Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahojky je já bych šla na superstár, ale mam to hodně daleko a sprckem by to ani nešlo. jinak nevíte co je Simče Feckovej????
ahoj Jáji, co by mělo být Simče Feckové?
jajinka veverka píše:
ahojky je já bych šla na superstár, ale mam to hodně daleko a sprckem by to ani nešlo. jinak nevíte co je Simče Feckovej????
Psali, že úplně ztratila hlas, nesmí nikam chodit, ani trénovat na přenos, prostě nic ![]()
no to je hodně blbý teda
rhiannon píše:
Psali, že úplně ztratila hlas, nesmí nikam chodit, ani trénovat na přenos, prostě nic
Prý ona sama řeší, jestli má radši odstoupit nebo ne…podle doktorů je to fakt blbý, dala hlasu za poslední dny strašný záhul..
rhiannon píše:
Prý ona sama řeší, jestli má radši odstoupit nebo ne…podle doktorů je to fakt blbý, dala hlasu za poslední dny strašný záhul..
nu jo ale to dal každý, má hold problémy s hlasivkama, chudák, ona je hrozně sympatická ![]()
Mína13 píše:
ahoj Jáji, co by mělo být Simče Feckové?jajinka veverka píše:
ahojky nu já bych taky nevedela nic dybych zas letmo neco nezaslechla ve zprávach…
včera jsem to taky večer slyšela ve zprávách… to je blbý… fakt smůla… tak ale třeba se jí to ještě nějak do té neděle zlepší
jajinka veverka píše:Mína13 píše:ahojky nu já bych taky nevedela nic dybych zas letmo neco nezaslechla ve zprávach…
Mína13 píše:
včera jsem to taky večer slyšela ve zprávách… to je blbý… fakt smůla… tak ale třeba se jí to ještě nějak do té neděle zlepšíjajinka veverka píše:Mína13 píše:ahojky nu já bych taky nevedela nic dybych zas letmo neco nezaslechla ve zprávach…
nu uvidíme,ale hlavbě že tam máme ty naše favouše ne? ![]()
táááák kočky, rychle vyskládám myčku, uvařím si kávičku a jdeme na to, co?
![]()
Sakra, kavicku jsem si zapomnela dat ![]()
Tak co..... Me se dnes moc libila Gabina se Zemi vzdalenou, to je moje oblibena pisnicka a fakt ma hlas… ![]()
Jinak Betka si podle me blbe vybrala, ja nemam rada tu SMS od Lucky Bily…
Ale zpiva pekne…
Tak osobně dneska se mi hodně líbila ta Gunčíková, Adamec.. jinak mě přišlo že byl špatný výběr a nebo mi to nesedlo..
ALžběta- Bílá, se mi moc nelíbilo, Ševčík taky nic moc, Celest, to i ano, ale jak říkají v porotě, jde pořád vidět, že je to ještě dítě
…
mě se ta gunčíková také moc líbí ale v jenom musím souhlasit s rytmusem a to že mi přijde že fakt hodně tlačí na pilu aby v hlase měla ten chraplák, podle jejího normální tónu hlasu je poznat že má normální hlásek ![]()
ahoj holky tak za mě
nebudu počátat výběr písní,ale tak jak se mi prostě líbili pěvecky.
Petr, Lukáš, Michal, alžbětka
![]()
Gunčíková, sel,Simona(i přesto , že měla tu hlasovou indispozici, tak nespívala zle) ![]()
Matěj a Harich Martin, ty se mi tentokrát nelíbili, teda harich s Pinákem se mi nelíbí nikdy ![]()