Československá Superstar 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7142
2.5.11 12:49
Mína13 píše:
cool! :palec: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
tak to je frája ten tvůj drahouš Jáji :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
jajinka veverka píše:
Marsi86 píše:
no ten muj se na to nedívá ale zrovna šel kolem když byl Lukašek ukazovanej v plavkách a povídá mám hezčí zadeček miláčku ten ti k mání nebude :lol:
ten muj si stoupnul k televizi sundal kalhoty a začal se promenádovat u televize z holým zadkem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: já z něj včera nemohla, asi zbytkovej alkohol z májky :mrgreen:

je to kanec, ani na hezkej zadek mi nenechá podívat, a jo je sladkej :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: akorát sem včera za superstár neměla nic, u petra štěkal, u admce holj zadek, u GG bučel, u harichá dělal hlasy krůty, opravdu hotovo včera :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
752
2.5.11 13:13
jajinka veverka píše:
Mína13 píše:
tak to je frája ten tvůj drahouš Jáji :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
jajinka veverka píše:
Marsi86 píše:
no ten muj se na to nedívá ale zrovna šel kolem když byl Lukašek ukazovanej v plavkách a povídá mám hezčí zadeček miláčku ten ti k mání nebude :lol:
ten muj si stoupnul k televizi sundal kalhoty a začal se promenádovat u televize z holým zadkem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: já z něj včera nemohla, asi zbytkovej alkohol z májky :mrgreen:
je to kanec, ani na hezkej zadek mi nenechá podívat, a jo je sladkej :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: akorát sem včera za superstár neměla nic, u petra štěkal, u admce holj zadek, u GG bučel, u harichá dělal hlasy krůty, opravdu hotovo včera :mrgreen:

o nic si nepřišla :mrgreen:
teda krom toho zadečku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
2.5.11 13:17
Marsi86 píše:
jajinka veverka píše:
Mína13 píše:
jajinka veverka píše:
Marsi86 píše:
je to kanec, ani na hezkej zadek mi nenechá podívat, a jo je sladkej :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: akorát sem včera za superstár neměla nic, u petra štěkal, u admce holj zadek, u GG bučel, u harichá dělal hlasy krůty, opravdu hotovo včera :mrgreen:
o nic si nepřišla :mrgreen:
teda krom toho zadečku :lol:

tak aspon, že tak a máme přece internet, tak se na ten zdeček mužu v klidu kouknout znova :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
2.5.11 20:10

Tak kafe uvařeno a jde se na vyřazování… snad mi Lukášek, Alžbětka a Míša nevypadnou! :huban: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
2.5.11 20:59

Tak vyletěl Harych!!!! :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
to bude omdlenejch puberťaček :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Drahý to okomentoval: ale copak, puboškám došel kredit? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17940
2.5.11 21:02

Hmmm, tak to bude tím, že moje mládě má už druhý den virózu a tudíž Harichovi chyběl její hlas :lol: Až se to chudák v těch horečkách zítra dozví, tak nepomůže asi ani Nurofen…

Příspěvek upraven 02.05.11 v 21:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
2.5.11 21:02

Koukám na ty hysterky v hledišti :roll: . Já teda spíš čekala, že vypadne Kurc :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
2.5.11 21:07
Mína13 píše:
Tak vyletěl Harych!!!! :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
to bude omdlenejch puberťaček :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Drahý to okomentoval: ale copak, puboškám došel kredit? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

předčasná radost :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
2.5.11 21:08

Myslím, že ode dneška budou pubošky milovat nejen Harycha, ale i Haberu :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
2.5.11 21:10

síla, ale čekala jsem to od poroty… nejsem puboš, ale musím upřímně říct, že vlastně porota ho nikdy nezkritizovala..
Neni můj favorit, ani se mi jako osobnost nelíbí, ale porota hodnotí zpěv a tam prostě je dobrý no.. :think:
ALe čekala jsem , že vypadne teda Ševčík nebo KUrc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
2.5.11 21:12
Mína13 píše:
to bude omdlenejch puberťaček :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Drahý to okomentoval: ale copak, puboškám došel kredit? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

kočko nene!!!! zklamalam´mě celá porota, že si držela kartu zrovna pro něho :poblion: :poblion: :poblion: chjo. muj drahý to okomentoval, konečně budou klidný večery bez těch krůt, nuuu a ono ne-e :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
2.5.11 21:13

Nemyslím si, že by příště dostal víc hlasů než teď, takže mu to protáhli nejspíš jen o týden. Já spíš čekala, že si tu divokou kartu schovávají pro Ševčíka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
2.5.11 21:14
kvaček píše:
síla, ale čekala jsem to od poroty… nejsem puboš, ale musím upřímně říct, že vlastně porota ho nikdy nezkritizovala..
Neni můj favorit, ani se mi jako osobnost nelíbí, ale porota hodnotí zpěv a tam prostě je dobrý no.. :think:
ALe čekala jsem , že vypadne teda Ševčík nebo KUrc..

já doufala , že kurc nebo harich, mě se nelíbí , já nevim, to je na divácích ti ho nechtěli tak měl jít, karta měla bejt pro jiný. muj názor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
2.5.11 21:15

no tak nebo tak, přijde mě divné, že si ji nenechali tal celkově až ke konci..
Třeba pak bude větší bezpráví nebo jak to napsat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
2.5.11 21:15
hkac píše:
Koukám na ty hysterky v hledišti :roll: . Já teda spíš čekala, že vypadne Kurc :nevim: .

to sme taky řikali trapky :mrgreen: , ale vzpomněla sem si na doby kdy byla první superstár a já takhle řvala pro Sámera, tak mlčim :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí