Československá Superstar 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
rozmary
11.5.11 10:08

Já bych poslala domů Ševču,ze začátko byl skvělej,myslela jsem že to vyhraje,ale poslední dobou nic moc a začíná mi na něm něco vadit,nevim co,asi to jak je přeslazenej :nevim:

• Citovat
  • Upravit
5255
11.5.11 10:15

no mě u Ševčíka taky vadí ta jeho sladkost a to usmívání s hlavou nakloněnou dostrany :lol: Jinak mě naopak GG nevadí, nakonec je to poslední holka, tak by tam vydržet mohla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
11.5.11 13:14

Mě GG taky nevadí,je to pěkná baba a páč jsem taky rockerka,tak mi ta pila dělá hodně dobře,je fakt že jak u čeho,ale favorit je Lukáš a jestli ten vypadne tak už nekoukám :mrgreen: No esemesku ze mě nedostanou,tak musíte posílat hlasy vy,zas až tolik to neprožívám.

• Citovat
  • Upravit
215
11.5.11 13:50

já bych brala pořadí vypadávání: harich, šeps, ševčík (a to jsem jeho fanda), gunčíková a vítěž lukáš. I když mne to mrzí, tak petr opravdu nepředvádí to co v semifinále, nicméně to že on secvičil tu společnou píseň z minula to už nikdo nevidí, on byl jedinej kdo z těch tří zpíval čistě. I když mu poravdu fandím koukat už na něj nemůžu, když vidím ty jeho oči má chuť mu poslat přes obrazovku žrádlo pro psy… Lukáš je fakt nejlepší, gabča je dobrá, ale co neuřve to není, lukáš je takový tvárnější. Stejně už jen to, že se dostali do těch 12 nejlepších jim otevřelo dveře, a myslím, že nejhůř na tom bude ten kdo to vyhraje, sice bude mít peníze, ale bude muset dělat tak jak jeho manažeři pískaj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
11.5.11 14:48
zimovka píše:
já bych brala pořadí vypadávání: harich, šeps, ševčík (a to jsem jeho fanda), gunčíková a vítěž lukáš. I když mne to mrzí, tak petr opravdu nepředvádí to co v semifinále, nicméně to že on secvičil tu společnou píseň z minula to už nikdo nevidí, on byl jedinej kdo z těch tří zpíval čistě. I když mu poravdu fandím koukat už na něj nemůžu, když vidím ty jeho oči má chuť mu poslat přes obrazovku žrádlo pro psy… Lukáš je fakt nejlepší, gabča je dobrá, ale co neuřve to není, lukáš je takový tvárnější. Stejně už jen to, že se dostali do těch 12 nejlepších jim otevřelo dveře, a myslím, že nejhůř na tom bude ten kdo to vyhraje, sice bude mít peníze, ale bude muset dělat tak jak jeho manažeři pískaj…

I když mu poravdu fandím koukat už na něj nemůžu, když vidím ty jeho oči má chuť mu poslat přes obrazovku žrádlo pro psy…
Zimi timhle si mě dostala:-DDD ale díky za další jednu duši co mu fandí, ale pravda ty oči sou taký psí, ale tak lepší psí než jako mongolský :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Nu a proto nesnášim Haricha :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
13.5.11 14:09

Musí vyhrát Gabča, je fakt usper, má všechno co by měla zpěvačka mít!
MYslím, že ve finále se sejdou Gabča a Lukáš Adamec :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
13.5.11 20:17

GG vůůůůbec!! :lol: Luky to musí vyhrát!! :pankac: :mrgreen: No, fakt moc nechápu, co se komu na ní líbí - namyšlená bárbína, co nezpívá, ale řve, ale budiž… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
13.5.11 21:24
Lindsy píše:
Musí vyhrát Gabča, je fakt usper, má všechno co by měla zpěvačka mít!
MYslím, že ve finále se sejdou Gabča a Lukáš Adamec :dance:

v pohodě, já taky fandim ševčovi a nikdo mi to tu neopětuje :mrgreen: Já ta GG nemam ráda, příde mi narfněná,ale každej má svoje tak tvuj hlas beru :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
13.5.11 21:26
Anduli píše:
GG vůůůůbec!! :lol: Luky to musí vyhrát!! :pankac: :mrgreen: No, fakt moc nechápu, co se komu na ní líbí - namyšlená bárbína, co nezpívá, ale řve, ale budiž… :lol:

Andulí nu koukam, že GG je tu mezi námi taky hodně oblíbená :mrgreen: Nu jo Luky to vyhraje. ŠEVČA pude v pondělí, i když bycj teda radši Jaricha, nu ale ten určo nepude a pak už budu mít jen jedinýho favorita a tim bude Lukýýý a krásnou prdelkou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
15.5.11 14:14

Vyhraje to Luky s hezkou prdýlkou… tak jak píše Jájinka… :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:
Dneska jsem na ně zvědavá… Eláni a Lucie jsou moje srdcovky… mooooc se těším :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:

jajinka veverka píše:
Anduli píše:
GG vůůůůbec!! :lol: Luky to musí vyhrát!! :pankac: :mrgreen: No, fakt moc nechápu, co se komu na ní líbí - namyšlená bárbína, co nezpívá, ale řve, ale budiž… :lol:
Andulí nu koukam, že GG je tu mezi námi taky hodně oblíbená :mrgreen: Nu jo Luky to vyhraje. ŠEVČA pude v pondělí, i když bycj teda radši Jaricha, nu ale ten určo nepude a pak už budu mít jen jedinýho favorita a tim bude Lukýýý a krásnou prdelkou :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6726
15.5.11 14:19
davmi píše:
no mě u Ševčíka taky vadí ta jeho sladkost a to usmívání s hlavou nakloněnou dostrany :lol: Jinak mě naopak GG nevadí, nakonec je to poslední holka, tak by tam vydržet mohla.

nojo…jenže naklání hlavu až od doby, co mu ustřihli vlasy a nechali tu úděsně dlouhou patku. Bez naklánění hlavy by prostě na jedno oko neviděl :roll: nechápu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6726
15.5.11 14:26

jinak mi nikdo ze soutěžících vyloženě nevadí..tedy až na jednoho…myslím, že Šeps mezi prvními pěti…tak to je tedy fakt omyl…už ukázal, co v něm je…a víc už toho asi nebude… navíc mám občas pocit, že je permanentně pod lehkým THC vlivem. Zkrátka bylo to originální, pak dobré a vtipné, pak už jen chabé a teď je to vyloženě zoufalství. snad se teď do mě moc nepustí jeho fanynky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
15.5.11 18:32
Mína13 píše:
Vyhraje to Luky s hezkou prdýlkou… tak jak píše Jájinka… :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:
Dneska jsem na ně zvědavá… Eláni a Lucie jsou moje srdcovky… mooooc se těším :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:
jajinka veverka píše:
Anduli píše:
Andulí nu koukam, že GG je tu mezi námi taky hodně oblíbená :mrgreen: Nu jo Luky to vyhraje. ŠEVČA pude v pondělí, i když bycj teda radši Jaricha, nu ale ten určo nepude a pak už budu mít jen jedinýho favorita a tim bude Lukýýý a krásnou prdelkou :lol:

Minuško moje taky. Lucii zbožnuju a eny miluju :srdce: takyže se na dnešní superstár moc těšim. co asi bude zpívat Míša, že by sem skoro panic??? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
15.5.11 21:48

tak první pulka byla docela v poho až na Haricha a GG ta se mi teda nelíbila po dokončení posledního pá, mi vždycky přišlo jak, kdyby měla orgazmus :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
15.5.11 22:01

Zetová to péro na uchu ne???? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie