Československá Superstar 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10048
23.5.11 11:24

Holky ja jsem totalne zhnusena, letos to fakt o zpevu není. Hrozně doufam ze vypadne Guncice nebo Harich. Já ji nemuzu ani citit.
vcera to byly moje nej kapely a to bylo hruza cos tim udelali.
pustte si mustafu v originalu- seps byl teda aspon zabavnej. Je bezva chovanim me proste bavi. Divam se jen kvuli nemu.
Zbytek uz nemuzu ani citit…a pardon vsem ale Adamec se me hrozne zhnusil :oops: :poblion: a nezpiva nic moc…mam o nej strach tim kdo mu posle hlas. Pze harcih to jsou pubertacky, guncikova kreteni co si mysli ze uzasne zpiva…takze tezko rict kdo pujde…
Mimochodem je super ze Seps je vlastne nej cech ze superstar :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
23.5.11 11:30
Dice píše:
Holky ja jsem totalne zhnusena, letos to fakt o zpevu není. Hrozně doufam ze vypadne Guncice nebo Harich. Já ji nemuzu ani citit.
pustte si mustafu v originalu- seps byl teda aspon zabavnej. Je bezva chovanim me proste bavi. Divam se jen kvuli nemu.
Zbytek uz nemuzu ani citit…a pardon vsem ale Adamec se me hrozne zhnusil :oops: :poblion: a nezpiva nic moc…mam o nej strach tim kdo mu posle hlas. Pze harcih to jsou pubertacky, guncikova kreteni co si mysli ze uzasne zpiva…takze tezko rict kdo pujde…
Mimochodem je super ze Seps je vlastne nej cech ze superstar :lol: :lol:

To že je Šeps nejlepší z Čechů mi příjde spíš dost smutný :-( no ale co člověk to jiný názor,mě holka něco takového přivést domů,tak jí přerazím obě nohy :nevim: Mám pocit že má v té hlavě uplně nas…o,tohle má být Superstar?ale nedivila bych se kdyby to vyhrál,po tom co se tam děje by to ani nebyl takovej šok

• Citovat
  • Upravit
10048
23.5.11 11:51

On jedinej je osobnost, jeho jedinyho si vsimli vsichni. Má charizma a je svuj, i Habera nekolikrat rekl ze on umi zpivat a vyborne posloucha…nemyslim ze hudebne je az tak mimo. Já mu třeba fandím jedinýmu od začátku, muj přítel taky a okruh lidí kolem nas vetsinou 30-50 let mu taky fandi.
urcite co clovek to jiny nazor, nemusi vyhrat a chudak pak plnit rok to co nova rekne…ale preju mu aby byl druhej, vypadla guncice a harich a lukas vyhral.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
23.5.11 12:09
Dice píše:
On jedinej je osobnost, jeho jedinyho si vsimli vsichni. Má charizma a je svuj, i Habera nekolikrat rekl ze on umi zpivat a vyborne posloucha…nemyslim ze hudebne je az tak mimo. Já mu třeba fandím jedinýmu od začátku, muj přítel taky a okruh lidí kolem nas vetsinou 30-50 let mu taky fandi.
urcite co clovek to jiny nazor, nemusi vyhrat a chudak pak plnit rok to co nova rekne…ale preju mu aby byl druhej, vypadla guncice a harich a lukas vyhral.

Osobnost je určitě,taky jsem mu do určitého kola hodně fandila,věřím tomu,že umí zpívat,ale zatím to nepředvedl,možná kdyby zpíval normálně,ale ten jeho regestyl se nehodí do všech písniček a podle toho to vypadá,mě se třeba hrozně líbil když zpíval Kryštofa normoš,ale takhle :nevim: no uvidíme co lidi,ale tím že je mu to šumák si asi moc smsek nezíská.A taky mám takovej pocit,že Habera ho furt prefereju hlavně kvůli Rytmusovi,páč ví že ho nemůže ani cejtit :nevim:

• Citovat
  • Upravit
4242
23.5.11 13:28

no… co rict…

ABBA me vcera ani nejak nenadchla, jak si to kazdy upravil do svyho, tak nic moc…
Michal a jeho MammaMia ve zvlastnim jazyce nas doma opravdu pobavila, chudinky vokalistky :mrgreen:

Queen…Harich mi ani tak nevadil, opravdu me ale vadilo jeho meceni na konci slov, jak rekl Habera..
GG se mi libila, nastesti u toho zacatku nechraplala, ale snazila se zpivat :wink:
Mustafa je uchylna pisnicka uz tak, takze si myslim, ze Michal udelal co mohl…ja bych ho taky nezvolila, ale taky si nemyslim, ze neumi zpivat… ten zacatek nedal spatne…
ale Habera mel zase pravdu, kdyby se na to uplne nevys..l a delal holt z toho show, chlupata hrud, naucenej text, tak by to bylo jeste lepsi!! a aspon sranda…
Lukas me vcera nejak neoslovil…

Takze fakt nevim, ani kdo by mel vypadnout, ani kdo by mel vyhrat, letos je to tak jako slabsi… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
23.5.11 13:34

jak jsem už jednou psala, přijde mi to hodně nefér určovat písničky…
Určitě by si všichni vybrali podle sebe, ale jakmile vám někdo určitý písničku, která se vám vyloženě nelíbí, tak to je i vidět…
Mám ale takový pocit, že Šebs nepůjde, už proto, že všude říkal a taky se tak chová, že tam být nechce, že ho to otravuje..
Myslím si, že náš národ je takový že .. just ho tam nechá :mrgreen:
Ale uvidíme večer, třeba se pletu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
23.5.11 13:49

Já myslela,že teď si písničky mohli vybrat sami,akorát jim určili od které skupiny.Právě že se tak chová,že tam být nechce,když postoupí,tváří se otráveně,to mě na něm právě začíná dost vadit :think:

• Citovat
  • Upravit
7142
23.5.11 14:25
lokofa píše:
rozmary píše:
lokofa píše:
Ahoj

Mustafa a Michal, katastrofa. Palo to řekl dobře…

A odpověd Fredy, vím o něm jen že umřel a pak dodá nebo teda jestli žije, nevím.
Tak to bych moc neřešila,že neví jestli Fredy žije,on mi příjde celkově mimo pořád,jak z jinýho světa :mrgreen:
To je…on má regé svět. Já to chápu, líbí se mu to, žije tím.
ALE!!! Říct, že o něm ví jen to, že umřel a pak že nebo jestli žije, se mě neptejte.
Kor u téhle legendy mi přijde na hlavu.

nu jo nu to je hold Míša :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
23.5.11 14:30
kvaček píše:
jak jsem už jednou psala, přijde mi to hodně nefér určovat písničky…
Určitě by si všichni vybrali podle sebe, ale jakmile vám někdo určitý písničku, která se vám vyloženě nelíbí, tak to je i vidět…
Mám ale takový pocit, že Šebs nepůjde, už proto, že všude říkal a taky se tak chová, že tam být nechce, že ho to otravuje..
Myslím si, že náš národ je takový že .. just ho tam nechá :mrgreen:
Ale uvidíme večer, třeba se pletu :-D

taky přsdpokládaqm, že lidi v tomhle budou zlí a na just mu pošlou :mrgreen: Lukáše a Míšu mam opravdu ráda. Nu a GG už kdby zazpívala jako bohyne, to samí Harich stejně jim přát nebudu. i když ty queeni od G byli fakt dobrý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
23.5.11 14:33

Sákra a to jsem včera Gábu neviděla,protože jsem si říkala že to prostě posere :zed:

• Citovat
  • Upravit
7142
23.5.11 14:37
Dice píše:
Mimochodem je super ze Seps je vlastne nej cech ze superstar :lol: :lol:

Ahoj mě se Míša taky líbil aspon byla sranda :mrgreen: , strašně si přeju aby Luky a on byli ve finále a poprali se spolu o prvenství. musim uznat, že včera tp fakt stálo za starou bačkoru…Nevim nu,ale tak abba tam většinou zpívali holky, nu tady byla jen GG a ta jí pos…a totálně vodřvaný, nelíbilo se mi to, nu a pak byli kluci a to je jasný ,že ty to tak neprocítí a ani tak dobře nenazpívaj. qeeni ty byli lepší,ale zase, nmikdo tam neměl takej hlas ani malinko jako měl Fredi, právě sem se těšila , že tam bude Petr a za to bych dala cokoliv , že on by je dal famozně, jako tenkrát na castingu Mama, prostě on ten hlas samozřejmě neměl stejnej,ale trochu podobnej a vim , že by se mu to povedlo, nu neni tam a prostě včerejší kolo stálo za prd. Přesto Luky a Míša sou mý best. GG , nebo Harich ven!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
23.5.11 14:38
rozmary píše:
Sákra a to jsem včera Gábu neviděla,protože jsem si říkala že to prostě posere :zed:

nene ty se ji fakt moc povedli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17940
23.5.11 14:42

No musím říct, že mně se GG včera taky líbila :nevim: Naopak Lukáš překvapivě mě vůbec nezaujal, takže jak jsem mu chtěla poslat hlas, tak váhám. A Harichovo vrtětí při rozhovoru, už mi přišel úplně strašnej, nevím, jestli je nervózní nebo co, nebo se předvádí, ale vypadá to děsně. Šeps mi nevadil, no je mimo, ale to on prostě je. Rozumím i tomu, že nepočítal, že se dostane tak vysoko, třeba tyhle ambice prostě neměl a fakt už ho to nebaví, chtěl zpropagovat regae, však missky taky na sobě profilujou různý hnutí :nevim: Diváctvo (některý) to baví a soutěž je postavená na divácích, ne na kvalitách zpěvu. Jsem moc zvědavá, koho vyšachujou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
23.5.11 14:43
Eliška píše:
No musím říct, že mně se GG včera taky líbila :nevim: Naopak Lukáš překvapivě mě vůbec nezaujal, takže jak jsem mu chtěla poslat hlas, tak váhám. A Harichovo vrtětí při rozhovoru, už mi přišel úplně strašnej, nevím, jestli je nervózní nebo co, nebo se předvádí, ale vypadá to děsně. Šeps mi nevadil, no je mimo, ale to on prostě je. Rozumím i tomu, že nepočítal, že se dostane tak vysoko, třeba tyhle ambice prostě neměl a fakt už ho to nebaví, chtěl zpropagovat regae, však missky taky na sobě profilujou různý hnutí :nevim: Diváctvo (některý) to baví a soutěž je postavená na divácích, ne na kvalitách zpěvu. Jsem moc zvědavá, koho vyšachujou.

Harich tam poskakuje jak koza. ooo díky bože nejsem jediná komu to vadí :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
23.5.11 14:44

Jsem si vzpoměla jak se tu řešilo jestli je Ševča přihřátej,tak Fredie byl gay,nikdo jinej keomě George Michaela(taky gay) to nedokáže zazpívat jako Fredie,krom Ševči, co z toho plyne? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Hra JAUVAJS!