Československá Superstar 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
rozmary
16.5.11 15:56
karinka píše:
Jé, tak nechápu, že vám vadí Gunčice? Mě se naopak moc líbí, jak zpívá, jak vypadá, ale hlavně, jak působí nesmírně sympaticky a příjemně. Já si právě myslela, že tento typ holky nemůže nikomu vadit, takže jsem docela překvapená.Jinak, velmi hezký zpívá Adamec. Rekla bych, jako profík. Šeps je pouze šoumen, ale zpívat opravdu moc neumí. Harich, na to, že je mu pouze 15 let, tak to tedy klobouk dolů. Ševčík sice někdy zpívá hezky, ale on působí moc slušně, což mu bohužel škodí.
:palec:
  • Citovat
  • Upravit
Mellanie
16.5.11 19:28
:palec: :palec:
Anduli píše:
Jééžiš, Chodur je stejný slizoun jako Ševčík.. :poblion: :mrgreen: Já teda nevim, ale včera to bylo takové nijaké, nemastné neslané. :nevim: :nevim: :nevim: Ševčík se mi opět nelíbil, neříkám, že zpívá špatně, ale má takový hláseček holčičí a tu písničku od Elánu zpíval unyle a nudně, vůbec mě to nebavilo, ale je fakt, že jsem proti němu zaujatá. :-)

Harich - ten nevím, jak zpíval, přepínám… :lol: I kdyby zpíval jak Pánbůh, tak mě prostě nebere tím, jak vypadá, ty jeho oči a zuby… :poblion:

Šeps - to byl zas úlet :lol: , ten je čím dál víc mimo.. :-) Jako šoumen možná dobrý, ale se zpěvem ten jeho výstup neměl nic společného, fakt nechápu, co tam ještě dělá.. :nevim: :roll:

Gunčice - :roll: :roll: proti ní mám už absolutní averzi, vadí mi jak zpívá, jak se u toho tváří, jak se pohybuje divně nemotorně, jak mluví, prostě pro mě je tam všechno špatně. :-) A sebejistá je jak prase, už se vidí na superstárovském trůůůůně.. :roll:

No a Luky - i když ho miluju :lol: , tak musím kriticky přiznat, že včera to nebylo úplně top, jako zpíval dobře jako vždycky, jen ten výběr písniček se mi moc nelíbil a taky se mi nelíbily ty hadry, co měl u písně Oheň a červené brýle byly taky šílené.. :lol: No, ale i tak byl nejlepčíííííí! :pankac: :mrgreen:

Tak koho dneska tipujete, že poletí??? Já asi Haricha… :think:
  • Citovat
  • Upravit
Mellanie
16.5.11 19:36

Včera sem přepínala jak zběsilá..a to nejen u reklam :mrgreen: :mrgreen:

Vážně se mi nelíbil vůbec Ševčík..je to zvláštní typ kluka,a v Elánech se mi nelíbil vůbec–utahaný.A ten pohled..Na jeho koncert bych nešla ani omylem

Šeps jako toho drží fanoušci..to už taky je docela o ničem,ale nijak mi nevadí.I když působí téměř každý večer jak sjetý..

Gunčíková nic nového..stále stejné.Stále chválená i přesto,že tlačí na pilu a je si sebejistá.Nepřeju jí vyhru.. :oops:

Harich Šrouby se mu povedly,jako osobnost když promluví..nesedí mi–zjev.. řekla bych že čr i svk písně mu sedí.Ale v cizích písničkách se mi nelíbí vůbec..

Adamec Ohen se mi docela líbil..to první moc ne..

Ale fandim mu z těch všech asi nejvíc.. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7142
16.5.11 20:50

chjo holky :cry: tak máte o jednoho švába mín :-( Péta pude, harika podpořili krutičky , takže je to jasný…nu a uřvaná slepice tam zustala nemam slov:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
16.5.11 21:10

hmmmmm sem nasratá :-( ale aspon sem zase slyšela tu pěknou písničku :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17941
16.5.11 21:15

No asi jsi tu jediná, mně taky chybět nebude. Mě hodně nmrzí Kolečkářová, tu bych tam měla stokrát raděj. I místo GG. No o Šepsovi nemluvě, jako nechat Šepse a vyhodit Bětku, to je vidět, jaký pipiny posílají hlasy :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
16.5.11 21:46
Eliška píše:
No asi jsi tu jediná, mně taky chybět nebude. Mě hodně nmrzí Kolečkářová, tu bych tam měla stokrát raděj. I místo GG. No o Šepsovi nemluvě, jako nechat Šepse a vyhodit Bětku, to je vidět, jaký pipiny posílají hlasy :roll:

njn, tak každej má svý nu, dlouho mě chybět nebude, ještě je tam Luky, až tam nebude ani on tak nebude na co koukat. Bětuška byla skvšlá, bohužel chlapi moc neposílají nu a holky většinou pošlou klukovi, tak to je , nu prto i většinou vyhraje kluk.on taky Míša už je na prášky z toho jak tam musí bejt, dneska mi ho bylo až líto, přeju mu at ho příště osvobodí at muž za Bětuškou :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
17.5.11 07:40

Tak holky, já jsem včera slavila :lol: :oops: ten ševčík mě ležel v žaludku od začátku…
CO je ale mazec, včera jsem četla že zas unikly vysledky a na predposlednim miste byl zas Adamec! Proto ta porota v nedelu tak apelovala na lidi ze si nesmi rikat jo ten je nejlepsi ten ma hlasu dost a nepsat…tak uvidime…
Jinak já to teda hodne beru podle toho co slysim, kdyz je volaji na podium…vcera kdyz nastupovali: harich totalni rev, doznival kdyz sla guncice, pak sevcik skoro ticho, adamec ticho :-? a seps rev.
Uprimne my doma poslali smsku sepsovi :lol: :-D
A hrozne bych chtela aby vyletela guncikova, harihc a ve finale byl seps a lukas a vyhral lukas, aby michal mohl v klidu na jamajku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17941
17.5.11 07:45

Tak já bych byla za propuštění Šepse, myslím, že už ho to tam fakt nebaví. Ale jestli vyhraje někdo jinej než Adamec, tak budu naštvaná :twisted: Příště asi poprvý pošlu hlas :think: Ale měla bych aspoň dva, mládě pošle beztak Harichovi, tak by se to vyrovnalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
17.5.11 08:33

ahoj holky, tak to snad není možný, ten Haryk se tam snad bude držet až do finále a nakonec to snad vyhraje a mě trefí šlak :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert:

jinak, to že šel Ševčík mi dvakrát nevadí (Jáji promiň), bylo jasné, že půjde, zvláště po tom co pubošky vytáhly z rodičů na kredit a naposílaly Harykovi spoustu smsek :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2216
17.5.11 10:09

Tak jsem docela zklamaná. Měl jít Šeps, protože ten tam už vážně nemá co dělat :-( . Zpívat prostě neumí a jestli to vyhraje, tak asi někoho na Nově trefí šlak, páč s ním budou muset nahrát CD :lol: Jsem ráda, že Gunčice se drží, takže jde vidět, že hlasy neposílají jenom malé holky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
17.5.11 11:37

Taky jsem byla zklamaná,Ševča stál poslední dobou za pytel,ale nechápu jak můžou lidi poslat dál Šepse 8-o ,to mi fakt hlava nebere,tohle už nemá z pěveckou soutěží nic společnýho :cert:

• Citovat
  • Upravit
10048
17.5.11 12:26

NO holky a je to tady.....Adamec odmítl bydlet na pokoji s Bobkem, potom co vypadl Kurc a tak si „vynutili“ a bydlí spolu s Guncici.
Ehmmm…no co dodat fakt jsou to tlacenky, hlavne ze ty ostatni dovjice chteli a prohlasovalo se ze v zadnym pripade. Je videt ze sepse nemaji radi. Protlacujou se ti dva (je mi lito ale lukas uz me neni moc sympatickej)…tim jak oni se k sobe maji. Sto pro po sobe jedou… :poblion: :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
17.5.11 13:10

No tak jak vite, tak me GG taky nevadi, jen kdyz nad ni muj mily slinta :lol: :lol:
Ale taky bych uz poslala vcera Michala, za prve ho to asi fakt nebavi a za druhe uz asi nema vice co rict… Jsem zvedava na jeho Queen a hlavne na Abbu Mamma mia, to bude :mrgreen:

Jinak kdyz vcera postoupila GG, tak byl zaber na Lukase, jak se silene raduje, tak nevim :wink: Treba na tom neco bude… :mrgreen:

Sevcik me zrovna nemrzi, ze vypadl, ale rozhodne zpival ted lip nez Seps…
A Harych.. no jo, fanynky… ale zase to tak nepo..al tentokrat, tak uvidime.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
17.5.11 13:51

holky v pohodě vim že Pétu nikdo nemusel beru to:-))) je tam Luky , pořád je na co koukat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí