Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
zimovka píše:jajinka veverka píše:Já Petra taky prožívám, ale i kvůli tomu, že mám o celé věci jiný přehled, než jen z přenosů v televizi. Manžel mne každý den zásobuje čerstvýma informace o celé té zmanipulované pakáži, že je mi fakt některých až líto. Nicméně, pořád vzpomínám na semifinálová kola, když mu to šlo. To jak to je teď, je děs, samozřejmě, nezpíval nic moc, ale i do jisté míry je to tím, co mu produkce přidělila. A to ne jen jemu. je prostě vidět komu se jde s písněma na ruku a už teď je jasný kdo to asi vyhraje. Je pro mne opravdu překvapující, že se Petr pořád drží. Přeju mu ať příští kolo vytře těm pipinám v porotě zrak a může odejít se ctí. Je tak značný nepoměr kluci versus holky a češi versus slováci. No a aby Markíza neztratila diváky, tak příště půjde českej kluk. A strašně ráda bych se pletla… Už by měl jít Harich pryč a vzápětí Michal, pač jako bezva zábava ale pořád na stejný brdo. Ty jo to jsem se rozepsala, se omlouvám…rhiannon píše:já sem za Petu ráda. nikdo ho tu nemá sakra rád
No, tak Ševčík nám ještě zůstal, co se dá dělatFecková sice zpívá dobře, ale je fakt, že je taková nemastná - neslaná, prostě nic
já bych chtela aby už šel harich, fakt ho nemusim…
jeeee aspon nekdo.
nu doufam , že rockovky dá a bude zase ten Petr co známe a snad teda nevypadne,ai je to dost všechno zmanipulovaný vid???
rhiannon píše:jajinka veverka píše:Mně Petr něčím vadírhiannon píše:já sem za Petu ráda. nikdo ho tu nemá sakra rád
No, tak Ševčík nám ještě zůstal, co se dá dělatFecková sice zpívá dobře, ale je fakt, že je taková nemastná - neslaná, prostě nic
Působí na mě trochu jako křivák
Harich mě sejří takyA ty jeho fanynkovský blbky uječený, taky
![]()
manža říká těm harichovo faninkam krůty
na mě petr spíš pusobí že si enveří…
Simona Fecková
ww píše:
Ahoj holky
Můžete mi napsat kdo teď vypadl?
Díky
Jáji, ty Harychovi fanynky to jsou vážně krůty… to má manžel pravdu
![]()
a díky těmto pubertálním husičkám postupuje… a přitom co na něm je, že jo? můj drahý mu říká mongolek
![]()
Příspěvek upraven 26.04.11 v 10:53
Mína13 píše:
Simona Feckováww píše:
Ahoj holky
Díky
Díky ![]()
není vůbec za co ![]()
ww píše:Mína13 píše:Díky
Simona Feckováww píše:
Ahoj holky
Díky
no kdyby vypadavali ještě dva tak s feckovou jde asi Kurc nebo Ševčik
Mína13 píše:
Jáji, ty Harychovi fanynky to jsou vážně krůty… to má manžel pravdu![]()
![]()
a díky těmto pubertálním husičkám postupuje… a přitom co na něm je, že jo? můj drahý mu říká mongolek![]()
![]()
![]()
Můj taky - mongolek
![]()
Mína13 píše:
Jáji, ty Harychovi fanynky to jsou vážně krůty… to má manžel pravdu![]()
![]()
a díky těmto pubertálním husičkám postupuje… a přitom co na něm je, že jo? můj drahý mu říká mongolek![]()
![]()
![]()
hmmm to je fakt
míszto nej by tammohli bejt jiný:-(Mongolek taky dobrý
![]()
jajinka veverka píše:zimovka píše:jeeee aspon nekdo.jajinka veverka píše:Já Petra taky prožívám, ale i kvůli tomu, že mám o celé věci jiný přehled, než jen z přenosů v televizi. Manžel mne každý den zásobuje čerstvýma informace o celé té zmanipulované pakáži, že je mi fakt některých až líto. Nicméně, pořád vzpomínám na semifinálová kola, když mu to šlo. To jak to je teď, je děs, samozřejmě, nezpíval nic moc, ale i do jisté míry je to tím, co mu produkce přidělila. A to ne jen jemu. je prostě vidět komu se jde s písněma na ruku a už teď je jasný kdo to asi vyhraje. Je pro mne opravdu překvapující, že se Petr pořád drží. Přeju mu ať příští kolo vytře těm pipinám v porotě zrak a může odejít se ctí. Je tak značný nepoměr kluci versus holky a češi versus slováci. No a aby Markíza neztratila diváky, tak příště půjde českej kluk. A strašně ráda bych se pletla… Už by měl jít Harich pryč a vzápětí Michal, pač jako bezva zábava ale pořád na stejný brdo. Ty jo to jsem se rozepsala, se omlouvám…rhiannon píše:já sem za Petu ráda. nikdo ho tu nemá sakra rád
nu doufam , že rockovky dá a bude zase ten Petr co známe a snad teda nevypadne,ai je to dost všechno zmanipulovaný vid???
No zmanipulovaný to bude, o tom ale asi nikdo nepohchybuje. Otázkou je, jestli opravdu smsky jsou jediným kritériem pro vyhazov nebo ne. Řekla bych, že jsou i jiné faktory. Např. nepodepsaná smlouva zpěváka s hlavním sponzorem SS, díky tomu ve finálové 12 nebyl… Ale to jsou dohady. Já jsem prostě přesvědčená o tom, že letos vyhraje holka a bude se pro to dělat cokoliv od stříhání vlasů, přes převlíkání 5× za odpoledne, výběr písničky, ozvučení scény, výroků poroty...... Neprotěžuji Petra, osobně se mi GG líbí víc, aj bych jí to přála, ale poctivě…ale my to neovlivníme.
zimovka píše:jajinka veverka píše:No zmanipulovaný to bude, o tom ale asi nikdo nepohchybuje. Otázkou je, jestli opravdu smsky jsou jediným kritériem pro vyhazov nebo ne. Řekla bych, že jsou i jiné faktory. Např. nepodepsaná smlouva zpěváka s hlavním sponzorem SS, díky tomu ve finálové 12 nebyl… Ale to jsou dohady. Já jsem prostě přesvědčená o tom, že letos vyhraje holka a bude se pro to dělat cokoliv od stříhání vlasů, přes převlíkání 5× za odpoledne, výběr písničky, ozvučení scény, výroků poroty...... Neprotěžuji Petra, osobně se mi GG líbí víc, aj bych jí to přála, ale poctivě…ale my to neovlivníme.zimovka píše:jeeee aspon nekdo.jajinka veverka píše:Já Petra taky prožívám, ale i kvůli tomu, že mám o celé věci jiný přehled, než jen z přenosů v televizi. Manžel mne každý den zásobuje čerstvýma informace o celé té zmanipulované pakáži, že je mi fakt některých až líto. Nicméně, pořád vzpomínám na semifinálová kola, když mu to šlo. To jak to je teď, je děs, samozřejmě, nezpíval nic moc, ale i do jisté míry je to tím, co mu produkce přidělila. A to ne jen jemu. je prostě vidět komu se jde s písněma na ruku a už teď je jasný kdo to asi vyhraje. Je pro mne opravdu překvapující, že se Petr pořád drží. Přeju mu ať příští kolo vytře těm pipinám v porotě zrak a může odejít se ctí. Je tak značný nepoměr kluci versus holky a češi versus slováci. No a aby Markíza neztratila diváky, tak příště půjde českej kluk. A strašně ráda bych se pletla… Už by měl jít Harich pryč a vzápětí Michal, pač jako bezva zábava ale pořád na stejný brdo. Ty jo to jsem se rozepsala, se omlouvám…rhiannon píše:já sem za Petu ráda. nikdo ho tu nemá sakra rád
tak když už měla by to asi vyhrát alžbětka, gábina se mi moc nelíbí v některých pasážích dobrý,ale jinak mi nák nebere, ona je hlavně moc pěkná, nu uvidíme jak to dopadne, za mě přeu Péétovi a Lukášíóvi a jelikož vyhrál minulou superstár čech, ted to bude nejspíš slovák
Teď jsem si přečetla, že jim písničky udělují, podle mě je to pěkná sprosťárna ![]()
Měli by zpívat podle toho, co se jim líbí
kvaček píše:
Teď jsem si přečetla, že jim písničky udělují, podle mě je to pěkná sprosťárna
Měli by zpívat podle toho, co se jim líbí
fááákt kde si to četla??? nu tak to hnus fialovej teda:-(((
je to v rozhovoru s tou Simonou a tak to přiznala, že jim vybírají písničky.. Že vyloženě Madona ji nebaví a musela ji zpívat