Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
hkac píše:
Nemyslím si, že by příště dostal víc hlasů než teď, takže mu to protáhli nejspíš jen o týden. Já spíš čekala, že si tu divokou kartu schovávají pro Ševčíka.
ee to určitě ne, to by nemělo cenu ani dyt ty dvě portkyne slepice jedny ho nemužou ani vystát. Já myslela pro Alžbětku, nebo Lukyho
ale jak tam jedna odpadla..
opravdu to ty holky nemají v hlavě v pořádku…
Je jiné někomu fandit a jiné je brát to jako už posedlost..
jajinka veverka píše:kvaček píše:já doufala , že kurc nebo harich, mě se nelíbí , já nevim, to je na divácích ti ho nechtěli tak měl jít, karta měla bejt pro jiný. muj názor
síla, ale čekala jsem to od poroty… nejsem puboš, ale musím upřímně říct, že vlastně porota ho nikdy nezkritizovala..
Neni můj favorit, ani se mi jako osobnost nelíbí, ale porota hodnotí zpěv a tam prostě je dobrý no..
ALe čekala jsem , že vypadne teda Ševčík nebo KUrc..
Tak ona ta karta by vždycky byla pro někoho, koho nechtěli diváci
. Ale takhle zase má porota vyčerpáno a teď už to bude jen o divácích
.
Já teda přiznávám, že mě už to tolik nebere, nějak mě to neba, takže sleduju hlavně to, kdo kdy vypadne. Včera jsem to po polovině zabalila.
jajinka veverka píše:hkac píše:ee to určitě ne, to by nemělo cenu ani dyt ty dvě portkyne slepice jedny ho nemužou ani vystát. Já myslela pro Alžbětku, nebo Lukyho
Nemyslím si, že by příště dostal víc hlasů než teď, takže mu to protáhli nejspíš jen o týden. Já spíš čekala, že si tu divokou kartu schovávají pro Ševčíka.
No já už to teď pár kol sleduju spíš sporadicky, dřív mi přišlo, že je to pro porodu jasnej favorit. ![]()
No to snad néééééé!!!! Ten Rhytmus je debil!!!
![]()
Takže Harych zůstává!!! Se z toho picnu, fakt
![]()
Náhodou Harich je dobrej a to nejsem uřvaná puberťačka
. Mně připadá, že je pro showbyznys jako jediný použitelný, ostatní ne. Jo, jsou tam dobří zpěváci a dobrý zpěvačky jako Gunčíková, ale ta mě už jaksi nudí. On chudák Michal nemůže za to, že ty fanynky jsou mimo.
hkac píše:jajinka veverka píše:No já už to teď pár kol sleduju spíš sporadicky, dřív mi přišlo, že je to pro porodu jasnej favorit.hkac píše:ee to určitě ne, to by nemělo cenu ani dyt ty dvě portkyne slepice jedny ho nemužou ani vystát. Já myslela pro Alžbětku, nebo Lukyho
nuuu to on byl do doby než začal zpívat o dost hůř
Mína13 píše:
No to snad néééééé!!!! Ten Rhytmus je debil!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Takže Harych zůstává!!! Se z toho picnu, fakt![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hm taky mi to děsně s**e. Minuško? do příští superstár dem dělat porotce, ty tam neco zažijou
![]()
Ja to teda moc nesleduju. Jen vcera jsem koukala, protoze bylo rockove kolo a fakt me to zajimalo.
Kdyz jsem dneska kolem 21hod. prepla na Novu, prekvapilo me, ze vypadl Harich. Cekala bych spis konecne uz Sepse - z jeho vcerejsiho vykonu mi bylo na ![]()
jasně Jáji, to beru!
![]()
jajinka veverka píše:Mína13 píše:hm taky mi to děsně s**e. Minuško? do příští superstár dem dělat porotce, ty tam neco zažijou
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mína13 píše:
jasně Jáji, to beru!![]()
jajinka veverka píše:Mína13 píše:hm taky mi to děsně s**e. Minuško? do příští superstár dem dělat porotce, ty tam neco zažijou
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nova je stejně v háji chtělo by to tam oživit na šimi občas trochu kontroverzními názory
i když na Harichovi se schodnem jak tam buleli ty kozy, jedna odpadla, nu když si vzpomenu jak sem řvala u Sámera, jeee taky sem byla tou trapkou, který tady děsně rádi pomluvíme ![]()
Nooo, takze ja nejdrive celkove zhodnotim, pac jsem vcera neprispela ![]()
Ja se teda trosku vymykam tady…
Asi nejvic se mi libi Lukas Adamec, s tim souhlasim, ale neprijde mi, ze ma sexy zadek, prisel mi dost oplacanej
Pardon… hehe
Pak se mi teda libi Guncikova, ja proti ty holce nic nemam, umim si predstavit na jevisti sebe (bych nevylezla sice, ale umim
), buh vi, jak namyslene bych vypadala ja ![]()
No a jinak.. Kurc a Betka mi nevadi, u Haricha mi silene vadi ty fanynky, obcas jak kvici, ale jinak se asi ze vsech nejlip tak jako umi prodat.
Sevcik je slizkej jak svine, fuj ble
a Michal na to holt pevecky nema, co si budem povidat, ale zarucene me pobavi jeho tanec a nebo vyslovnost Iiiironman ![]()
Tak docela jsme s tou divokou kartou s manzelem dnes pocitali, protoze kdyby vypadl Sevcik nebo Seps, tak tem divokou kartu nedaj a Lukas a holky tak jako pujdou do finale treba
Takze tam pridali Haricha, aby se ty divoky karty zbavili a uz to nemuseli resit, podle me ![]()
No, jsem zvedava na duety…
(nam se treba ani nelibi ta Bagarova, jak dnes zpivala, prijde mi, ze zpiva a tvari se u toho, jak kdyz ho tam ma
a dnes teda podala normal vykon, ale v tech kolech minuly superstar se mi vuubec nelibila a porota ji furt chvalila
)
Včera ten díl
,takovou radost sem měla a oni mi jí pokazili divokou kartou.
![]()
Doufám,že se moc neohřeje a vypadne brzy-příště vypadají 2 naráz..tak uvidíme.Kdopak to asi bude…
ja jsem doma juchala že vypadl Harych ikdyž jsem čekala Kurce ale taky super no a Habera mě nasra..
s tou divokou kartou mohl už být klid a žadné řvaní těch zasran…
pubertaček