Československá Superstar 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10048
10.5.11 07:31

Teda holky to byl mazec. Jako alžbětu jsem nemusela, ale hrozně mě naštvalo že vypadla- nechápu kdo posílá hlasy ševčíkovi- co tam ještě bože děla!!!????
Jinak Kurc mě mrzi v tom že měl jit driv sevcik a harich. On poroty to byl podraz, nevim proc mu dali tu kartu- a ted to maji, meli ji nechat pro alzbetu.
Muj typ na víteze je jasnej a jakoze ty smsky neposilam tak mu poslu- sepsovi.
Jinak nejlepsi obrazek o tom kdo ma asi zhruba nejvic fanousku je na facebooku- seps vede asi se stotisicema. Guncikovou ma vetsina za namyslenou kravu co umi jen jecet- vcetne me.

Superstar nema zadny pokracovani jakoze jedou reprezentovat, to bylo jednou ale uz to nebyva. Samozrejme ze superstar musi umet zpivat no ale to neni to jediny.
A nemyslim si ze se sikanujou holky, hold letos je to slabota,kdyz srovnate s lonskou nebo dalsima…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
10.5.11 07:31

nevyšlo… ale za te rok co se snažíme jsem si už zvykla… :nevim:
Tak třeba tento měsíc… uvidíme… držím nám palce, oběma! :palec:

LadyRebeka píše:
Mína koukám, že vám to taky minule nevyšlo co? :think:Taky nevím kdo to je, ale i tak mě to mrzí, fakt hrůza. Jak se zpívá v písničce, není větší tragédie než když zemře mladý člověk.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
752
10.5.11 07:50
Mína13 píše:
LadyRebeka píše:
Mína koukám, že vám to taky minule nevyšlo co? :think:Taky nevím kdo to je, ale i tak mě to mrzí, fakt hrůza. Jak se zpívá v písničce, není větší tragédie než když zemře mladý člověk.

držím palečky at se Vám zadaří my se take snažíme :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
752
10.5.11 07:52

jinak ten včerejšek byl překvapivej smutnej :cry: :cry:

ted už je ta Superstar nudná už se jedině dá dívat na Lukáše a Míšu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
10.5.11 08:29

Marsi, jak dlouho se snažíte?
díky moc a tak držím palce ať to klapne co nejdřív :palec:

Marsi86 píše:
Mína13 píše:
LadyRebeka píše:
držím palečky at se Vám zadaří my se take snažíme :-) :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
10.5.11 08:30

:potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
NAPROSTÝ SOUHLAS! :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

Marsi86 píše:
jinak ten včerejšek byl překvapivej smutnej :cry: :cry:ted už je ta Superstar nudná už se jedině dá dívat na Lukáše a Míšu :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
752
10.5.11 08:54

Snažíme se od září to vy se snažíte asi dyl co ?? zatím jsem to ani nekonzultovala s doktorem ale tak moc toužíme po miminku že už těd se mi ti zdá dlouhé :-(

Mína13 píše:
Marsi86 píše:
Mína13 píše:
LadyRebeka píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
10.5.11 09:24

no teď v květnu to bude rok co jsme se začali snažit… my už to konzultovali s několika doktorama, máme za sebou snad všechny možné vyšetření a nic…
Prej jsme oba naprosto v pořádku a máme to prostě zkoušet… já jsem to ještě do konce minulého roku hrozně prožívala, ale pak jsem tak nějak otupěla a beru to tak nějak víc s klidem…

Marsi86 píše:
Snažíme se od září to vy se snažíte asi dyl co ?? zatím jsem to ani nekonzultovala s doktorem ale tak moc toužíme po miminku že už těd se mi ti zdá dlouhé :-(
Mína13 píše:
Marsi86 píše:
Mína13 píše:
LadyRebeka píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
10.5.11 09:44

HOlky, víte že Kurc chodí s Feckovou? :lol: To je sranda fakt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
10.5.11 09:45

Jej tak my druhý měsíc :oops: HLavně už doma jednoho sviště máme a já to nijak neřeším, jestli to bude dnes nebo za rok. No samo čím dřív tím líp, chceme co nejmenší věkový rozdíl, ale co už. Míno takže k ovulaci u tebe dochází jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
10.5.11 09:45
Dice píše:
HOlky, víte že Kurc chodí s Feckovou? :lol: To je sranda fakt.

Nekecej, fakt? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
10.5.11 09:53

Fakt. Tedka je na tn.cz chat s nim a s Alzbetou, a on to tam normálne priznal, já už jsem o tom četla i dřív. Celkem se k sobě hodí. A jinak teda Betka je do Michala uplne zblaznená. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
10.5.11 09:54

Tak pokud dobre pocitam tam uz jsou tam 3 páry:
Kurc a Fecková
Seps a KOleckárova
Sevcik a POvysilova
a psalo je jeste o Noahovi a Celest :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
10.5.11 10:31

no já už mám 17ti letýho pubíka z prvního manželství a drahý dvě dítka, ale chtěli jsme na „starý kolena“ ještě mimčo spolu… tak třeba se ještě zadaří

jo jo, ovulaci mám naprosto předpisově kolem 14 DC. Hormonální profil v pořádku, jsem po laparce (všechno je jak má být) a drahého spermiogram je ukázkový… tak nevím no… asi ještě nepřišel ten správný čas :nevim:

LadyRebeka píše:
Jej tak my druhý měsíc :oops: HLavně už doma jednoho sviště máme a já to nijak neřeším, jestli to bude dnes nebo za rok. No samo čím dřív tím líp, chceme co nejmenší věkový rozdíl, ale co už. Míno takže k ovulaci u tebe dochází jo?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
10.5.11 12:42
Mína13 píše:
no já už mám 17ti letýho pubíka z prvního manželství a drahý dvě dítka, ale chtěli jsme na „starý kolena“ ještě mimčo spolu… tak třeba se ještě zadaří

jo jo, ovulaci mám naprosto předpisově kolem 14 DC. Hormonální profil v pořádku, jsem po laparce (všechno je jak má být) a drahého spermiogram je ukázkový… tak nevím no… asi ještě nepřišel ten správný čas :nevim:

LadyRebeka píše:
Jej tak my druhý měsíc :oops: HLavně už doma jednoho sviště máme a já to nijak neřeším, jestli to bude dnes nebo za rok. No samo čím dřív tím líp, chceme co nejmenší věkový rozdíl, ale co už. Míno takže k ovulaci u tebe dochází jo?

holky oboum vám držim pěstičky at se mimíškové podaří :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky