Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
http://www.super.cz/…mocnice.html
našla jsem članek Lukaš možná zkončí v super star zdravotní problémy no holky a máme po prdelce ![]()
Marsi86 píše:
http://www.super.cz/…mocnice.htmlnašla jsem članek Lukaš možná zkončí v super star zdravotní problémy no holky a máme po prdelce
ježíííš to neeee!!!!
rozmary píše:
Ahoj mě se líbí Gábi Gunčíková,Lukáš a občas Ševčík,pěkně zpívá i ten malej,ale nemusím ho vidět.Šebs se mi líbil ze začátku,teď už mi příjde spíš trapnej a nemá tam co dělat,páč zpívá opravdu tragicky
jaj aspon někomu se taky líbí Ševča:-)
NO holky, tak psali že ten Lukáš je na tom blbě, ale zas to byla i Simona fecková předtím, ikdyž ta má za sebou ted operaci hlasivek…
Jinak před tím nedělní vystoupením nebyl v nemocnici jen Lukáš ale i Kurc, má to samý, je zvláštní že o něm se tak nemluví…topí ho od začátku-viz trezor…
Jinak pořád nechápu jak chtějí udělat ty duety když tam zustal ten blb harik…
Ale myslím si že v neděli zaboduje šeps pže zpíva s Betty.
No doufam ze vypadne: Harich (má trenink) a ševčík.
Ikdyž se bojim toho že holky vykoupi kredity a budou mu posilat desne hlasu pze to minule necekaly…
tak aby nevypadl treba lukas…to bych tu porotu fakt nenavidela za tu kartu…
Dice píše:
NO holky, tak psali že ten Lukáš je na tom blbě, ale zas to byla i Simona fecková předtím, ikdyž ta má za sebou ted operaci hlasivek…
Jinak před tím nedělní vystoupením nebyl v nemocnici jen Lukáš ale i Kurc, má to samý, je zvláštní že o něm se tak nemluví…topí ho od začátku-viz trezor…
Jinak pořád nechápu jak chtějí udělat ty duety když tam zustal ten blb harik…
Ale myslím si že v neděli zaboduje šeps pže zpíva s Betty.
No doufam ze vypadne: Harich (má trenink) a ševčík.
Ikdyž se bojim toho že holky vykoupi kredity a budou mu posilat desne hlasu pze to minule necekaly…tak aby nevypadl treba lukas…to bych tu porotu fakt nenavidela za tu kartu…
srou kartou máš pravdu, uchovávat si ji na tutoho tak to je konec, se ševčou nesouhlasimale co mužu dělat asi pude, musíme bejt oběktivní
On to má i Kurc?? tak to fakt nechápu, že o něm taky nemluví fajn taky ho nemusim,ale tak ho topit teda taky nemusí, je to celý zvláštní. celá superstár je na nic páč to skoro vši odmarodí…on byla Simona na operaci hlasivek?
No jestli je na tom ten Lukáš tak blbě,tak třeba už zpívat nebude a Harich vezme duet za něj
se uvidí,holky a vy fakt jako fandíte Šebsovi jo
,jako komediant asi dobrej,ale zpěvák
Bych se ani nedivila,kdyby to ten Jamajčan vyhrál,dcera 6 je z něj uplně posraná,každý pondělí se klepe u bedny aby jí nevypadnul a k tomu ještě Ševčík a Kurc ![]()
je, holky, ne že mě tady sežerete, ale neni vám to divné, ???? ![]()
Věřím, že nejsou v pořádku to jako jo, ale když se podívám zpátky tak v žádné Superstar nikdo takto nemarodil s hlasivkama a najednou Fecková, teď čtu tady ten Lukáš, píšete , že i Kurc…
Mě to spíš přijde jako reklama..
nebo nevím, nebo jsou méně otrlý jak lidi předtím
..
Ale chápete mě jak to myslím, přide mi to divné, že každé kolo někdo.. dřív jsem neslyšela, že by vůbec někdo měl něco s hlasem, takže o Lukáše bych se nebála, třeba to nafukuje Nova.Fecková taky měla titulky, jak končí, že nemá hlas a kyž přišlo na zpívání, tak to nebylo vůbec poznat- myslím to druhé kolo, první už byla nakřáplá, a pak celý týden psali, jak je na tom zle…a pak přijde a žve do mikforonu ![]()
kvaček píše:
je, holky, ne že mě tady sežerete, ale neni vám to divné, ????
Věřím, že nejsou v pořádku to jako jo, ale když se podívám zpátky tak v žádné Superstar nikdo takto nemarodil s hlasivkama a najednou Fecková, teď čtu tady ten Lukáš, píšete , že i Kurc…
Mě to spíš přijde jako reklama..![]()
nebo nevím, nebo jsou méně otrlý jak lidi předtím
..
Ale chápete mě jak to myslím, přide mi to divné, že každé kolo někdo.. dřív jsem neslyšela, že by vůbec někdo měl něco s hlasem, takže o Lukáše bych se nebála, třeba to nafukuje Nova.Fecková taky měla titulky, jak končí, že nemá hlas a kyž přišlo na zpívání, tak to nebylo vůbec poznat- myslím to druhé kolo, první už byla nakřáplá, a pak celý týden psali, jak je na tom zle…a pak přijde a žve do mikforonu
mě je to taky právě hooodně divný, nák mi to nesedí…
rozmary píše:
No jestli je na tom ten Lukáš tak blbě,tak třeba už zpívat nebude a Harich vezme duet za nějse uvidí,holky a vy fakt jako fandíte Šebsovi jo
,jako komediant asi dobrej,ale zpěvák
Bych se ani nedivila,kdyby to ten Jamajčan vyhrál,dcera 6 je z něj uplně posraná,každý pondělí se klepe u bedny aby jí nevypadnul a k tomu ještě Ševčík a Kurc
nu fandíme to ani tak ne, spíš se nám líbí a jakej je,ale aby to vyhrál to tu asi neche nikdo…
Anduli píše:
Holky, tak Luky už je prý ok!![]()
![]()
Už se nemůžu dočkat večera…
ahojky jj prej je ,ale ted už mi to příde divný ještě víc, páč takhle rychle ze dne na den se vyléčit, moc divný. Nova má nákou taktiku nebo já nevim,ale myslim, že jen chce aby lidi koukali a moc pravdy na tom jak sou vážnš nemocní nebude. to je muj názor ![]()
tááák a už se těšim. dneska supr den! nejdřív vyřvat si hlasivky u utkání našich zlatých s Rusákama a pak Superstár!!!! Yes! ![]()
tááák hokejík klucí zlatý dali, tak ted aby to dal i Ševča a Lukym!
Luky je borec!
Ho prostě žeru!
A kluci hokejisti jsou taky k popusování..
![]()
Když už jsme u toho, tak mezi námi děvčaty
- kdo se vám z těch našich kluků líbí??? Mně asi nejvíc Pavelec, pak Plekanec a Rolinek má kráááásné modré oči..
Tak hlasujte, otvírám soutěž Missák hokejista. ![]()
Sestava je zde
:
http://www.hokej2011.cz/sestava/
Nejlepsi je brankar!!! uz jsem si to vyvesila i na Facebooku, ze skoda, ze nehraje bez helmy (ale prej by tak asi moc dlouho nehral
).