Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Teda holky to byl mazec. Jako alžbětu jsem nemusela, ale hrozně mě naštvalo že vypadla- nechápu kdo posílá hlasy ševčíkovi- co tam ještě bože děla!!!????
Jinak Kurc mě mrzi v tom že měl jit driv sevcik a harich. On poroty to byl podraz, nevim proc mu dali tu kartu- a ted to maji, meli ji nechat pro alzbetu.
Muj typ na víteze je jasnej a jakoze ty smsky neposilam tak mu poslu- sepsovi.
Jinak nejlepsi obrazek o tom kdo ma asi zhruba nejvic fanousku je na facebooku- seps vede asi se stotisicema. Guncikovou ma vetsina za namyslenou kravu co umi jen jecet- vcetne me.
Superstar nema zadny pokracovani jakoze jedou reprezentovat, to bylo jednou ale uz to nebyva. Samozrejme ze superstar musi umet zpivat no ale to neni to jediny.
A nemyslim si ze se sikanujou holky, hold letos je to slabota,kdyz srovnate s lonskou nebo dalsima…
nevyšlo… ale za te rok co se snažíme jsem si už zvykla… ![]()
Tak třeba tento měsíc… uvidíme… držím nám palce, oběma! ![]()
LadyRebeka píše:
Mína koukám, že vám to taky minule nevyšlo co?Taky nevím kdo to je, ale i tak mě to mrzí, fakt hrůza. Jak se zpívá v písničce, není větší tragédie než když zemře mladý člověk.
Mína13 píše:
nevyšlo… ale za te rok co se snažíme jsem si už zvykla…
Tak třeba tento měsíc… uvidíme… držím nám palce, oběma!
LadyRebeka píše:
Mína koukám, že vám to taky minule nevyšlo co?Taky nevím kdo to je, ale i tak mě to mrzí, fakt hrůza. Jak se zpívá v písničce, není větší tragédie než když zemře mladý člověk.
držím palečky at se Vám zadaří my se take snažíme
![]()
jinak ten včerejšek byl překvapivej smutnej
![]()
ted už je ta Superstar nudná už se jedině dá dívat na Lukáše a Míšu ![]()
Marsi, jak dlouho se snažíte?
díky moc a tak držím palce ať to klapne co nejdřív ![]()
Marsi86 píše:Mína13 píše:držím palečky at se Vám zadaří my se take snažíme
LadyRebeka píše:
![]()
![]()
NAPROSTÝ SOUHLAS!
![]()
Marsi86 píše:
jinak ten včerejšek byl překvapivej smutnej![]()
ted už je ta Superstar nudná už se jedině dá dívat na Lukáše a Míšu
Snažíme se od září to vy se snažíte asi dyl co ?? zatím jsem to ani nekonzultovala s doktorem ale tak moc toužíme po miminku že už těd se mi ti zdá dlouhé ![]()
Mína13 píše:
díky moc a tak držím palce ať to klapne co nejdřív
LadyRebeka píše:
![]()
no teď v květnu to bude rok co jsme se začali snažit… my už to konzultovali s několika doktorama, máme za sebou snad všechny možné vyšetření a nic…
Prej jsme oba naprosto v pořádku a máme to prostě zkoušet… já jsem to ještě do konce minulého roku hrozně prožívala, ale pak jsem tak nějak otupěla a beru to tak nějak víc s klidem…
Marsi86 píše:
Snažíme se od září to vy se snažíte asi dyl co ?? zatím jsem to ani nekonzultovala s doktorem ale tak moc toužíme po miminku že už těd se mi ti zdá dlouhé
Mína13 píše:
díky moc a tak držím palce ať to klapne co nejdřív
LadyRebeka píše:
![]()
Jej tak my druhý měsíc
HLavně už doma jednoho sviště máme a já to nijak neřeším, jestli to bude dnes nebo za rok. No samo čím dřív tím líp, chceme co nejmenší věkový rozdíl, ale co už. Míno takže k ovulaci u tebe dochází jo?
Dice píše:
HOlky, víte že Kurc chodí s Feckovou?To je sranda fakt.
Nekecej, fakt? ![]()
Fakt. Tedka je na tn.cz chat s nim a s Alzbetou, a on to tam normálne priznal, já už jsem o tom četla i dřív. Celkem se k sobě hodí. A jinak teda Betka je do Michala uplne zblaznená. ![]()
Tak pokud dobre pocitam tam uz jsou tam 3 páry:
Kurc a Fecková
Seps a KOleckárova
Sevcik a POvysilova
a psalo je jeste o Noahovi a Celest ![]()
no já už mám 17ti letýho pubíka z prvního manželství a drahý dvě dítka, ale chtěli jsme na „starý kolena“ ještě mimčo spolu… tak třeba se ještě zadaří
jo jo, ovulaci mám naprosto předpisově kolem 14 DC. Hormonální profil v pořádku, jsem po laparce (všechno je jak má být) a drahého spermiogram je ukázkový… tak nevím no… asi ještě nepřišel ten správný čas ![]()
LadyRebeka píše:
Jej tak my druhý měsícHLavně už doma jednoho sviště máme a já to nijak neřeším, jestli to bude dnes nebo za rok. No samo čím dřív tím líp, chceme co nejmenší věkový rozdíl, ale co už. Míno takže k ovulaci u tebe dochází jo?
Mína13 píše:
no já už mám 17ti letýho pubíka z prvního manželství a drahý dvě dítka, ale chtěli jsme na „starý kolena“ ještě mimčo spolu… tak třeba se ještě zadaříjo jo, ovulaci mám naprosto předpisově kolem 14 DC. Hormonální profil v pořádku, jsem po laparce (všechno je jak má být) a drahého spermiogram je ukázkový… tak nevím no… asi ještě nepřišel ten správný čas
LadyRebeka píše:
Jej tak my druhý měsícHLavně už doma jednoho sviště máme a já to nijak neřeším, jestli to bude dnes nebo za rok. No samo čím dřív tím líp, chceme co nejmenší věkový rozdíl, ale co už. Míno takže k ovulaci u tebe dochází jo?
holky oboum vám držim pěstičky at se mimíškové podaří
![]()