Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak se tu děvčátka pridávám,že jsem zklamaná,že vypadla Alžbětka.byla to moje favoritka
při písni cry baby,jsem měla husinu…
LadyRebeka píše:
No český národ je hluchý jak peň, ale ten konec mě dostal do kolen, o tom vizážistovi jsem četla, ale teprve teď večer mě to dotlo. Takový mladý člověk, achjo.
co se stalo???já pak už přepla na hokej, co se stalo s vizážistou?
Příspěvek upraven 09.05.11 v 21:44
j.citra píše:
Tak se tu děvčátka pridávám,že jsem zklamaná,že vypadla Alžbětka.byla to moje favoritkapři písni cry baby,jsem měla husinu…
i já tahle písnička se ji extrémně povedla
Marsi86 píše:
ja jsem přimo nasr![]()
narod je hluchej blbej
![]()
![]()
souhlas
No holky je todle to možný???????
Fakt jsme hluchej národ… to snad není možné! Alžbětka vypadne a mongoloidní Haryk zůstane!!! No to snad néééééééééééé!
A ten debil Rhytmus vyplácá divokou kartu na debilního mongola!!! No já jsem tak vzteklá! Sakra!
Chudák Míša, jak plakal, že mu vyřadili Betynku! To bylo táááás smutné… ach jooooo
![]()
Janinko zemřel dnes v noci slovenský vizážista Alex, byl to nejlepší přítel Dary ROlins a Simony Krainové, a také líčil v zákulisích, měl 30 let a podlehl zápalu plic. Hrůza takový mladý člověk ![]()
Nevím sice o koho šlo, ale je mi líto tak mladého člověka ![]()
LadyRebeka píše:
Janinko zemřel dnes v noci slovenský vizážista Alex, byl to nejlepší přítel Dary ROlins a Simony Krainové, a také líčil v zákulisích, měl 30 let a podlehl zápalu plic. Hrůza takový mladý člověk
LadyRebeka píše:
Janinko zemřel dnes v noci slovenský vizážista Alex, byl to nejlepší přítel Dary ROlins a Simony Krainové, a také líčil v zákulisích, měl 30 let a podlehl zápalu plic. Hrůza takový mladý člověk
ježíš!!! je to hrozný ted s těma nemocema muj kamarád endoléčil chřipku dostal zánět do celýho tela to mu zničilo srdce a umřel bylo mu 20
jejeje to je smutný ![]()
Mína13 píše:
Fakt jsme hluchej národ… to snad není možné! Alžbětka vypadne a mongoloidní Haryk zůstane!!! No to snad néééééééééééé!
A ten debil Rhytmus vyplácá divokou kartu na debilního mongola!!! No já jsem tak vzteklá! Sakra!Chudák Míša, jak plakal, že mu vyřadili Betynku! To bylo táááás smutné… ach jooooo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kočko taky sem zklamaná, i slzička mi ukápla, moc mě to zamrzelo
strašně jim to spolu sluší
Jáji, to je fakt moc smutný… přeju jim, ať jim ta jejich láska vydrží… jsou kouzelní ![]()
jajinka veverka píše:Mína13 píše:kočko taky sem zklamaná, i slzička mi ukápla, moc mě to zamrzelo
A ten debil Rhytmus vyplácá divokou kartu na debilního mongola!!! No já jsem tak vzteklá! Sakra!Chudák Míša, jak plakal, že mu vyřadili Betynku! To bylo táááás smutné… ach jooooo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
No tak me to teda taky zamrzelo, Kurce jsem tak nejak cekala (pokud by to nebyl mongol
) a druheho jsem typovala Sevcika…
Betka me fakt mrzi, zpivala krasne a dnes jsem presvedcovala manzela, ze fakt i lip nez GG ![]()
Tak ted uz si jen preju, aby vyhral Lukas, protoze nikdo jinej se na to nehodi…
Mína koukám, že vám to taky minule nevyšlo co? ![]()
Taky nevím kdo to je, ale i tak mě to mrzí, fakt hrůza. Jak se zpívá v písničce, není větší tragédie než když zemře mladý člověk.
Mína13 píše:¨nu právě, upa zlatý
Jáji, to je fakt moc smutný… přeju jim, ať jim ta jejich láska vydrží… jsou kouzelní
jajinka veverka píše:Mína13 píše:kočko taky sem zklamaná, i slzička mi ukápla, moc mě to zamrzelo
![]()
![]()
![]()
![]()