Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
já mám tři oblíbence: Lukáše, Alžbětku a Míšu … takže někomu z těchto tří… ale myslím, že největší šance z těchto tří má Lukáš… ![]()
Anduli píše:
Tak vám sem vlezu…Já to přeju Lukášovi Adamcovi, toho prostě žeru..
![]()
Holky, to je nějaká blbost s tou Bartoškou a Pomeje, nee??? Nikde jsem o tom nečetla ani neslyšela..
nn oni to řikali na Blaníku, taky sem o nich neslyšela a na jednou tohle, taky mi je to ale divný, dyt bulvár, je přece bulvár, by neco psali,ale když to řikali??? nevim
![]()
Mína13 píše:
já mám tři oblíbence: Lukáše, Alžbětku a Míšu … takže někomu z těchto tří… ale myslím, že největší šance z těchto tří má Lukáš…
nu asi to bude Luky
nebo aby nebylo překvápko a nedal to Harich, ale snad ne ![]()
Pockejte, s tou Bartosovou a Pomejem je to snad fooor ne???? To neni mozny, ze se zase vzali, i kdyz on je magor, tak zase takovej ne, aby si ji vzal znova ne?
![]()
Ja teda typuju vitezku GG, a do finalovy trojky podle me Betka, Lukas a GG.
ZelvaVeruna píše:
Pockejte, s tou Bartosovou a Pomejem je to snad fooor ne???? To neni mozny, ze se zase vzali, i kdyz on je magor, tak zase takovej ne, aby si ji vzal znova ne?![]()
Ja teda typuju vitezku GG, a do finalovy trojky podle me Betka, Lukas a GG.
ty já nevim for to asi nebude, i když nevim co si mam myslet…že by to bulvár nezjistil? divný že??? já fakt nevim jen sem to slyšela na tom Blaníku
Já myslíjm že to byla kachna, jinak by to bylo v blesku a vsude…psali akorát jak se potkali a udobřili…no je mi z té madam blivno
![]()
Jinak doufám že konečně v neděli vypadne můj favorit na hnusáka roku ševčík
![]()
Doufám že disko bude mít dobrý BObek a že bude mít dobrou písničku.
Jinak na úplnýho vítěze tipuju Adamce. Gunčíková se projeví jak dostane pisnicku kterou nevyrve a bude jemna, tam nema sanci a Betyna to je typickej typ jak langerka, loni senkova atd…moc mě nebere a šíleně mě vadí ta afina…no a jeste teda chvilkama mě na 18let prijde trochu
(hloupa) ![]()
Dice píše:
Já myslíjm že to byla kachna, jinak by to bylo v blesku a vsude…psali akorát jak se potkali a udobřili…no je mi z té madam blivno![]()
Jinak doufám že konečně v neděli vypadne můj favorit na hnusáka roku ševčík![]()
Doufám že disko bude mít dobrý BObek a že bude mít dobrou písničku.Jinak na úplnýho vítěze tipuju Adamce. Gunčíková se projeví jak dostane pisnicku kterou nevyrve a bude jemna, tam nema sanci a Betyna to je typickej typ jak langerka, loni senkova atd…moc mě nebere a šíleně mě vadí ta afina…no a jeste teda chvilkama mě na 18let prijde trochu(hloupa)
Péta nevypadne ještě hodně dlouho. on to vyhraje
nevim, opravdu nevim jen sem to slyšela, ale po pravdě já bych se nredivila ona i on sou na to blbý dooost ![]()
Anduli píše:ále jo:-D Luk bude druhej
Nééé, Ševčíka nééé!Lukáš to vyhraje…
Musí!
v neděli bude taneční kolo takže asi nějakou pěknou rytmickou pisničku a pry vystoupí rytmus to musim vidět ![]()
Teda Anduli tak ty si tu krafeš a za náma do F-M nepříjdeš jo?
![]()
Jinak jsem zvědavá kdy vypadne šebs, ten je akorát bavič, zpívat neumí absolutně.
LadyRebeka píše:
Teda Anduli tak ty si tu krafeš a za náma do F-M nepříjdeš jo?![]()
Jinak jsem zvědavá kdy vypadne šebs, ten je akorát bavič, zpívat neumí absolutně.
Lady, já se v té FM diskuzi už nějak nechytám, je tam plno nových mamin, většinou mají miminka a já už mám ty dětičky odrostlejší..
Tak ani nevím, co bych měla napsat.
Ale občas šmíruju, to jooo! ![]()
A k tématu
- Šebs mě taky neba! ![]()
Marsi86 píše:
v neděli bude taneční kolo takže asi nějakou pěknou rytmickou pisničku a pry vystoupí rytmus to musim vidět
nu to já taky
celkově sem zvědavá na některý axepláře jak zatancujou ![]()