Československá Superstar 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7142
28.4.11 15:35
kvaček píše:
je to v rozhovoru s tou Simonou a tak to přiznala, že jim vybírají písničky.. Že vyloženě Madona ji nebaví a musela ji zpívat

nu tak to je fakt sprostý :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
29.4.11 07:22

Holky, tak dneska na netu píšou že unikly výsledky hlasování: šeps
kurc
gunčíková
alžběta ševčík
harich
adamec!
Tak jako logický by to aji bylo, jen mě dost vadí že luky je dole…já si myslím že klasika lidi si reknou tomu posilaji hlasy vsichni a neposlou no…Jinak ševčík a harich by měli letět…nesnáším je a nemám ráda ani gunčíkovou…Podle mě to je letos z nouze cnost a superstar tam neni nikdo…jedinej o kom vi vsichni i ti co se na to nedivaji je seps…doufam ze mu to priste vyjde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
29.4.11 16:12
Dice píše:
Holky, tak dneska na netu píšou že unikly výsledky hlasování: šeps
kurc
gunčíková
alžběta ševčík
harich
adamec!ahojky, ty mě se to nějak nezdá, že by mel |3ebs největší počet halsů? možná i jo, je to šoumen lidi to bere,ale že by kurc byl druhej?? tomu nvěřim ani náhodou, to je lepši Petr, i když ho nemáš ráda, je lepší a je to větší osobnost, adamec na posledním tuplem nevěřim, páč holkam se líbí takový typy , nevim příde mi to jako fake,ale uvidíme jak to dopadne :-)
Tak jako logický by to aji bylo, jen mě dost vadí že luky je dole…já si myslím že klasika lidi si reknou tomu posilaji hlasy vsichni a neposlou no…Jinak ševčík a harich by měli letět…nesnáším je a nemám ráda ani gunčíkovou…Podle mě to je letos z nouze cnost a superstar tam neni nikdo…jedinej o kom vi vsichni i ti co se na to nedivaji je seps…doufam ze mu to priste vyjde…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
29.4.11 22:33

Ja tomu nejak nerozumim, jako ze od shora to bylo prvni, druhy, treti misto??

TAky bych nerekla, ze by Michal vyhral… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
1.5.11 18:41

Ahojte kočky, doufám, že jste všechny ve zdraví přežily včerejší čarodějnice a dostaly dnes pusu pod rozkvetlým stromem a těšíte se jako já na dnešní rockové koloooooo :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
1.5.11 21:46
Mína13 píše:
Ahojte kočky, doufám, že jste všechny ve zdraví přežily včerejší čarodějnice a dostaly dnes pusu pod rozkvetlým stromem a těšíte se jako já na dnešní rockové koloooooo :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:

ahoojkyy, n´žiju ale ten muj holomek mi pusu nedal :cry: teda dal, ale ne pod stromem, takže asi uschnu :-( :-D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
1.5.11 21:50

Ahoj Holkx moje, tak jakl se vám líbila první pulka??? teeeda předně Palo je dneska nákej nasratej ne?? ty jeho hlášky :mrgreen: , asi nemá moc rád hissterický krůty :mrgreen: zatim se mi to líbilo asi takhle. Péta dobře, prtěžovenej mnou,ale moc se mi líbil, nejlíp zpíval určo Luky a na to že hlas nemá fakt super, GG se mi nelíbila vubecf neseděla mi k ní ta písnička, Alžbětka nezpívala špatně,ale neco mi tam nesedělo. harich trpák dostat přes hubu i s těma jeho krutama , vadí mi nu :dance: nu a nakonec Míša, teeeda to byl nářez :mrgreen: sem zvědavá na druhou pulku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
1.5.11 22:56

Dnešní kolo se mi líbilo, ale upřímně můžu říct, za mě ven už Šebs.. Je to zajimavý týpek, ale se zpěvem to opravdu nemá už nic společného.Má to být o zpěvu a ne o dělání kravin na jevišti :think:
Myslím si, že příště půjde bu´d Šebs a nebo Ševčík, ten mi taky přijde hodně slabý , když to srovnám s ostatními.. On je jenomm takový slaďoučký, hodňoučký, tak má své kouzlo, ale zpěv taky nic moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
2.5.11 07:45

AHOJ..
Tak mě včera první půlka unikla a chystám se jí zkouknout -nicméně Ševčík se mi nelíbí už od začátku..vadí mi na něm ty jeho psí oči a vůbec celej projev.A ani to zpívání –je to takový nemastný ,neslaný.A Šeps to stejný.Ten už tam nemá co dělat,akorát šaškuje.Harich další osobnost co si z něj fanynky sedají na prdel-mě se nelíbí,jak zpívá ..
Takže já bych měla na vypadnutí kadindáty tyto 3. :mrgreen: Ale co člověk to názor..
Jak vám sedí Gunčiková?není moc nafrněná? :think: Kurc ten mi přijde,že umí zpívat nejlíp toho b.adamse :think: jinak taky nic moc.

Osobně bych přála výhru bud Adamcovi nebo Kolečkářový. :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
20807
2.5.11 08:14

Ahoj holky :mavam:

takže ke včerejšku:

Gunčíková - podle mě si je moc jistá tím, že má výhru v kapse. Včera se mi nelíbila ani v jedný písničce. U té první hrozně tlačila na pilu, aby měla ten její chraplák, který je mi už docela nepříjemný a v té druhé byla nudná.

Alžbětka - toho Ozzyho zazpívala krásně… je to jedna z mých nejoblíbenějších písniček a ona ji fakt dala tak, že jsem měla husí kůži… nasr**a mě ale poroto, že ji za ten výkon částečně zkritizovali… porota byla vůbec včera docela od věci… připadne mi, že mají ty své oblíbence a ti ať zazpívají jak chtějí blbě, budou vždycky chválení (Gunčíková)

Harych - no tak toho jsem neslyšela ani v jedný písničce, mám na něj totiž takovou averzi, že okamžitě přepínám a nebo odcházím… je to nechutný spratek a ty jeho fanynky hysterické mě taky pěkně serou… to je až trapné

Míša Šebs - tak že zpívat neumí to je každýmu přece jasné, na to tam nepotřebujeme mít čtyřčlenou porotu, no ne? Ale náhodou včera se mi líbil. V té první písničce byl trochu mimo, ale ta druhá se mu povedla… každopádně jsem se nenudila.

Kurc - ten Adams mu prej sedl, no nevím… Adams má krásný sexy chraplák a Kurc kvičí jak podsvinče… asi by měl jít pomalu domů

Ševčík - ten mě vadí čím dál víc! Jájinko, já vím, že je to tvůj favorit tak promíííííň zlato :hug:
Je to hroznej vlezdoprdelista… Prezentoval se ze začátku v upoutávce jako rocker a metalista a včera prohlásil, po tom, co mu naznačili, že ani v rockovém kole to nebylo bůhví co, že rock má sice rád, ale není to úplně to pravé ořechové… asi se chce blbeček upíchnout aspoň v muzikálu… sere mě… hlavně to jak furt háže ty psí oči :cert:

A nejlepší nakonec Lukášek - i s nemocnýma hlasivkama je strčil včechny do kapsy. Jen mě teda sr*l Habera s těma kecama, že když vypadne… a kdybys vypadl… atd. Tak snad sakra všichni ví, že zpívá nejlíp a za ten včerejší výkon by měl být posunutý okamžitě do finále, protože to je už hotový zpěvák a hlavně profík.
PS: Všimly jste si holky jakou měl v těch plavkách krásnou prdelku… wow :jazyk: :jazyk: :jazyk: :srdce:

Porota jako obvykle… Habera byl najmúdrejší na celom svete a včera navíc ještě nějaký vzteklý, Gábinka si jede po své linii, Zeťovka nemá svůj vlastní názor a začíná být chvilkama hodně trapná a Rhytmus je buran.

Podle mě dneska vypadne Kurc, protože byl nejnudnější.
Ale nejradši bych byla kdyby vyletěl Harych a nebo Ševčík… ale víc teda Harych.
Vyhrát by to měl Lukáš nebo Alžbětka.******

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
752
2.5.11 08:33

tak ja to take shrnu :

Gunčíková si hraje na to co není spíš v těch písničkách řve aby vyzněl ten jeji chraplak

Kurc mě vůbec nebavil je nemasnej neslanej

Ševčík první písnička zahrál si na rockera nemá na to druhá pisnička psi oči a přible se usmívá

Harych no ty uječené pipiny jsou už trapné nevim co na něm vidí mě teda nezaujal ničím ani zpěvěm

Kolečkářová zpívala hezky ta se mi libila

Šeps provní pisnička rovná se bohnice druhá ušla

Adamec to je muj favorit

vypadnout Kurc nebo Šeps

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
2.5.11 08:47

Ahoj

Tak shrnutí ode mne.

Kurc-takovej hodnej kluk,co v šoubyznysu nemá šanci :nevim:

Šebs-teda včera dost hrůza,jak mi byl strašně simpatickej,tak mi začíná kapku vadit,chová se divně.
Ale ten myslím prorazí,je fakt osobnost.

Ševčík-no jak včera házel ty oči do kamery,tak sem se uplně oklepala hnusem,fuj mám z něj husinu. ¨V semifinále aspon dobře zpíval,když už se na něj nedalo koukat,ale ted už jen pokňourává.

Harich-namachrovanej frajírek s debilníma fanynama,ale něco v sobě má,nějaké charizma z něj jde,řekla bych,že se neztratí

Adamec-borec,co podle mě vyhraje :pankac:

Gunčíková-bárbína která docela dobře zpívá,ale mě moc nesedí

kolečkářová-má krásenj hlas,zazpívá všechno

Ted bych vyhodila ševčíka nebo šebse.Do poslední čtyřky tipuju Adamce,Haricha,gunčíkovou a kolečkářovou-potřebujou tam mít vyrovnaný čechy a slováky a finále bude adamec a gunčíková i když bych to víc přála alžbětce,ale ta se jim podle mě tak typově nehodí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
2.5.11 09:10
Mína13 píše:

takže ke včerejšku:

Gunčíková - podle mě si je moc jistá tím, že má výhru v kapse. Včera se mi nelíbila ani v jedný písničce. U té první hrozně tlačila na pilu, aby měla ten její chraplák, který je mi už docela nepříjemný a v té druhé byla nudná.

Alžbětka - toho Ozzyho zazpívala krásně… je to jedna z mých nejoblíbenějších písniček a ona ji fakt dala tak, že jsem měla husí kůži… nasr**a mě ale poroto, že ji za ten výkon částečně zkritizovali… porota byla vůbec včera docela od věci… připadne mi, že mají ty své oblíbence a ti ať zazpívají jak chtějí blbě, budou vždycky chválení (Gunčíková)

Harych - no tak toho jsem neslyšela ani v jedný písničce, mám na něj totiž takovou averzi, že okamžitě přepínám a nebo odcházím… je to nechutný spratek a ty jeho fanynky hysterické mě taky pěkně serou… to je až trapné

Míša Šebs - tak že zpívat neumí to je každýmu přece jasné, na to tam nepotřebujeme mít čtyřčlenou porotu, no ne? Ale náhodou včera se mi líbil. V té první písničce byl trochu mimo, ale ta druhá se mu povedla… každopádně jsem se nenudila.

Kurc - ten Adams mu prej sedl, no nevím… Adams má krásný sexy chraplák a Kurc kvičí jak podsvinče… asi by měl jít pomalu domů

Ševčík - ten mě vadí čím dál víc! Jájinko, já vím, že je to tvůj favorit tak promíííííň zlato :hug:
Je to hroznej vlezdoprdelista… Prezentoval se ze začátku v upoutávce jako rocker a metalista a včera prohlásil, po tom, co mu naznačili, že ani v rockovém kole to nebylo bůhví co, že rock má sice rád, ale není to úplně to pravé ořechové… asi se chce blbeček upíchnout aspoň v muzikálu… sere mě… hlavně to jak furt háže ty psí oči :cert:

A nejlepší nakonec Lukášek - i s nemocnýma hlasivkama je strčil včechny do kapsy. Jen mě teda sr*l Habera s těma kecama, že když vypadne… a kdybys vypadl… atd. Tak snad sakra všichni ví, že zpívá nejlíp a za ten včerejší výkon by měl být posunutý okamžitě do finále, protože to je už hotový zpěvák a hlavně profík.
PS: Všimly jste si holky jakou měl v těch plavkách krásnou prdelku… wow :jazyk: :jazyk: :jazyk: :srdce:

Porota jako obvykle… Habera byl najmúdrejší na celom svete a včera navíc ještě nějaký vzteklý, Gábinka si jede po své linii, Zeťovka nemá svůj vlastní názor a začíná být chvilkama hodně trapná a Rhytmus je buran.

Mína13 píše:

takže ke včerejšku:

ahojik, Minuško já se nezlobim, evidentně s tebou souhlasí milion dalších lidí co se týče Petra i včetně mého manžela, který při jeho druhém předstvení,( který se mu teda nepovedlo to uznávam),neustále štěkal, nebo brečel jako pes :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: sem se z něj mohla pos**t :lol: sem smířená s tim, že letí nu, tak snad Luky to vynahrdí a vyhraje to. včera byl skvělej, takhle zaspívat přes nemoc , nu prostě super, líbí se mi něm , že jedinej on a ještě alžbětka zazpívají všechno, že nejslou upnutý jen na jeden styl, jako třeba gunčiková, která druhou písničku nezpívala špatně, nebo jak bych to řekla neodřvala špatně, protože ona jak si nemuže zaječet, nestojí to za nic, v nízkych polohách to dost tahá za uší.Harich mi sere i s těma jeho krutama fakt aby to ještě nevyhrál :cert: :cert: :cert: Kurc, nebavil mě ani adems, nemastný neslaný. Alžbětka měla uplne krásnou písničku tu druhou, ozzi se mi k ní náko nehodil, ale ta druhá to sem měla husinu já, a to její vrrrr tam :mrgreen: nu a Míša, byla to sranda :mrgreen: Palíto byl vzteklej manža povídal že mu stará asi ne***a, trdlo nu :mrgreen: , mě spíš příde , že nemá rád ty uječený kruty,ale na t si měl zvyknout a moh s tim počítat, Palíta mam ráda i když přiznam , že včera mi nekdy i dost vadil, rytmusovi sem drobet přišla už na chut a nevadí mi , zato porotkyně nesnášim ani jednu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
2.5.11 09:12
Marsi86 píše:
tak ja to take shrnu :

Gunčíková si hraje na to co není spíš v těch písničkách řve aby vyzněl ten jeji chraplak

Kurc mě vůbec nebavil je nemasnej neslanej

Ševčík první písnička zahrál si na rockera nemá na to druhá pisnička psi oči a přible se usmívá

Harych no ty uječené pipiny jsou už trapné nevim co na něm vidí mě teda nezaujal ničím ani zpěvěm

Kolečkářová zpívala hezky ta se mi libila

Šeps provní pisnička rovná se bohnice druhá ušla

Adamec to je muj favorit

vypadnout Kurc nebo Šeps

nu jáuž snad ani nemam argumet pro švčíkovo obranu :mrgreen: :mrgreen: I MUJ MANŽA PŘI JEHO VYSTOUPENÍ ŠTĚKAL :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
2.5.11 09:16

Tak já to shrnu jedním a tím samým- absolutně to nemá úroveň a podle mě tam nikdo nemá absolutně něco jako má mít superstar. Za mě jedině když vyhraje Adamec tak nebudu naštvaná. Gunčíková je mě neskutečně nesympatická je namyšlná až hrůza, zpívat neumí jenom ječí a tahá ten chraplák…zajímavý jak jí pořád sedí na míru písničky… :pocitac:
Co se týká ostatních je vidět že některý tam šíleně topí a šeps je jedinej jinej, jedinej zajimavej, jedinyho ho lidi znaji…je fajn ale divim se mu jak mu musi byt vylezt vzdycky na to podium kdyz od poroty slýchá pořád takový věci…
Jinak ALžbětu nemám ráda, taky mě irituje a hlavněona když mluví tak je neskutečně hloupá…na 18let…no potěš…
A mimochodem ta madam Gunčíková vůbec není tak hezká- jak byla v tom bazénu…to bylo :poblion:

Vadí mě to tak nějka celý :lol:
Ale pravda je že co už začínám taky nedávat tak je TINKA a její moderátorský umění…nemá na to absolutně…

K porotě se radši nevyjadřuju.....jak tam začla Zetova rozebírat ten sex a to nežný cosi a bla bla…to bylo taky děsně sexy a něžný když si v 18 strkala s matkou navájem mrknev kamsi…fuj je mě z ní zle :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí