Československá Superstar 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3432
2.5.11 09:52

No, mě bylo toho Lukáše tak líto, jak zpíval tu druhou písničku od Extreme, normálně jsem měla slzy v očích, jak chudák trpěl a nešlo mu to.. Jsem nějaká přecitlivělá či co. :lol: Každopádně i přes tu indispozici byl super, to snad musí slyšet každý, že je to pan zpěvák! :pankac:

Haryka :lol: nemůžu ani vidět, ani slyšet a ty pipiny uvřískané bych vyliskala. :zed: :cert: A v té druhé písničce se mi vůbec nelíbil, znělo to, jak když kočku taháš za ocas.. :roll: :lol:

Ševčíka taky nesnáším, ten je tak slizký a falešný až to bolí (fakt sorry Jaji, opravdu nechápu, co se ti na něm líbí, bléé :lol: ). Hraje si na něco, na co nemá, tváří se jak tydýt, taky by si zasloužil průplesk.. :lol:

Madam Gunčíková… :roll: Taky musím říct, že je mi krajně nesympatická, i když to nechápu, protože se přitom pořád usmívá, takže by měla působit sympaticky a mile, ale něco mi na ní zkrátka vadí, asi ta její sebejistota.. :nevim: A co se zpěvu týče, tak je to pořád to samé, uřvaný chraplák a dole nic moc.. :roll:

Alžběta je celkem ok, ale též mi čímsi vadí.. :nevim:

No a Šeps je teda případ, ten byl absolutně mimo, už mi to připadlo až trapné, v té první písničce byl úplně jinde než muzikanti, originálu se to vůbec nepodobovalo, už mě fakt nebaví, vypadá imrvére jak zhulený. :lol:

Kurc mě taky nebaví, nelíbí se mi jako chlap ani jako zpěvák, nůůůůůďo! :roll:

Tož jedině Lukyho můžu, no… :srdce: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
2.5.11 10:04
Anduli píše:
No, mě bylo toho Lukáše tak líto, jak zpíval tu druhou písničku od Extreme, normálně jsem měla slzy v očích, jak chudák trpěl a nešlo mu to.. Jsem nějaká přecitlivělá či co. :lol: Každopádně i přes tu indispozici byl super, to snad musí slyšet každý, že je to pan zpěvák! :pankac:

Haryka :lol: nemůžu ani vidět, ani slyšet a ty pipiny uvřískané bych vyliskala. :zed: :cert: A v té druhé písničce se mi vůbec nelíbil, znělo to, jak když kočku taháš za ocas.. :roll: :lol:

Ševčíka taky nesnáším, ten je tak slizký a falešný až to bolí (fakt sorry Jaji, opravdu nechápu, co se ti na něm líbí, bléé :lol: ). Hraje si na něco, na co nemá, tváří se jak tydýt, taky by si zasloužil průplesk.. :lol:

Madam Gunčíková… :roll: Taky musím říct, že je mi krajně nesympatická, i když to nechápu, protože se přitom pořád usmívá, takže by měla působit sympaticky a mile, ale něco mi na ní zkrátka vadí, asi ta její sebejistota.. :nevim: A co se zpěvu týče, tak je to pořád to samé, uřvaný chraplák a dole nic moc.. :roll:

Alžběta je celkem ok, ale též mi čímsi vadí.. :nevim:

No a Šeps je teda případ, ten byl absolutně mimo, už mi to připadlo až trapné, v té první písničce byl úplně jinde než muzikanti, originálu se to vůbec nepodobovalo, už mě fakt nebaví, vypadá imrvére jak zhulený. :lol:

Kurc mě taky nebaví, nelíbí se mi jako chlap ani jako zpěvák, nůůůůůďo! :roll:

Tož jedině Lukyho můžu, no… :srdce: :lol:

Hele anduli, já nevim,asi sem divná :mrgreen: Falešnej mi nepříde, citlivej jo, ale falešnej určo ne. na mě tak nepusobí a na všechny jo,tak já nevim nu, co je špatně. :mrgreen:tobě přišel včera Míša zhulenej?? mě právě ne, nemělo to ty správný grády, to jindy to bylo jiný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
2.5.11 10:19

Mně přijde Šeps jak zhulený, když jakože tančí. :lol:

No, nevim s tím Ševčou, je mi prostě strašně protivný, ale každý máme jiný vkus na chlapy (naštěstí! :lol: ). Ale za mě nééééé, toho nebrat! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
2.5.11 11:16
Anduli píše:
Mně přijde Šeps jak zhulený, když jakože tančí. :lol:No, nevim s tím Ševčou, je mi prostě strašně protivný, ale každý máme jiný vkus na chlapy (naštěstí! :lol: ). Ale za mě nééééé, toho nebrat! :mrgreen:

jeeeejku , já tak neřikamm, že bych ho brala :mrgreen: třeba jako sex s nim bude nejspíš nuda nu, nevim, za to s takovým Lukášem jeee, ta prdelka včera v těch plavkach :oops: :mrgreen: Mě právě jindy Míša taky přišel źhulenej a včera sem si s manžou řikala, že to asi nestih, i když k němu mluvila porota, jindy je setřel avčera byl nákej posmutnělej se mi zdálo, možná už si sám řiká, že už na víc nemá,ale baví mě, bohužel ne pěvecky :-P :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
2.5.11 11:29

Jáji no Lukáš ten je co? a v těch plavkách wow :andel: :andel: :andel: :andel: :andel:

jajinka veverka píše:
Anduli píše:
Mně přijde Šeps jak zhulený, když jakože tančí. :lol:No, nevim s tím Ševčou, je mi prostě strašně protivný, ale každý máme jiný vkus na chlapy (naštěstí! :lol: ). Ale za mě nééééé, toho nebrat! :mrgreen:
jeeeejku , já tak neřikamm, že bych ho brala :mrgreen: třeba jako sex s nim bude nejspíš nuda nu, nevim, za to s takovým Lukášem jeee, ta prdelka včera v těch plavkach :oops: :mrgreen: Mě právě jindy Míša taky přišel źhulenej a včera sem si s manžou řikala, že to asi nestih, i když k němu mluvila porota, jindy je setřel avčera byl nákej posmutnělej se mi zdálo, možná už si sám řiká, že už na víc nemá,ale baví mě, bohužel ne pěvecky :-P :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
2.5.11 11:39
Mína13 píše:
Jáji no Lukáš ten je co? a v těch plavkách wow :andel: :andel: :andel: :andel: :andel:
jajinka veverka píše:
Anduli píše:
jeeeejku , já tak neřikamm, že bych ho brala :mrgreen: třeba jako sex s nim bude nejspíš nuda nu, nevim, za to s takovým Lukášem jeee, ta prdelka včera v těch plavkach :oops: :mrgreen: Mě právě jindy Míša taky přišel źhulenej a včera sem si s manžou řikala, že to asi nestih, i když k němu mluvila porota, jindy je setřel avčera byl nákej posmutnělej se mi zdálo, možná už si sám řiká, že už na víc nemá,ale baví mě, bohužel ne pěvecky :-P :lol:

týýý brďo Mínuško jo!!! ten by stál za hřích!!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
752
2.5.11 11:41

teda ženský :lol: takhle uhánět Lukáška :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
2.5.11 11:43

no to si piš že jo! Drahý se mi včera smál, když ho ukazovali v těch plavkách, prej: Lásko, slintáš :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

jajinka veverka píše:
Mína13 píše:
jajinka veverka píše:
Anduli píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
2.5.11 11:43

tak víš jak Marsi :wink: :lol:

Marsi86 píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
2.5.11 11:50
Mína13 píše:
no to si piš že jo! Drahý se mi včera smál, když ho ukazovali v těch plavkách, prej: Lásko, slintáš :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
jajinka veverka píše:
Mína13 píše:
jajinka veverka píše:
Anduli píše:

taky?? ten muj řikal,miláčku tak ty fandíš pejskovi ševčikojc a přitom slintáš nad Adamcem, to mi vysvětli :mrgreen: já na nej zlato ten má prdelku vid??? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
2.5.11 11:51
Mína13 píše:
tak víš jak Marsi :wink: :lol:
Marsi86 píše:

to jen tak platonicky, jako za mlada :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
752
2.5.11 11:53

no ten muj se na to nedívá ale zrovna šel kolem když byl Lukašek ukazovanej v plavkách a povídá mám hezčí zadeček miláčku ten ti k mání nebude :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
2.5.11 11:57

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
jo jo, Lukášek je kus :palec: :jazyk: :jazyk: :jazyk:

jajinka veverka píše:
Mína13 píše:
jajinka veverka píše:
Mína13 píše:
jajinka veverka píše:
Anduli píše:
taky?? ten muj řikal,miláčku tak ty fandíš pejskovi ševčikojc a přitom slintáš nad Adamcem, to mi vysvětli :mrgreen: já na nej zlato ten má prdelku vid??? :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
2.5.11 12:38
Marsi86 píše:
no ten muj se na to nedívá ale zrovna šel kolem když byl Lukašek ukazovanej v plavkách a povídá mám hezčí zadeček miláčku ten ti k mání nebude :lol:

ten muj si stoupnul k televizi sundal kalhoty a začal se promenádovat u televize z holým zadkem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:a povídá, miláčku vidíš nákej rozdíl, já teda žádnej :mrgreen: já z něj včera nemohla, asi zbytkovej alkohol z májky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
2.5.11 12:40

cool! :palec: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
tak to je frája ten tvůj drahouš Jáji :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

jajinka veverka píše:
Marsi86 píše:
no ten muj se na to nedívá ale zrovna šel kolem když byl Lukašek ukazovanej v plavkách a povídá mám hezčí zadeček miláčku ten ti k mání nebude :lol:
ten muj si stoupnul k televizi sundal kalhoty a začal se promenádovat u televize z holým zadkem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: já z něj včera nemohla, asi zbytkovej alkohol z májky :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí