Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No, mě bylo toho Lukáše tak líto, jak zpíval tu druhou písničku od Extreme, normálně jsem měla slzy v očích, jak chudák trpěl a nešlo mu to.. Jsem nějaká přecitlivělá či co.
Každopádně i přes tu indispozici byl super, to snad musí slyšet každý, že je to pan zpěvák! ![]()
Haryka
nemůžu ani vidět, ani slyšet a ty pipiny uvřískané bych vyliskala.
A v té druhé písničce se mi vůbec nelíbil, znělo to, jak když kočku taháš za ocas..
![]()
| Ševčíka taky nesnáším, ten je tak slizký a falešný až to bolí (fakt sorry Jaji, opravdu nechápu, co se ti na něm líbí, bléé |
Madam Gunčíková…
Taky musím říct, že je mi krajně nesympatická, i když to nechápu, protože se přitom pořád usmívá, takže by měla působit sympaticky a mile, ale něco mi na ní zkrátka vadí, asi ta její sebejistota..
A co se zpěvu týče, tak je to pořád to samé, uřvaný chraplák a dole nic moc.. ![]()
Alžběta je celkem ok, ale též mi čímsi vadí.. ![]()
No a Šeps je teda případ, ten byl absolutně mimo, už mi to připadlo až trapné, v té první písničce byl úplně jinde než muzikanti, originálu se to vůbec nepodobovalo, už mě fakt nebaví, vypadá imrvére jak zhulený. ![]()
Kurc mě taky nebaví, nelíbí se mi jako chlap ani jako zpěvák, nůůůůůďo! ![]()
Tož jedině Lukyho můžu, no…
![]()
Anduli píše:
No, mě bylo toho Lukáše tak líto, jak zpíval tu druhou písničku od Extreme, normálně jsem měla slzy v očích, jak chudák trpěl a nešlo mu to.. Jsem nějaká přecitlivělá či co.Každopádně i přes tu indispozici byl super, to snad musí slyšet každý, že je to pan zpěvák!
![]()
Haryka
nemůžu ani vidět, ani slyšet a ty pipiny uvřískané bych vyliskala.
![]()
A v té druhé písničce se mi vůbec nelíbil, znělo to, jak když kočku taháš za ocas..
![]()
Ševčíka taky nesnáším, ten je tak slizký a falešný až to bolí (fakt sorry Jaji, opravdu nechápu, co se ti na něm líbí, bléé ). Hraje si na něco, na co nemá, tváří se jak tydýt, taky by si zasloužil průplesk..
Madam Gunčíková…
Taky musím říct, že je mi krajně nesympatická, i když to nechápu, protože se přitom pořád usmívá, takže by měla působit sympaticky a mile, ale něco mi na ní zkrátka vadí, asi ta její sebejistota..
A co se zpěvu týče, tak je to pořád to samé, uřvaný chraplák a dole nic moc..
Alžběta je celkem ok, ale též mi čímsi vadí..
No a Šeps je teda případ, ten byl absolutně mimo, už mi to připadlo až trapné, v té první písničce byl úplně jinde než muzikanti, originálu se to vůbec nepodobovalo, už mě fakt nebaví, vypadá imrvére jak zhulený.
Kurc mě taky nebaví, nelíbí se mi jako chlap ani jako zpěvák, nůůůůůďo!
Tož jedině Lukyho můžu, no…![]()
Hele anduli, já nevim,asi sem divná
Falešnej mi nepříde, citlivej jo, ale falešnej určo ne. na mě tak nepusobí a na všechny jo,tak já nevim nu, co je špatně.
tobě přišel včera Míša zhulenej?? mě právě ne, nemělo to ty správný grády, to jindy to bylo jiný ![]()
Mně přijde Šeps jak zhulený, když jakože tančí. ![]()
No, nevim s tím Ševčou, je mi prostě strašně protivný, ale každý máme jiný vkus na chlapy (naštěstí!
). Ale za mě nééééé, toho nebrat! ![]()
Anduli píše:
Mně přijde Šeps jak zhulený, když jakože tančí.No, nevim s tím Ševčou, je mi prostě strašně protivný, ale každý máme jiný vkus na chlapy (naštěstí!
). Ale za mě nééééé, toho nebrat!
jeeeejku , já tak neřikamm, že bych ho brala
třeba jako sex s nim bude nejspíš nuda nu, nevim, za to s takovým Lukášem jeee, ta prdelka včera v těch plavkach
Mě právě jindy Míša taky přišel źhulenej a včera sem si s manžou řikala, že to asi nestih, i když k němu mluvila porota, jindy je setřel avčera byl nákej posmutnělej se mi zdálo, možná už si sám řiká, že už na víc nemá,ale baví mě, bohužel ne pěvecky
![]()
Jáji no Lukáš ten je co? a v těch plavkách wow
![]()
jajinka veverka píše:Anduli píše:jeeeejku , já tak neřikamm, že bych ho brala
Mně přijde Šeps jak zhulený, když jakože tančí.No, nevim s tím Ševčou, je mi prostě strašně protivný, ale každý máme jiný vkus na chlapy (naštěstí!
třeba jako sex s nim bude nejspíš nuda nu, nevim, za to s takovým Lukášem jeee, ta prdelka včera v těch plavkach
![]()
Mě právě jindy Míša taky přišel źhulenej a včera sem si s manžou řikala, že to asi nestih, i když k němu mluvila porota, jindy je setřel avčera byl nákej posmutnělej se mi zdálo, možná už si sám řiká, že už na víc nemá,ale baví mě, bohužel ne pěvecky
![]()
Mína13 píše:
Jáji no Lukáš ten je co? a v těch plavkách wow![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
týýý brďo Mínuško jo!!! ten by stál za hřích!!! ![]()
no to si piš že jo! Drahý se mi včera smál, když ho ukazovali v těch plavkách, prej: Lásko, slintáš
![]()
jajinka veverka píše:Mína13 píše:týýý brďo Mínuško jo!!! ten by stál za hřích!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tak víš jak Marsi
![]()
Marsi86 píše:
teda ženskýtakhle uhánět Lukáška
Mína13 píše:
no to si piš že jo! Drahý se mi včera smál, když ho ukazovali v těch plavkách, prej: Lásko, slintáš![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jajinka veverka píše:Mína13 píše:týýý brďo Mínuško jo!!! ten by stál za hřích!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
taky?? ten muj řikal,miláčku tak ty fandíš pejskovi ševčikojc a přitom slintáš nad Adamcem, to mi vysvětli
já na nej zlato ten má prdelku vid??? ![]()
Mína13 píše:
tak víš jak Marsi![]()
Marsi86 píše:
teda ženskýtakhle uhánět Lukáška
to jen tak platonicky, jako za mlada
![]()
no ten muj se na to nedívá ale zrovna šel kolem když byl Lukašek ukazovanej v plavkách a povídá mám hezčí zadeček miláčku ten ti k mání nebude ![]()
![]()
jo jo, Lukášek je kus
![]()
jajinka veverka píše:Mína13 píše:taky?? ten muj řikal,miláčku tak ty fandíš pejskovi ševčikojc a přitom slintáš nad Adamcem, to mi vysvětli
no to si piš že jo! Drahý se mi včera smál, když ho ukazovali v těch plavkách, prej: Lásko, slintáš![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
já na nej zlato ten má prdelku vid???
Marsi86 píše:
no ten muj se na to nedívá ale zrovna šel kolem když byl Lukašek ukazovanej v plavkách a povídá mám hezčí zadeček miláčku ten ti k mání nebude
ten muj si stoupnul k televizi sundal kalhoty a začal se promenádovat u televize z holým zadkem
a povídá, miláčku vidíš nákej rozdíl, já teda žádnej
já z něj včera nemohla, asi zbytkovej alkohol z májky ![]()
cool!
![]()
tak to je frája ten tvůj drahouš Jáji
![]()
jajinka veverka píše:Marsi86 píše:ten muj si stoupnul k televizi sundal kalhoty a začal se promenádovat u televize z holým zadkem
no ten muj se na to nedívá ale zrovna šel kolem když byl Lukašek ukazovanej v plavkách a povídá mám hezčí zadeček miláčku ten ti k mání nebude![]()
![]()
já z něj včera nemohla, asi zbytkovej alkohol z májky