Československá Superstar 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14335
9.5.11 13:37

Ahojte holky, tak upřímně nevím, kdo by měl vyhrát, vyloženě nemám jednoho co by opravdu uměl zpívat.. Mylím, že by se mi líbil každé kolo :mrgreen: jinak určitě zpívat umí..
Gunčíkova- si myslím zpívat umí a dobře, ale její problém je ten, že působí na lidi nepřírozeně, uměle, namyšleně a hlavně chladně, když zpívá :think: něco jako Fecková, ta mi chvílema přišla až arogantní..
Harych-nezpívá zle, ale je to zpěvák opravdu pro školy, pro mládež a ne do šoubyznusu :think: ale nenazvala bych ho blbem, jako nezpívá zle, ale působí pořád jako dítě - což je.. :mrgreen: Šebs- takto za mě je to zajímavý týpek, ale neměl by vyhrát. Nedovedu si představit, že by reprezentoval naši republiku.. Když zazpívá regé, tak to je mazec, ale v Jamajce a v jiných zemích tohoto typu by se taky z něho na prdel neposadili.. Určitě je to osobnost, ale nějak si opravdu nedokážu představit, že by ho dali do večerních zpráv v jiných zemích, že to u nás vyhrál on :think:
Kolečkářová… myslím, že bude určitě v první dvojce, opravdu zpívat umí, udělali z ní kočku, takže ji držím palce..
Lukáš… tak thoho taky vidím do první dvojky, uvidíme, zpívat umí, je pohledný :mrgreen: takže si myslím šanci na vítězství má..
Kurc Ševčík ven :think: pánové mají určité charizma, ale zpívají půl na půl. Jedna písnička dobrá, jedna průser, takže za mě je to jasné, kdo dnes má vypadnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
9.5.11 13:41

Ještě k tomu Šebsovi.. určitě je zajimavý, svůj, určitě mu přeju dostat se co nejdál, na nic si nehraje.
BOhužel si myslím, že kdyby vyhrál, že by to byla divná vizitka :think: On takto jako vyloženě zpívat obyčejně moc neumí, on je machr v regé, ale myslím, že na úplné vítěztví a reprezentace naší republiky v zahraničí je to málo :think: :-) a teď do mě co mu fandíte :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
9.5.11 15:40
kvaček píše:
Ještě k tomu Šebsovi.. určitě je zajimavý, svůj, určitě mu přeju dostat se co nejdál, na nic si nehraje.
BOhužel si myslím, že kdyby vyhrál, že by to byla divná vizitka :think: On takto jako vyloženě zpívat obyčejně moc neumí, on je machr v regé, ale myslím, že na úplné vítěztví a reprezentace naší republiky v zahraničí je to málo :think: :-) a teď do mě co mu fandíte :mrgreen: :mrgreen:

tady nikdo do tebe nepude, tady je to takzvaná svoboda názoru. nikdo nikomu nevnucuje názor, každej má ten svuj vlastní :-) Vem si mě, já tady fandim Petrovi ostatní ne a taky mi tu nikdo nekamenuje a nekamenuju nikoho že nemají rádi psí očka :mrgreen: Pak je muj favouš Luky hlavně a nu a Míša, je to frajer,ale vyhrát by to nemusel a nemyslim si ani že je to to po čem touží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17939
9.5.11 16:52

Přesně tak, proč bychom se kamenovaly, nejsme patnáctileté šílené fanynky :lol:

Já si myslím, že Šeps nevyhraje. Já tedy předchozí SS moc nesledovala, ale vítězové opravdu reprezentují ČR někde v zahraničí???? Jako že česká Miss jede na nějakou Miss Universe nebo co, to vím, ale tohle funguje i se Superstar?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
9.5.11 17:59
Eliška píše:
Přesně tak, proč bychom se kamenovaly, nejsme patnáctileté šílené fanynky :lol:Já si myslím, že Šeps nevyhraje. Já tedy předchozí SS moc nesledovala, ale vítězové opravdu reprezentují ČR někde v zahraničí???? Jako že česká Miss jede na nějakou Miss Universe nebo co, to vím, ale tohle funguje i se Superstar?

o tom že by jezdili do ciziny taky nic nevim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
9.5.11 19:56

Tak jsem to vyloženě nemyslela, ale určitě se všeobecně o Supertar mluví je i v jiných státech, takže asi by bylo divné kdyby to vyhrál Šebs..
Takto všichni vědí, že zpívá regé, ale kdyby ho dali jak zpívá normálně, tak teda nevím…
Ale rozhodně lepší jak Harych :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
9.5.11 20:36

takže holky, myslím si, že ta karta byla nahraná… Tak nejdříve Harycha vrátí a tento týden ho dva lidi z poroty označí na vyhazov????????? 8-o
Určitě to byl záměr režie, aby to bylo zajimavé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
9.5.11 20:56

opět já :mrgreen: :mrgreen:
Jenom dodám cožééééééééééééééééé Kolečkářová, tak opravdu Český národ je opravdu hluchý :roll: a to ji tady všichni dávaly do první trojky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17939
9.5.11 21:01

Já nekoukám, takže zírám, co píšeš, to snad není možný… :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
607
9.5.11 21:01

Já jsem právě doufala,že si divokou kartu nechají na Alžbětu.A oni ji vyplácaj na patnáctiletýho kluka-ach jo.Jediná uměla zpívat :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
9.5.11 21:04

Já se z toho po… Tak Harich zůstal a Alžbětka vypadla :cry: . Holt je jasný, kdo ty hlasy posílá - Alžbětka není idol pubošek :think: , hlasy se neposílají jen za zpívání :zed: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
9.5.11 21:08

chjo holky, sem zklamaná :nevim: i slza mi ukápla při loučení Alžbětky s Míšou. Tak a tady to maj porotci, dali kartu harichovi a ted tohle, nu fakt sem zklamaná z českýho národa, nu jo člověk musí bejt krásněj aby měl šanci neco vyhrát, chjo!!!

akorát co je mi dpost divný ,oni haricha pošlou dál a potom ho dvakrát označí?? chápete to???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
9.5.11 21:12
jajinka veverka píše:
chjo holky, sem zklamaná :nevim: i slza mi ukápla při loučení Alžbětky s Míšou. Tak a tady to maj porotci, dali kartu harichovi a ted tohle, nu fakt sem zklamaná z českýho národa, nu jo člověk musí bejt krásněj aby měl šanci neco vyhrát, chjo!!!akorát co je mi dpost divný ,oni haricha pošlou dál a potom ho dvakrát označí?? chápete to???

Já to chápu. Moc bedlivě jsem to nesledovala, ale předpokládám, že dneska ho označila Zeťová a Habera? Zeťová byla minule proti té divoké kartě a Habera byl dost pod tlakem, tak mu chtěl dát šanci.

A jestli dobře počítám, zůstala tam jediná holka. A to se dalo čekat, páč kdo posílá hlasy - hlavně holky :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
9.5.11 21:12

UNIKLO MI TO..
kteří 2 teda vypadli..dočetla sem se že kolečkářová,což mě nesmírně mrzí…

• Citovat
  • Upravit
12735
9.5.11 21:14

No český národ je hluchý jak peň, ale ten konec mě dostal do kolen, o tom vizážistovi jsem četla, ale teprve teď večer mě to dotlo. Takový mladý člověk, achjo. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí