Československá Superstar 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7142
10.5.11 12:54
Dice píše:
HOlky, víte že Kurc chodí s Feckovou? :lol: To je sranda fakt.

týýý jo tak to sem nevěděla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
10.5.11 13:19

Jájinko děkujeme zlatíčko :hug:

jajinka veverka píše:
Mína13 píše:
no já už mám 17ti letýho pubíka z prvního manželství a drahý dvě dítka, ale chtěli jsme na „starý kolena“ ještě mimčo spolu… tak třeba se ještě zadaří

jo jo, ovulaci mám naprosto předpisově kolem 14 DC. Hormonální profil v pořádku, jsem po laparce (všechno je jak má být) a drahého spermiogram je ukázkový… tak nevím no… asi ještě nepřišel ten správný čas :nevim:

LadyRebeka píše:
Jej tak my druhý měsíc :oops: HLavně už doma jednoho sviště máme a já to nijak neřeším, jestli to bude dnes nebo za rok. No samo čím dřív tím líp, chceme co nejmenší věkový rozdíl, ale co už. Míno takže k ovulaci u tebe dochází jo?
holky oboum vám držim pěstičky at se mimíškové podaří :hug: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17940
10.5.11 13:51

A v jednom díle Kurc říkal, že s nikým ze SS by nechodil, že když už tak se všema najednou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
10.5.11 13:52

Jé děkuji. To jsem nevěděla, že Ševča randí s Povýšilovou. A o Noah a Celest to prý není pravda. Ale tak hodně párům to vyšlo, třeba Ben Cristovao a Monika Bagárová i když Ben jí prý už zahnul, ale pak se na nějakém koncertě veřejně omluvil 8-o :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
10.5.11 14:45

Minuško a Lady, nemáte zač moc Vám to přeju. jooo tak to s Ševčou mi taky uniklo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
10.5.11 18:45

No, tak hlavně, že Lukáš s nikým nechodí :lol: , bych nepřežila, kdyby se spustil s Gunčíkovou! :cert: :mrgreen: Už tak mi dost vadí, jak se objímají nahoře, když postoupí.. :twisted: :mrgreen:

A že Ševča je s Povýšilovou je pro mě celkem šok. 8-o Ti dva mi k sobě vůbec nejdou, Monika je kočka, ta by mohla mít teda lepšího. :wink: Ale beztak je to zas jen tah na diváky a nebo Ševčíkova taktika, aby zakryl, že je gay… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
10.5.11 18:46
Anduli píše:
No, tak hlavně, že Lukáš s nikým nechodí :lol: , bych nepřežila, kdyby se spustil s Gunčíkovou! :cert: :mrgreen: Už tak mi dost vadí, jak se objímají nahoře, když postoupí.. :twisted: :mrgreen:A že Ševča je s Povýšilovou je pro mě celkem šok. 8-o Ti dva mi k sobě vůbec nejdou, Monika je kočka, ta by mohla mít teda lepšího. :wink: Ale beztak je to zas jen tah na diváky a nebo Ševčíkova taktika, aby zakryl, že je gay… :lol:

neřekla bych že je ševča gay :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
10.5.11 18:51

Se to snaží skrývat :mrgreen: , ale jinak vzhledem, gesty…TOTAL GAY! :mrgreen: :mrgreen:

No, dobře, tak možná není, ale zženštilý je strašně. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
10.5.11 20:05

Mě taky příjde Ševča trochu přihřátej,holku nemá(řikal),tak těžko říct.Jinak dneska byla ve snídani diskuse kdo je nejmíň oblíbený člověk,Rytmus má jasný prvenství :poblion: S tou Bětkou jsem to tak nějak čekala,loni takhle vypadla Leona Šenková,to bylo něco podobnýho.Holky milujte se a milujte se,miminko příjde,nám to trvalo pět let a to jsme na něm poctivě dřeli několikrát denně :mrgreen: držím palečky,ať se brzy dočkáte :hug:

• Citovat
  • Upravit
7142
10.5.11 21:34

mě se přihřátej nezdá, spíš je zvláštní holky na něj asi moc nepudou i když zase to by mu neposílali hlasy, těžko říct,ale gay, to asi ne.
Nu Betka mě mrzí hodně steně jako mi tenkrát mrzelo když nepostoupila Leona Šenková

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
10.5.11 23:40

Ja uz tady asi 2 vysilani resim, ze Sevcik je teplej :mrgreen: :mrgreen:

Podle me to byl taky kec, ze je s tou Monikou, on to nejak poprel a jeste nekde to rikal snad Leos, na E2 rano, nebo tak, ze jako je to bulvar… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
11.5.11 07:55

Rozmary, děkujeme :hug:
a neboj ty se nic, dřeme na tom ultrapoctivě :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

rozmary píše:
Mě taky příjde Ševča trochu přihřátej,holku nemá(řikal),tak těžko říct.Jinak dneska byla ve snídani diskuse kdo je nejmíň oblíbený člověk,Rytmus má jasný prvenství :poblion: S tou Bětkou jsem to tak nějak čekala,loni takhle vypadla Leona Šenková,to bylo něco podobnýho.Holky milujte se a milujte se,miminko příjde,nám to trvalo pět let a to jsme na něm poctivě dřeli několikrát denně :mrgreen: držím palečky,ať se brzy dočkáte :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
11.5.11 09:46

Ahoj,
tak jsem taky byla zklamaná, že vypadla Alžbětka, ale nemyslím si, že jsme národ hluchý, jen lidí, kromě omladiny, málo posílají do takových soutěží hlasy, třeba mě se Betka líbila moc, ale hlas jsem poslala jen jednou, jinak jsem jen chválila z obýváku a takhle to podle mě dělá hodně lidí, těžko říct :nevim:
Kdo tipujete, že vypadné příště?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
11.5.11 09:53

No já doufám že Haryk! Ten mi pije krev ze všech nejvíc! :cert:

davmi píše:
Ahoj,
tak jsem taky byla zklamaná, že vypadla Alžbětka, ale nemyslím si, že jsme národ hluchý, jen lidí, kromě omladiny, málo posílají do takových soutěží hlasy, třeba mě se Betka líbila moc, ale hlas jsem poslala jen jednou, jinak jsem jen chválila z obýváku a takhle to podle mě dělá hodně lidí, těžko říct :nevim:
Kdo tipujete, že vypadné příště?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
752
11.5.11 09:55

ja bych poslala domů dva kdyby to šlo Gunčíková Harych jsem vzteky bez sebe jak Gunčíková nezpívá ale řve a u harycha zase řvou a ondléváji buberťačky což už vůbec nechápu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí