Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
no tak já už nejsem ani zdaleka mladá holka (je mi 37) a pořád se mi potetovaní hajzlíci líbí… teď mám už něco málo přes dva roky sice potetovanýho a omotorkovanýho méďu… a je mi fajn… občas mi sice chybí ten adrenalín, co jsem měla s jeho předchůdcem (potetovaný hajzl první kategorie), ale už bych ho asi za nikoho nevyměnila… a i když není ten „hajzl“ tak mě umí vrátit zpátky do kolejí, když začnu vychylovat a to se povedlo zatím málokomu a proto ho táááááááááááááák moc miluju
![]()
jajinka veverka píše:
A ja jsem taky byla na potetovany hajzly a jak to dopadlo…Skoncila jsem u nepotetovanyho prijemnyho kluka
![]()
Heheeeee.tak sme na tom podobně
![]()
![]()
myslim si že většina mladých holek pokukuje a neco si začne s těma potetovanýma hajzlíkma
a potom ke stáru (18)
si vybere kluka kterej je uplnej mazlíček, je mi 22 a sem spokojená, neměnila bych
Veru, jak poudáš… intelektuální zábava a klub náročného diváka to je moje… stejně tak jako divadlo, opera atd.
ale nevidím důvod, proč se nekouknout i na pořad tohoto druhu… zvláště po víkendu, kdy jsem se nezastavila, protože jsme měli přítelovu dceru a celý víkend s ní blbli, lítali, hráli hry, prostě jí dělali program, aby se u nás cítila dobře… to pak jsem vždycky ráda, když dřepnu večer k telce a kouknu se na cokoliv oddechového… krom toho se u toho s drahým děsně nařehtáme, zvláště nad komentáři některých porotců a rádoby vtipnými hláškami Mareše, který byl možná kdysi zábavný, ale už mu s přibývajícími lety ubývá na vtipnosti…
a pak bych ještě ráda vypichla
že Jája tuto diskuzi založila pro nás, kdo se na Superstar koukáme a chceme si o tom podrbat a ne pro ty, kdo nám sem přijdou naznačovat, jaké asi musíme být intelektuální nuly, když koukáme na takhle „pokleslou“ zábavu…
tak to je asi tak všecko co bysom vypichol
![]()
Mína13 píše:
no tak já už nejsem ani zdaleka mladá holka (je mi 37) a pořád se mi potetovaní hajzlíci líbí… teď mám už něco málo přes dva roky sice potetovanýho a omotorkovanýho méďu… a je mi fajn… občas mi sice chybí ten adrenalín, co jsem měla s jeho předchůdcem (potetovaný hajzl první kategorie), ale už bych ho asi za nikoho nevyměnila… a i když není ten „hajzl“ tak mě umí vrátit zpátky do kolejí, když začnu vychylovat a to se povedlo zatím málokomu a proto ho táááááááááááááák moc miluju![]()
![]()
![]()
![]()
jajinka veverka píše:
A ja jsem taky byla na potetovany hajzly a jak to dopadlo…Skoncila jsem u nepotetovanyho prijemnyho kluka
![]()
![]()
![]()
myslim si že většina mladých holek pokukuje a neco si začne s těma potetovanýma hajzlíkma
a potom ke stáru (18)
si vybere kluka kterej je uplnej mazlíček, je mi 22 a sem spokojená, neměnila bych
jáji, já to v žádným případě neberu jako narážku na můj věk… já s věkem problémy nemám, právě naopak, nikdy jsem se necítila tak skvěle jako po pětatřicítce… asi je to i tím, že mám konečně chlapa svých snů, že se mi daří v práci, jen teda jediné, co mi trochu kazí pocity totálního štěstí je to, že se pořád nemůžeme dočkat miminka
ale tak snad se to taky povede…
jajinka veverka píše:Mína13 píše:
no tak já už nejsem ani zdaleka mladá holka (je mi 37) a pořád se mi potetovaní hajzlíci líbí… teď mám už něco málo přes dva roky sice potetovanýho a omotorkovanýho méďu… a je mi fajn… občas mi sice chybí ten adrenalín, co jsem měla s jeho předchůdcem (potetovaný hajzl první kategorie), ale už bych ho asi za nikoho nevyměnila… a i když není ten „hajzl“ tak mě umí vrátit zpátky do kolejí, když začnu vychylovat a to se povedlo zatím málokomu a proto ho táááááááááááááák moc miluju![]()
![]()
![]()
![]()
jajinka veverka píše:
![]()
![]()
![]()
a potom ke stáru (18)
já to myslela obecně a nechtěla sem se dotknout tvýho věku, brala sem to z nadsázkou, protože i já mam své skušenosti s potetovaným hajzlíkema má to co do sebe, jenže já sem taká ta citlivá rybka,takže moc drsnáctví mě děsí
tak mam hodnýho citlivýho médu a sem spokojená.-)
holky, začíná vyřazování, jdu držet palečky Lukáškovi, Míšovi a Alžbětce!!!
![]()
No tak to je trapný teda fakt! Monika je nádherná baba se strašně krásným hlasem!!!!!!! Na jejím místě měla být Celeste nebo Ševčík!
![]()
tak ona není zrovna ta, od které bych chtěla mít doma cédéčko, ale fakt je, že rozhodně teď ještě vypadnout neměla… měla jít Celest nebo ten malej Slovák… jak se jmenuje honem? Harych nebo Haryk?
Každopádně já jsem spokojená s tím, že moji tři miláčci Lukáš, Míša a Alžbětka postoupili
![]()
PetiteFillette píše:
No tak to je trapný teda fakt! Monika je nádherná baba se strašně krásným hlasem!!!!!!! Na jejím místě měla být Celeste nebo Ševčík!![]()
![]()
Petite taky to nechápu!!! Ty lidi jsou fakt mimo
Přesně ševčík nebo ten trapák harych!!!
jo jo jo Harych se jmenuje
toho jsem přesně myslela!
zuzka.mamka píše:
Petite taky to nechápu!!! Ty lidi jsou fakt mimo![]()
Přesně ševčík nebo ten trapák harych!!!
Mína13 píše:
Veru, jak poudáš… intelektuální zábava a klub náročného diváka to je moje… stejně tak jako divadlo, opera atd.
ale nevidím důvod, proč se nekouknout i na pořad tohoto druhu… zvláště po víkendu, kdy jsem se nezastavila, protože jsme měli přítelovu dceru a celý víkend s ní blbli, lítali, hráli hry, prostě jí dělali program, aby se u nás cítila dobře… to pak jsem vždycky ráda, když dřepnu večer k telce a kouknu se na cokoliv oddechového… krom toho se u toho s drahým děsně nařehtáme, zvláště nad komentáři některých porotců a rádoby vtipnými hláškami Mareše, který byl možná kdysi zábavný, ale už mu s přibývajícími lety ubývá na vtipnosti…
a pak bych ještě ráda vypichla![]()
že Jája tuto diskuzi založila pro nás, kdo se na Superstar koukáme a chceme si o tom podrbat a ne pro ty, kdo nám sem přijdou naznačovat, jaké asi musíme být intelektuální nuly, když koukáme na takhle „pokleslou“ zábavu…
tak to je asi tak všecko co bysom vypichol![]()
![]()
![]()
i za toto dekuju. si zlatá
![]()
nu tak mi teda docela mrzí , že vypadla monča, místo ní měla podle mýho být sel, harich, nebo Pinák, já nevim mě příde nákej divnej.ale hlavně , že tam mam Péťu , Míšu, alžbětku , nu a semozřejmě jednoho sexana jak blázen Lukyho
![]()
Mína13 píše:
jáji, já to v žádným případě neberu jako narážku na můj věk… já s věkem problémy nemám, právě naopak, nikdy jsem se necítila tak skvěle jako po pětatřicítce… asi je to i tím, že mám konečně chlapa svých snů, že se mi daří v práci, jen teda jediné, co mi trochu kazí pocity totálního štěstí je to, že se pořád nemůžeme dočkat miminkaale tak snad se to taky povede…
jajinka veverka píše:Mína13 píše:
![]()
![]()
![]()
jajinka veverka píše:
![]()
![]()
![]()
a potom ke stáru (18)
já to myslela obecně a nechtěla sem se dotknout tvýho věku, brala sem to z nadsázkou, protože i já mam své skušenosti s potetovaným hajzlíkema má to co do sebe, jenže já sem taká ta citlivá rybka,takže moc drsnáctví mě děsí
tak mam hodnýho citlivýho médu a sem spokojená.-)
Mínuško neboj mimčo se taky zadaří, hod se do klidu (vim mě se to řiká, těžký je to udelat)řikam to protože právě stres moc nad tim dumání je přesně stopka proto aby se to povedlo. nepočítej plodný dny, užívej si každýho dne, cvič hodně posiluj pánevní dno a ty jistě víš co se má, všechno bude, hlavně , že je chlap kterej je ti oporou, tam je pak dobrej předpoklad dočkat se vytouženýho mimíska. držim pěstičky ![]()
Tak to sem teda necekal
![]()
Klaudie joo, nazdar, ale Monika ma peknej hlas, rozhodne bych vyhodila nektere falesnezpivajici mladochy
![]()
Nu coz, asi by stejne nevyhrala, tak doufam, ze vyhraje nektery z mych favoritu ![]()
Jinak jsem se docela usmala co psala Jaja:
jajinka veverka píše:
![]()
![]()
![]()
a potom ke stáru (18)
Protoze se svym potetovanym hajzlikem jsem byla do svych 26 let
a ke staru kolem 27 jsem si vybrala ted toho svyho ![]()
A ted mi bude 33 a stejne se mi libej porad i ty potetovany hajzlici, ale vetsina, co znam, by se mnou jeste rodinu zalozit nechtela, moc brzo
Takze jsem rada za svyho medu ![]()