výběrem písniček??? Opravdu si to vybírají sami a nebo jim to tam nakážou a na okolí se dělá, že to byl jejích výběr??
No když máš tak blízko k té Superstárdíky, zajímalo by mě to
nu myslim, že ve finálových kolech maj písničky vybraný od nich,a to taky neni fer
tak já taky koukám, protože nikde jinde nic nedávají. Z holek zpívá hezky Alžběta a Gábina, vyhodila bych tu Vokálikovou, její hlas mi trhá uši. Z kluků ani nevim, tam se mi snad ani nikdo nelíbí a včera jsem moc nestíhala sledovat. Jinak porota, klasika Habera, Osvaldová, Patrika bych občas kopla do zadku jak je protivnej a namyšlenej a Helena, porcelánová panenka s tetováním, který se k ní fakt nehodí..
No jak jsem tak pochopila s výběrem písní je to tak, že mají možnost udělat sami předvýběr a že jim porota pak určí, kterou z toho jejich seznamu zazpívají. Ve finále to netuším jak chodí. Jen vím, že bylo šéfem jednoho z hlavních sponzorů naznačeno, jakou písníčku by měli dotyční zazpívat, zvláště ti u z kterých chtějí udělat příběh… jmenovat nebudu, každý si domyslí sám
Tak jak jste spokojené s dnešním vyřazováním?
I když jsem psala, že se mi líbí Noah, tak nejsem kupodivu vůbec zklamaná, že vypadl. Hlavně že zůstal Martin, i když jsem popravdě nečekala ani že by se dostal do semifinále. Je takový z nich nejmíň výrazný. To bych do něj taky neřekla, znala jsem ho jako děcko a rozhodně nevýrazný nebýval. Že vypadla Alex, to jsem doslova nadšená, protože mi ten její ječák škubal uši! A Aneta, za tu taky „brečet“ nebudu, nebyla mi sympatická.
No ale největší pecka je Jerguš. Ten mě vyloženě s*al!! Povýšený, přehnaně seběvědomý..a vůbec ![]()
já jsem spokojená,dalo by se říct, že jsem měla 100 procentní typy
My to dnes resili pri obede s manzelem a smali jsme se tomu, jak on ve svych 40ti letech se mnou resi Superstar a ohnive diskutujeme nad tim, kdo by mel vypadnout
![]()
Jelikoz nic nedavaji, mame to pustene jako kulisu „pisnickovou“, starsi kluk na to kouka s nama, miluje Michala Sepse a jeho reggae
![]()
Presne jsme tipovali, kdo by mel dnes vypadnout, Vokalikova opravdu zpivat neumi, Noah vubec, brrrrrr, ani sladkej mi neprijde, ani jak zpival se mi nelibilo…
No, Anet se mi libila jako vzhledem, ale taky asi nejslabsi…
No a ze Slovaku jsme tipovali Jerguse nebo toho 15ti leteho…
Asi nejvic se mi libi ta vysoka blondyna, ma pekny hlas a je sexy
Ale ani Kurc neni k zahozeni nebo Adamec ![]()
Sevcik zpiva pekne, to jo, ale je mi proste nesympaticky, takovej divnej ![]()
A co se tyce poroty, me bavi docela vsichni, Rytmuse mam rada i jako zpevaka, je mi sympatickej i nazorama…
No a Mares a Tina mi nevadi, hlavne se mi libi, jak ona zpiva ![]()
tak včera bylo vyřazovaní podle mých typů takže spokojenost , a docela mě pobavilo jak tam všichni brečali jak vypadl NOAH četně Tyny