Československá Superstar 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12735
9.5.11 21:14

Kolečkářová a Kurc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8078
9.5.11 21:17

Tak se tu děvčátka pridávám,že jsem zklamaná,že vypadla Alžbětka.byla to moje favoritka :-( při písni cry baby,jsem měla husinu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
9.5.11 21:23
LadyRebeka píše:
No český národ je hluchý jak peň, ale ten konec mě dostal do kolen, o tom vizážistovi jsem četla, ale teprve teď večer mě to dotlo. Takový mladý člověk, achjo. :-(

co se stalo???já pak už přepla na hokej, co se stalo s vizážistou?

Příspěvek upraven 09.05.11 v 21:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
9.5.11 21:38
j.citra píše:
Tak se tu děvčátka pridávám,že jsem zklamaná,že vypadla Alžbětka.byla to moje favoritka :-( při písni cry baby,jsem měla husinu…

i já tahle písnička se ji extrémně povedla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
752
9.5.11 21:42

ja jsem přimo nasr :pocitac: :pocitac: narod je hluchej blbej :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
9.5.11 21:44
Marsi86 píše:
ja jsem přimo nasr :pocitac: :pocitac: narod je hluchej blbej :cert: :cert: :cert:

souhlas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
9.5.11 21:50

No holky je todle to možný???????
Fakt jsme hluchej národ… to snad není možné! Alžbětka vypadne a mongoloidní Haryk zůstane!!! No to snad néééééééééééé!
A ten debil Rhytmus vyplácá divokou kartu na debilního mongola!!! No já jsem tak vzteklá! Sakra!

Chudák Míša, jak plakal, že mu vyřadili Betynku! To bylo táááás smutné… ach jooooo :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
9.5.11 21:51

Janinko zemřel dnes v noci slovenský vizážista Alex, byl to nejlepší přítel Dary ROlins a Simony Krainové, a také líčil v zákulisích, měl 30 let a podlehl zápalu plic. Hrůza takový mladý člověk :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
9.5.11 21:52

Nevím sice o koho šlo, ale je mi líto tak mladého člověka :-(

LadyRebeka píše:
Janinko zemřel dnes v noci slovenský vizážista Alex, byl to nejlepší přítel Dary ROlins a Simony Krainové, a také líčil v zákulisích, měl 30 let a podlehl zápalu plic. Hrůza takový mladý člověk :cry:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
9.5.11 21:53
LadyRebeka píše:
Janinko zemřel dnes v noci slovenský vizážista Alex, byl to nejlepší přítel Dary ROlins a Simony Krainové, a také líčil v zákulisích, měl 30 let a podlehl zápalu plic. Hrůza takový mladý člověk :cry:

ježíš!!! je to hrozný ted s těma nemocema muj kamarád endoléčil chřipku dostal zánět do celýho tela to mu zničilo srdce a umřel bylo mu 20 :cry: jejeje to je smutný :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
9.5.11 21:54
Mína13 píše:
Fakt jsme hluchej národ… to snad není možné! Alžbětka vypadne a mongoloidní Haryk zůstane!!! No to snad néééééééééééé!
A ten debil Rhytmus vyplácá divokou kartu na debilního mongola!!! No já jsem tak vzteklá! Sakra!Chudák Míša, jak plakal, že mu vyřadili Betynku! To bylo táááás smutné… ach jooooo :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

kočko taky sem zklamaná, i slzička mi ukápla, moc mě to zamrzelo :-? strašně jim to spolu sluší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
9.5.11 21:56

Jáji, to je fakt moc smutný… přeju jim, ať jim ta jejich láska vydrží… jsou kouzelní :srdce:

jajinka veverka píše:
Mína13 píše:
A ten debil Rhytmus vyplácá divokou kartu na debilního mongola!!! No já jsem tak vzteklá! Sakra!Chudák Míša, jak plakal, že mu vyřadili Betynku! To bylo táááás smutné… ach jooooo :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
kočko taky sem zklamaná, i slzička mi ukápla, moc mě to zamrzelo :-? strašně jim to spolu sluší
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
9.5.11 22:00

No tak me to teda taky zamrzelo, Kurce jsem tak nejak cekala (pokud by to nebyl mongol :lol: ) a druheho jsem typovala Sevcika…
Betka me fakt mrzi, zpivala krasne a dnes jsem presvedcovala manzela, ze fakt i lip nez GG :-D

Tak ted uz si jen preju, aby vyhral Lukas, protoze nikdo jinej se na to nehodi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
9.5.11 22:11

Mína koukám, že vám to taky minule nevyšlo co? :think:

Taky nevím kdo to je, ale i tak mě to mrzí, fakt hrůza. Jak se zpívá v písničce, není větší tragédie než když zemře mladý člověk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
9.5.11 22:34
Mína13 píše:
Jáji, to je fakt moc smutný… přeju jim, ať jim ta jejich láska vydrží… jsou kouzelní :srdce:
jajinka veverka píše:
Mína13 píše:
kočko taky sem zklamaná, i slzička mi ukápla, moc mě to zamrzelo :-? strašně jim to spolu sluší
¨nu právě, upa zlatý :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky