Československá Superstar 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7142
26.4.11 10:41
zimovka píše:
jajinka veverka píše:
rhiannon píše:
No, tak Ševčík nám ještě zůstal, co se dá dělat :-? Fecková sice zpívá dobře, ale je fakt, že je taková nemastná - neslaná, prostě nic :nevim:
já sem za Petu ráda. nikdo ho tu nemá sakra rád :mrgreen: já bych chtela aby už šel harich, fakt ho nemusim…
Já Petra taky prožívám, ale i kvůli tomu, že mám o celé věci jiný přehled, než jen z přenosů v televizi. Manžel mne každý den zásobuje čerstvýma informace o celé té zmanipulované pakáži, že je mi fakt některých až líto. Nicméně, pořád vzpomínám na semifinálová kola, když mu to šlo. To jak to je teď, je děs, samozřejmě, nezpíval nic moc, ale i do jisté míry je to tím, co mu produkce přidělila. A to ne jen jemu. je prostě vidět komu se jde s písněma na ruku a už teď je jasný kdo to asi vyhraje. Je pro mne opravdu překvapující, že se Petr pořád drží. Přeju mu ať příští kolo vytře těm pipinám v porotě zrak a může odejít se ctí. Je tak značný nepoměr kluci versus holky a češi versus slováci. No a aby Markíza neztratila diváky, tak příště půjde českej kluk. A strašně ráda bych se pletla… Už by měl jít Harich pryč a vzápětí Michal, pač jako bezva zábava ale pořád na stejný brdo. Ty jo to jsem se rozepsala, se omlouvám…

jeeee aspon nekdo. :lol: nu doufam , že rockovky dá a bude zase ten Petr co známe a snad teda nevypadne,ai je to dost všechno zmanipulovaný vid???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
26.4.11 10:44
rhiannon píše:
jajinka veverka píše:
rhiannon píše:
No, tak Ševčík nám ještě zůstal, co se dá dělat :-? Fecková sice zpívá dobře, ale je fakt, že je taková nemastná - neslaná, prostě nic :nevim:
já sem za Petu ráda. nikdo ho tu nemá sakra rád :mrgreen: já bych chtela aby už šel harich, fakt ho nemusim…
Mně Petr něčím vadí :-? Působí na mě trochu jako křivák :nevim:
Harich mě sejří taky :mrgreen: A ty jeho fanynkovský blbky uječený, taky :lol: :lol:

manža říká těm harichovo faninkam krůty :mrgreen: na mě petr spíš pusobí že si enveří…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
26.4.11 10:50

Ahoj holky :mavam:
Můžete mi napsat kdo teď vypadl?
Díky :kytka:

• Citovat
  • Upravit
20807
26.4.11 10:51

Simona Fecková

ww píše:
Díky :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
26.4.11 10:52

Jáji, ty Harychovi fanynky to jsou vážně krůty… to má manžel pravdu :palec: :palec: :palec:
a díky těmto pubertálním husičkám postupuje… a přitom co na něm je, že jo? můj drahý mu říká mongolek :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Příspěvek upraven 26.04.11 v 10:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
26.4.11 10:52
Mína13 píše:
Simona Fecková
ww píše:

Díky :mavam:

• Citovat
  • Upravit
20807
26.4.11 10:53

není vůbec za co :mavam:

ww píše:
Mína13 píše:
Simona Fecková
ww píše:
Díky :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
752
26.4.11 11:10

no kdyby vypadavali ještě dva tak s feckovou jde asi Kurc nebo Ševčik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
26.4.11 11:49
Mína13 píše:
Jáji, ty Harychovi fanynky to jsou vážně krůty… to má manžel pravdu :palec: :palec: :palec:
a díky těmto pubertálním husičkám postupuje… a přitom co na něm je, že jo? můj drahý mu říká mongolek :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Příspěvek upraven 26.04.11 v 10:53

Můj taky - mongolek :mrgreen: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
26.4.11 12:10
Mína13 píše:
a díky těmto pubertálním husičkám postupuje… a přitom co na něm je, že jo? můj drahý mu říká mongolek :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Příspěvek upraven 26.04.11 v 10:53

hmmm to je fakt :-( míszto nej by tammohli bejt jiný:-(Mongolek taky dobrý :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
26.4.11 12:16
jajinka veverka píše:
zimovka píše:
jajinka veverka píše:
rhiannon píše:
Já Petra taky prožívám, ale i kvůli tomu, že mám o celé věci jiný přehled, než jen z přenosů v televizi. Manžel mne každý den zásobuje čerstvýma informace o celé té zmanipulované pakáži, že je mi fakt některých až líto. Nicméně, pořád vzpomínám na semifinálová kola, když mu to šlo. To jak to je teď, je děs, samozřejmě, nezpíval nic moc, ale i do jisté míry je to tím, co mu produkce přidělila. A to ne jen jemu. je prostě vidět komu se jde s písněma na ruku a už teď je jasný kdo to asi vyhraje. Je pro mne opravdu překvapující, že se Petr pořád drží. Přeju mu ať příští kolo vytře těm pipinám v porotě zrak a může odejít se ctí. Je tak značný nepoměr kluci versus holky a češi versus slováci. No a aby Markíza neztratila diváky, tak příště půjde českej kluk. A strašně ráda bych se pletla… Už by měl jít Harich pryč a vzápětí Michal, pač jako bezva zábava ale pořád na stejný brdo. Ty jo to jsem se rozepsala, se omlouvám…
jeeee aspon nekdo. :lol: nu doufam , že rockovky dá a bude zase ten Petr co známe a snad teda nevypadne,ai je to dost všechno zmanipulovaný vid???

No zmanipulovaný to bude, o tom ale asi nikdo nepohchybuje. Otázkou je, jestli opravdu smsky jsou jediným kritériem pro vyhazov nebo ne. Řekla bych, že jsou i jiné faktory. Např. nepodepsaná smlouva zpěváka s hlavním sponzorem SS, díky tomu ve finálové 12 nebyl… Ale to jsou dohady. Já jsem prostě přesvědčená o tom, že letos vyhraje holka a bude se pro to dělat cokoliv od stříhání vlasů, přes převlíkání 5× za odpoledne, výběr písničky, ozvučení scény, výroků poroty...... Neprotěžuji Petra, osobně se mi GG líbí víc, aj bych jí to přála, ale poctivě…ale my to neovlivníme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
26.4.11 12:54
zimovka píše:
jajinka veverka píše:
zimovka píše:
jajinka veverka píše:
rhiannon píše:
jeeee aspon nekdo. :lol: nu doufam , že rockovky dá a bude zase ten Petr co známe a snad teda nevypadne,ai je to dost všechno zmanipulovaný vid???
No zmanipulovaný to bude, o tom ale asi nikdo nepohchybuje. Otázkou je, jestli opravdu smsky jsou jediným kritériem pro vyhazov nebo ne. Řekla bych, že jsou i jiné faktory. Např. nepodepsaná smlouva zpěváka s hlavním sponzorem SS, díky tomu ve finálové 12 nebyl… Ale to jsou dohady. Já jsem prostě přesvědčená o tom, že letos vyhraje holka a bude se pro to dělat cokoliv od stříhání vlasů, přes převlíkání 5× za odpoledne, výběr písničky, ozvučení scény, výroků poroty...... Neprotěžuji Petra, osobně se mi GG líbí víc, aj bych jí to přála, ale poctivě…ale my to neovlivníme.

tak když už měla by to asi vyhrát alžbětka, gábina se mi moc nelíbí v některých pasážích dobrý,ale jinak mi nák nebere, ona je hlavně moc pěkná, nu uvidíme jak to dopadne, za mě přeu Péétovi a Lukášíóvi a jelikož vyhrál minulou superstár čech, ted to bude nejspíš slovák

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
27.4.11 13:34

Teď jsem si přečetla, že jim písničky udělují, podle mě je to pěkná sprosťárna :think:
Měli by zpívat podle toho, co se jim líbí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
27.4.11 15:13
kvaček píše:
Teď jsem si přečetla, že jim písničky udělují, podle mě je to pěkná sprosťárna :think:
Měli by zpívat podle toho, co se jim líbí

fááákt kde si to četla??? nu tak to hnus fialovej teda:-(((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
27.4.11 22:38

je to v rozhovoru s tou Simonou a tak to přiznala, že jim vybírají písničky.. Že vyloženě Madona ji nebaví a musela ji zpívat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí