Československá Superstar 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7142
3.5.11 19:25
Mína13 píše:
Jdu do toho Anduli!!! :pankac: :pankac: :pankac:

Heslo tohoto týdne: Zachraňme Lukáškovi tu jeho krásnou prdelu !!! :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:

Anduli píše:
Taky mu pošlu v neděli hlas(y) :mrgreen: , at je mi kolik chce!! :mrgreen: Bo jestli tedka ty malé pipky budou posílat o 106 hlasy „Žerykovi“, tak musíme zachránit Lukáše! :twisted: Holky do boje! :mrgreen: Třicítky versus třináctky! :mrgreen: :pankac: :mrgreen:

Holky budu zachranovat s váma, kvuli tej prdelce udělam cokoliv :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: sem posílala pře 14 dny 3evčovi, jelikož se nezdokonaluje, tak na to prdim, pokud se zdokonalý pošlu mu taky,ale musí bejt echt dobrej, a ševča jak tak na to koukam, nemuže vyhrát, tak proč si kredit plejtvat že??? :-D ale ty 13 dáme, a luky skrásnou prdelkou bude stát na stupních vítězů :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
3.5.11 19:27
kvaček píše:
ale zase na druhou stranu se nedivím, že ho vrátili..
Když už teda někdo tu kartu vyvolal, tak si asi říkali, že jenom ji tak promarnit :think: :nevim: když už…
Stejně si myslím,,že je to nějak dopředu domluvené, kdyby někoho dávali, ž ho mají poslat a napínat diváky..Nějak mi teda neseděla Zeťová, že řekla ne, která tam každému odkývne pomalu všechno

to bylo od ní tak tvrdý ne, že sem si z ní málem sedla na prdel :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
3.5.11 19:55

Jáji super!!!! :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
Pro prdelku všechno! :pankac: :pankac: :pankac:

jajinka veverka píše:
Mína13 píše:
Jdu do toho Anduli!!! :pankac: :pankac: :pankac:

Heslo tohoto týdne: Zachraňme Lukáškovi tu jeho krásnou prdelu !!! :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:

Anduli píše:
Taky mu pošlu v neděli hlas(y) :mrgreen: , at je mi kolik chce!! :mrgreen: Bo jestli tedka ty malé pipky budou posílat o 106 hlasy „Žerykovi“, tak musíme zachránit Lukáše! :twisted: Holky do boje! :mrgreen: Třicítky versus třináctky! :mrgreen: :pankac: :mrgreen:
Holky budu zachranovat s váma, kvuli tej prdelce udělam cokoliv :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: sem posílala pře 14 dny 3evčovi, jelikož se nezdokonaluje, tak na to prdim, pokud se zdokonalý pošlu mu taky,ale musí bejt echt dobrej, a ševča jak tak na to koukam, nemuže vyhrát, tak proč si kredit plejtvat že??? :-D ale ty 13 dáme, a luky skrásnou prdelkou bude stát na stupních vítězů :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
3.5.11 22:42
Laddmie píše:
Já taky fandím Lukášovi! :dance: A manžel Gábině. :cert:

U nas stejny :lol: I kdyz mi ta GG nejak nevadi a libi se mi, tak jak furt o ni manzel basni a furt rika „ukaz vystrih“ a tak, co mela ty plavky a vcera vystrih, tak me uz sere :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
4.5.11 07:50

Veru, ona zas tak krásná není… když byly v tom aquaparku a nebla nalíčená a vystylovaná je to obyčejná tuctovka… můj drahý teda ještě říkal, že je hubená jako koza…

ZelvaVeruna píše:
Laddmie píše:
U nas stejny :lol: I kdyz mi ta GG nejak nevadi a libi se mi, tak jak furt o ni manzel basni a furt rika „ukaz vystrih“ a tak, co mela ty plavky a vcera vystrih, tak me uz sere :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
4.5.11 09:12
Mína13 píše:
Veru, ona zas tak krásná není… když byly v tom aquaparku a nebla nalíčená a vystylovaná je to obyčejná tuctovka… můj drahý teda ještě říkal, že je hubená jako koza…
ZelvaVeruna píše:
Laddmie píše:
U nas stejny :lol: I kdyz mi ta GG nejak nevadi a libi se mi, tak jak furt o ni manzel basni a furt rika „ukaz vystrih“ a tak, co mela ty plavky a vcera vystrih, tak me uz sere :lol: :lol:

nu fakr neni náká krasava, ale postavu má krásnou, kde sou časy kdy sem měla taky takovou :dance: už se asi nevrátí, než bych držela dietu radši se najim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
4.5.11 09:12
Mína13 píše:
ZelvaVeruna píše:
Laddmie píše:

nu fakr neni náká krasava, ale postavu má krásnou, kde sou časy kdy sem měla taky takovou :dance: už se asi nevrátí, než bych držela dietu radši se najim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
4.5.11 10:20

tak v nějakej 18ti kdo neměl krásnou postavu, že jo!
I když můj drahý tyhle ty vyzábliny nemusí, což mi vzhledem k mé oplácanost a nechuti s tím cokoliv dělat velmi vyhovuje :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

jajinka veverka píše:
Mína13 píše:
ZelvaVeruna píše:
Laddmie píše:
nu fakr neni náká krasava, ale postavu má krásnou, kde sou časy kdy sem měla taky takovou :dance: už se asi nevrátí, než bych držela dietu radši se najim :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
4.5.11 11:23
Mína13 píše:
tak v nějakej 18ti kdo neměl krásnou postavu, že jo!
I když můj drahý tyhle ty vyzábliny nemusí, což mi vzhledem k mé oplácanost a nechuti s tím cokoliv dělat velmi vyhovuje :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
jajinka veverka píše:
Mína13 píše:
ZelvaVeruna píše:
Laddmie píše:
nu fakr neni náká krasava, ale postavu má krásnou, kde sou časy kdy sem měla taky takovou :dance: už se asi nevrátí, než bych držela dietu radši se najim :lol:
:potlesk: :potlesk: :potlesk: ááá Minuška mi spadla z nebe :mrgreen: Máme hodně společnýho :lol: co z ženskou která je protivná když se pořádně nenažere, že? :mrgreen: no ono i s chlapem :mrgreen: mě se taky nelíbí vyzábliny, kord chlapy, zato u holke je to fakt pěkný, nu ale co čokoláda, je čokoláda :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.5.11 13:04

Superstar mě přestala bavit, ale zahraniční The Voice naopak. V porotě sedí leader skupiny Maroon 5, Cee Lo, Aguilera a country zpěvák Blake.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
4.5.11 14:13
Pavla Nováková píše:
Superstar mě přestala bavit, ale zahraniční The Voice naopak. V porotě sedí leader skupiny Maroon 5, Cee Lo, Aguilera a country zpěvák Blake.

na čem to dávají?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
752
4.5.11 14:20
jajinka veverka píše:
Pavla Nováková píše:
Superstar mě přestala bavit, ale zahraniční The Voice naopak. V porotě sedí leader skupiny Maroon 5, Cee Lo, Aguilera a country zpěvák Blake.
na čem to dávají?

taky by mě to zajímalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.5.11 19:55

Tady je 10 minutová ochutnávka (s country zpěvákem) z Youtube. Na celém pořadu se mi líbí vystupující, kteří podávají opravdu špičkové výkony. Show vysílá NBC, takže jediná možnost stáhnout někde z internetu.

http://youtu.be/FAu-d4V5PTA

Porota si vybírá do svého týmu zpěváky, vtip je v tom, že je při prvním zpěvu vůbec nevidí, takže vybírají čistě na základě hlasu a ne vzhledu nebo oblečení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
4.5.11 22:58
Pavla Nováková píše:
Tady je 10 minutová ochutnávka (s country zpěvákem) z Youtube. Na celém pořadu se mi líbí vystupující, kteří podávají opravdu špičkové výkony. Show vysílá NBC, takže jediná možnost stáhnout někde z internetu.

http://youtu.be/FAu-d4V5PTA

Porota si vybírá do svého týmu zpěváky, vtip je v tom, že je při prvním zpěvu vůbec nevidí, takže vybírají čistě na základě hlasu a ne vzhledu nebo oblečení.

nuuu aspon tak nejsou nijak ovlivneny že???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
5.5.11 09:55

Ahoj mě se líbí Gábi Gunčíková,Lukáš a občas Ševčík,pěkně zpívá i ten malej,ale nemusím ho vidět.Šebs se mi líbil ze začátku,teď už mi příjde spíš trapnej a nemá tam co dělat,páč zpívá opravdu tragicky :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Hra JAUVAJS!