Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mína13 píše:
Jdu do toho Anduli!!!![]()
![]()
![]()
Heslo tohoto týdne: Zachraňme Lukáškovi tu jeho krásnou prdelu !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Anduli píše:
Taky mu pošlu v neděli hlas(y), at je mi kolik chce!!
Bo jestli tedka ty malé pipky budou posílat o 106 hlasy „Žerykovi“, tak musíme zachránit Lukáše!
Holky do boje!
Třicítky versus třináctky!
![]()
![]()
Holky budu zachranovat s váma, kvuli tej prdelce udělam cokoliv
sem posílala pře 14 dny 3evčovi, jelikož se nezdokonaluje, tak na to prdim, pokud se zdokonalý pošlu mu taky,ale musí bejt echt dobrej, a ševča jak tak na to koukam, nemuže vyhrát, tak proč si kredit plejtvat že???
ale ty 13 dáme, a luky skrásnou prdelkou bude stát na stupních vítězů ![]()
kvaček píše:
ale zase na druhou stranu se nedivím, že ho vrátili..
Když už teda někdo tu kartu vyvolal, tak si asi říkali, že jenom ji tak promarnit![]()
když už…
Stejně si myslím,,že je to nějak dopředu domluvené, kdyby někoho dávali, ž ho mají poslat a napínat diváky..Nějak mi teda neseděla Zeťová, že řekla ne, která tam každému odkývne pomalu všechno
to bylo od ní tak tvrdý ne, že sem si z ní málem sedla na prdel ![]()
Jáji super!!!!
![]()
Pro prdelku všechno!
![]()
jajinka veverka píše:Mína13 píše:Holky budu zachranovat s váma, kvuli tej prdelce udělam cokoliv
Jdu do toho Anduli!!!![]()
![]()
![]()
Heslo tohoto týdne: Zachraňme Lukáškovi tu jeho krásnou prdelu !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Anduli píše:
Taky mu pošlu v neděli hlas(y), at je mi kolik chce!!
Bo jestli tedka ty malé pipky budou posílat o 106 hlasy „Žerykovi“, tak musíme zachránit Lukáše!
Holky do boje!
Třicítky versus třináctky!
![]()
![]()
![]()
![]()
sem posílala pře 14 dny 3evčovi, jelikož se nezdokonaluje, tak na to prdim, pokud se zdokonalý pošlu mu taky,ale musí bejt echt dobrej, a ševča jak tak na to koukam, nemuže vyhrát, tak proč si kredit plejtvat že???
ale ty 13 dáme, a luky skrásnou prdelkou bude stát na stupních vítězů
Laddmie píše:
Já taky fandím Lukášovi!A manžel Gábině.
U nas stejny
I kdyz mi ta GG nejak nevadi a libi se mi, tak jak furt o ni manzel basni a furt rika „ukaz vystrih“ a tak, co mela ty plavky a vcera vystrih, tak me uz sere
![]()
Veru, ona zas tak krásná není… když byly v tom aquaparku a nebla nalíčená a vystylovaná je to obyčejná tuctovka… můj drahý teda ještě říkal, že je hubená jako koza…
ZelvaVeruna píše:Laddmie píše:U nas stejny
I kdyz mi ta GG nejak nevadi a libi se mi, tak jak furt o ni manzel basni a furt rika „ukaz vystrih“ a tak, co mela ty plavky a vcera vystrih, tak me uz sere
![]()
Mína13 píše:
Veru, ona zas tak krásná není… když byly v tom aquaparku a nebla nalíčená a vystylovaná je to obyčejná tuctovka… můj drahý teda ještě říkal, že je hubená jako koza…ZelvaVeruna píše:Laddmie píše:U nas stejny
![]()
nu fakr neni náká krasava, ale postavu má krásnou, kde sou časy kdy sem měla taky takovou
už se asi nevrátí, než bych držela dietu radši se najim ![]()
Mína13 píše:
Veru, ona zas tak krásná není… když byly v tom aquaparku a nebla nalíčená a vystylovaná je to obyčejná tuctovka… můj drahý teda ještě říkal, že je hubená jako koza…ZelvaVeruna píše:Laddmie píše:U nas stejny
![]()
nu fakr neni náká krasava, ale postavu má krásnou, kde sou časy kdy sem měla taky takovou
už se asi nevrátí, než bych držela dietu radši se najim ![]()
tak v nějakej 18ti kdo neměl krásnou postavu, že jo!
I když můj drahý tyhle ty vyzábliny nemusí, což mi vzhledem k mé oplácanost a nechuti s tím cokoliv dělat velmi vyhovuje
![]()
jajinka veverka píše:Mína13 píše:nu fakr neni náká krasava, ale postavu má krásnou, kde sou časy kdy sem měla taky takovou
![]()
už se asi nevrátí, než bych držela dietu radši se najim
Mína13 píše:
tak v nějakej 18ti kdo neměl krásnou postavu, že jo!
I když můj drahý tyhle ty vyzábliny nemusí, což mi vzhledem k mé oplácanost a nechuti s tím cokoliv dělat velmi vyhovuje![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jajinka veverka píše:Mína13 píše:nu fakr neni náká krasava, ale postavu má krásnou, kde sou časy kdy sem měla taky takovou
![]()
už se asi nevrátí, než bych držela dietu radši se najim
Superstar mě přestala bavit, ale zahraniční The Voice naopak. V porotě sedí leader skupiny Maroon 5, Cee Lo, Aguilera a country zpěvák Blake.
Pavla Nováková píše:
Superstar mě přestala bavit, ale zahraniční The Voice naopak. V porotě sedí leader skupiny Maroon 5, Cee Lo, Aguilera a country zpěvák Blake.
na čem to dávají?
jajinka veverka píše:Pavla Nováková píše:na čem to dávají?
taky by mě to zajímalo
Tady je 10 minutová ochutnávka (s country zpěvákem) z Youtube. Na celém pořadu se mi líbí vystupující, kteří podávají opravdu špičkové výkony. Show vysílá NBC, takže jediná možnost stáhnout někde z internetu.
Porota si vybírá do svého týmu zpěváky, vtip je v tom, že je při prvním zpěvu vůbec nevidí, takže vybírají čistě na základě hlasu a ne vzhledu nebo oblečení.
Pavla Nováková píše:
Tady je 10 minutová ochutnávka (s country zpěvákem) z Youtube. Na celém pořadu se mi líbí vystupující, kteří podávají opravdu špičkové výkony. Show vysílá NBC, takže jediná možnost stáhnout někde z internetu. Porota si vybírá do svého týmu zpěváky, vtip je v tom, že je při prvním zpěvu vůbec nevidí, takže vybírají čistě na základě hlasu a ne vzhledu nebo oblečení.
nuuu aspon tak nejsou nijak ovlivneny že???
Ahoj mě se líbí Gábi Gunčíková,Lukáš a občas Ševčík,pěkně zpívá i ten malej,ale nemusím ho vidět.Šebs se mi líbil ze začátku,teď už mi příjde spíš trapnej a nemá tam co dělat,páč zpívá opravdu tragicky ![]()