Československá Superstar 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7142
25.4.11 01:53

ahojky tak jak se vám to líbilo??? viděla jsem jen do Alžbětky.Pak sme šli slavit velikonoce do víru noci :mrgreen: Petr teda nic moc nu musim uznat :cry: ale za to se mi moc líbil luky:-), jakej byl bobík???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
25.4.11 11:25

Ahoj, tak jsme u nasich a protoze je tata nemocnej, tak jsme nastesti ukecali mamku, ze se budeme divat a drbat, protoze nasi to nesnasej :lol: :lol:

Prislo mi, ze prvni dve pisnicky Sevcik a GG meli nejaky divny mikrofony, protoze zpivali faaakt divne, jak ze zachodu to znelo :mrgreen:
Sevcik teda desny, GG podle me zpiva dobre, ale taky vcera prumer, Betka mela taky divnou pisnicku, prislo mi ze to nesedi, ale nevedla jsem proc, az kdyz to rekli..
Kurc (mmch segra studuje ve Slovinsku a vcera nam rekla, ze Kurec znamena slovinsky cu..k, takze jsme se tady celej vecer tim bavili, chudak :lol: )teda zase mel udejchanou tu pisnicku :lol:
Harich upistenej mi fakt prisel jako My tri z kacerova :lol: :lol:
Feckova blby, moji mamce se nejvic libil Michal :mrgreen: i kdyz teda vcera mi to prislo takovy nemastny neslany, ovsem jeho „over the rimbou“ me fakt pobavilo :lol: :lol:
No a nejlepsi absolutne podle me byl vcera Lukas Adamec, Crazy mu sedlo a i dobre tancoval…

Co vy na to?? :mrgreen: A nedelejte, ze se nekde nalejvate o Velikonocich :mrgreen: :mrgreen: Ja musim ridit domu, takze si nedam ani panacka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
25.4.11 11:32

Lukyyyyyy!!!! :pankac: :pankac: :pankac: :mrgreen: Zbytek děs… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
25.4.11 17:41
ZelvaVeruna píše:
Ahoj, tak jsme u nasich a protoze je tata nemocnej, tak jsme nastesti ukecali mamku, ze se budeme divat a drbat, protoze nasi to nesnasej :lol: :lol:

Prislo mi, ze prvni dve pisnicky Sevcik a GG meli nejaky divny mikrofony, protoze zpivali faaakt divne, jak ze zachodu to znelo :mrgreen:
Sevcik teda desny, GG podle me zpiva dobre, ale taky vcera prumer, Betka mela taky divnou pisnicku, prislo mi ze to nesedi, ale nevedla jsem proc, az kdyz to rekli..
Kurc (mmch segra studuje ve Slovinsku a vcera nam rekla, ze Kurec znamena slovinsky cu..k, takze jsme se tady celej vecer tim bavili, chudak :lol: )teda zase mel udejchanou tu pisnicku :lol:
Harich upistenej mi fakt prisel jako My tri z kacerova :lol: :lol:
Feckova blby, moji mamce se nejvic libil Michal :mrgreen: i kdyz teda vcera mi to prislo takovy nemastny neslany, ovsem jeho „over the rimbou“ me fakt pobavilo :lol: :lol:
No a nejlepsi absolutne podle me byl vcera Lukas Adamec, Crazy mu sedlo a i dobre tancoval…

Co vy na to?? :mrgreen: A nedelejte, ze se nekde nalejvate o Velikonocich :mrgreen: :mrgreen: Ja musim ridit domu, takze si nedam ani panacka :wink:

nu koukala jsem na videa teda fakt nic moc´:-((( netušim kdo dneska vypadne. sem na to zvědavá. bobík taky nic moc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
25.4.11 17:42
Anduli píše:
Lukyyyyyy!!!! :pankac: :pankac: :pankac: :mrgreen: Zbytek děs… :mrgreen:

musim souhlasit :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5766
25.4.11 17:56

… taky jsem pro Lukáše … :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
25.4.11 18:34

Já Lukáše ze začátku moc nemusela, ale je čím dál lepší!!!! :palec: :palec:

Naopak, Ševčík by dneska mohl vysmahnout a Harich mě teda vůůůbec nebere, fuj :-?

Včera to kolo ale bylo vůbec divný a vcelku naprd  :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
25.4.11 20:54
rhiannon píše:

Naopak, Ševčík by dneska mohl vysmahnout a Harich mě teda vůůůbec nebere, fuj :-?

Včera to kolo ale bylo vůbec divný a vcelku naprd :-?

je mi líto,ale Péta tam zůstává :srdce: :srdce: :srdce: Lukyho sem taky nejak nemusela ,ale ted postupem času mu přicházim na hćhut je kolo od kola lepčí a lepčí :-) .Myslim, že z těch 3 pude Fecková nu uvidíme.včeara se kolo nepovedlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
25.4.11 20:54
rhiannon píše:

Včera to kolo ale bylo vůbec divný a vcelku naprd :-?

je mi líto,ale Péta tam zůstává :srdce: :srdce: :srdce: Lukyho sem taky nejak nemusela ,ale ted postupem času mu přicházim na hćhut je kolo od kola lepčí a lepčí :-) .Myslim, že z těch 3 pude Fecková nu uvidíme.včeara se kolo nepovedlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
25.4.11 21:10

No, tak Ševčík nám ještě zůstal, co se dá dělat :-? Fecková sice zpívá dobře, ale je fakt, že je taková nemastná - neslaná, prostě nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
25.4.11 21:44
rhiannon píše:
No, tak Ševčík nám ještě zůstal, co se dá dělat :-? Fecková sice zpívá dobře, ale je fakt, že je taková nemastná - neslaná, prostě nic :nevim:

já sem za Petu ráda. nikdo ho tu nemá sakra rád :mrgreen: já bych chtela aby už šel harich, fakt ho nemusim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
25.4.11 21:47
jajinka veverka píše:
rhiannon píše:
No, tak Ševčík nám ještě zůstal, co se dá dělat :-? Fecková sice zpívá dobře, ale je fakt, že je taková nemastná - neslaná, prostě nic :nevim:
já sem za Petu ráda. nikdo ho tu nemá sakra rád :mrgreen: já bych chtela aby už šel harich, fakt ho nemusim…

Mně Petr něčím vadí :-? Působí na mě trochu jako křivák :nevim:
Harich mě sejří taky :mrgreen: A ty jeho fanynkovský blbky uječený, taky :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
25.4.11 22:04
jajinka veverka píše:
rhiannon píše:

Já Petra taky prožívám, ale i kvůli tomu, že mám o celé věci jiný přehled, než jen z přenosů v televizi. Manžel mne každý den zásobuje čerstvýma informace o celé té zmanipulované pakáži, že je mi fakt některých až líto. Nicméně, pořád vzpomínám na semifinálová kola, když mu to šlo. To jak to je teď, je děs, samozřejmě, nezpíval nic moc, ale i do jisté míry je to tím, co mu produkce přidělila. A to ne jen jemu. je prostě vidět komu se jde s písněma na ruku a už teď je jasný kdo to asi vyhraje. Je pro mne opravdu překvapující, že se Petr pořád drží. Přeju mu ať příští kolo vytře těm pipinám v porotě zrak a může odejít se ctí. Je tak značný nepoměr kluci versus holky a češi versus slováci. No a aby Markíza neztratila diváky, tak příště půjde českej kluk. A strašně ráda bych se pletla… Už by měl jít Harich pryč a vzápětí Michal, pač jako bezva zábava ale pořád na stejný brdo. Ty jo to jsem se rozepsala, se omlouvám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
26.4.11 07:34

Ahojte holčičky, hlásím se po Velikonocích, které jsem ve zdraví přežila :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

K nedělnímu kolu:
To byla jedna velká katastrofa! :cert:
Jediný, kdo byl dobrý byl Lukáš… jinak teda síla ze dna… :zed:
Nevím teda jak vám, ale mě se líbil docela i Míša Šebs… a Betynka, ale té dali totálně tupou písničku… ono celé to taneční kolo stálo za pikaču :cert:

Zrzku jsem na vypadnutí tipovala, i když nebyla nejhorší… nejhorší byl podle mě Kurc, Ševčik a ten nechutný Harych… ten je fakt ultra nechutný… bych mu dala facku jen co ho vidím! :pocitac:

Jinak mě teda už ser** s tím protěžováním Gunčíkové… bylo to taneční kolo, každý se snažil o jakous takous choreografii a tanec, ale ona nepředvedla vůbec, ale vůbec nic a ještě ji porota omlouvala, že taneční kolo není o tanci… ostatní, třeba tu zrzku ale za tanec ztrhali (spartakiáda atd.) toto mi fakt vadí :cert:

Hrozně se těším na příští kolo! Rockové :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: To bude paráda… a Lukášek bude zpívat Metalicu! :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
26.4.11 10:39
Mína13 píše:
Ahojte holčičky, hlásím se po Velikonocích, které jsem ve zdraví přežila :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

K nedělnímu kolu:
To byla jedna velká katastrofa! :cert:
Jediný, kdo byl dobrý byl Lukáš… jinak teda síla ze dna… :zed:
Nevím teda jak vám, ale mě se líbil docela i Míša Šebs… a Betynka, ale té dali totálně tupou písničku… ono celé to taneční kolo stálo za pikaču :cert:

Zrzku jsem na vypadnutí tipovala, i když nebyla nejhorší… nejhorší byl podle mě Kurc, Ševčik a ten nechutný Harych… ten je fakt ultra nechutný… bych mu dala facku jen co ho vidím! :pocitac:

Jinak mě teda už ser** s tím protěžováním Gunčíkové… bylo to taneční kolo, každý se snažil o jakous takous choreografii a tanec, ale ona nepředvedla vůbec, ale vůbec nic a ještě ji porota omlouvala, že taneční kolo není o tanci… ostatní, třeba tu zrzku ale za tanec ztrhali (spartakiáda atd.) toto mi fakt vadí :cert:

Hrozně se těším na příští kolo! Rockové :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: To bude paráda… a Lukášek bude zpívat Metalicu! :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:

Ahojik , taky sem přežila, nejhorší pro mě bylo vyšupání od Míši, ten teda fakt hlava nehlava :mrgreen: Nedě+lní kolo se nepovedlo, dobře že to bylo na velikonece, ty taneční kola mi nikdy nebavili,tak sme v klidu mohli vyrazit do víru noci :mrgreen: zato balady a hlavně rockový písničky, na ty se těšim moc. To Petr zase ukáže co je v nem, ted už to musí ukázat nebo pude…už včera sem myslela že pude nu zázrak se stal :lol: Sem zvědavá an míšu co převede v rokáčích, nu myslela sem si , že taneční taky nedá a co sem viděla nebylo to tak strašný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí