Československá Superstar 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7142
24.5.11 16:20
Mína13 píše:
jájinko, díky moc zlato moje :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:
jajinka veverka píše:
Mína13 píše:
jo jo, v této fázi jsem právě teď… při každém hrknutí v břiše valím na wécko koukat na kalhotky :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed:

Mně dr. řekla, že pokud jsme oba naprosto v pořádku, tak nám možná ani v CARu nebudou chtít pomoct… a to stejné se stalo i kočce u nás ve skupině… taky šli do CARu a řekli jí, že jsou oba v naprostém pořádku a že to mají zkoušet dál přirozenou cestou… ta kočena je o rok mladší než já… tak nevím no… uvidíme… ale mimi bych ještě chtěla… ale tak pokud to nepůjde, tak to asi tak nemá být si říkám… já už mám jedno z prvního manželství, drahý dvě… ale chtěli jsme přesto jedno společné… mazánka na staré kolena :andel:

Káďule píše:
Míno, to taky znám, když přišla MS, tak jsem se vždycky nějak uklidnila, do ovulace pohoda, ale týden před MS hrozný nervy, neustále na WC koukat na kalhotky, no jak trubka :zed:IVF nic hroznýho není, toho se bát nemusíš, ale pokud to vyjde přirozeně, tak je to lepší :-D
Mě bude v červenci 38 a DR mi v lednu při 1.návštěvě řekla, že jsem přišla už skoro pozdě, kdyby aspoň o rok dřív, ale snad to dopadlo i tak :srdce:
kočko ten mazánek se povede, neboj zkus na chvíli vypnout povede se to, jen nepřemýšlej o tom , že by náká ms vubec měla přijít. navíc já otehotněla a ms sem normoš měla, klidně mužeš otěhotnět i přes ms, má kámoška, takhle menstruovla do 4 měsíce těhotenství moc se to nestává,ale přece. pořád na tebe myslim kontroluju ti metřík a moc držim pěstičky!!!

ani ty nemáš zač kočko :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
24.5.11 23:36

Denda dekuje za prani :mrgreen:

Ja spis souhlasim s Kvackem, co tady psala, ale jinak celkem me to letos taky prijde slabsi, oni asi celkove jsou ty cesky SS asi fakt slabsi, to jo…
Ale zase Langerovou mam docela rada, i kdyz to neposloucham… ale ty pisnicky, jak slysim, tak se mi libi, jeji hlas je zajimavy…

Chodurovy pisnicky nemusim vubec.. ale ti ostatni, ty uz jsou davno nekde v propadlisti, co takova superstar Zbynek Drda.. Kdooo? :lol:

I kdyz ho moc nemusim, tak se mi libila docela ta pisnicka od Smajdy, jak byla v nedeli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
26.5.11 14:29

Cauvec holky, takže spiknuti Adamec+ Kundikova :lol: (pardon ale tak se ji rika prej vsude) je zas v plne palbe proti Michalovi.
Seps se vyjadril ze proste bude bojovat, ze byl vydesenej z toho ze je tak daleko a ma prej super pisnicky na nedelu a tesi se :dance: tak já doufam ze to rozjede a nevykasle se na to, ikdyby vypadl tak se cti. Ja ale porad verim v to ze nevypadne. Sice je kolem toho humbuk ale ja mu to fakt preju.
Doufam ze vypadne ted guncikova a ve finale by me to bylo jedno jestli vyhraje i Lukas…ale kdyby ve finale zustala gabina a Seps tak fakt posilam co muzu!!!! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
26.5.11 14:41

V neděli zazpívají!!!!!!!!!:

Gunčíková: Listen to your heart- Roxete( to ma od poroty), Tinu Turner (vybrala si), a Atlantidu.
Adamec: balada o polnych vtakov, nothing else mathers (metalica, vybral si sam), a best of you od foo fighters- neznam :oops:
Seps: Mr. jekyll, mr. hyde( neznam od zbirky), englis man in NY (police), a Roots, Rock, Reggae (Bob Marley) :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
26.5.11 15:09
Dice píše:
V neděli zazpívají!!!!!!!!!:Gunčíková: Listen to your heart- Roxete( to ma od poroty), Tinu Turner (vybrala si), a Atlantidu.
Adamec: balada o polnych vtakov, nothing else mathers (metalica, vybral si sam), a best of you od foo fighters- neznam :oops:
Seps: Mr. jekyll, mr. hyde( neznam od zbirky), englis man in NY (police), a Roots, Rock, Reggae (Bob Marley) :lol: :lol:

ahoj já četla blbě a myslela sem že Míša si vybral metalicu a Luky reege :mrgreen: nu sem na ně zvedavá,. koza musí pryč to neni možný,aby tam zustala. jooo kdyby nedej bože vypad lukášek, tak ten komu uposílam hlasy bude Mišák :mrgreen:
přesto doufam , že vítěz bude Lukášek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
28.5.11 10:40

Jáji, jsem moc ráda, že jsi zase zpátky mezi námi… a mám pro tebe dobrou zprávu… včera jsem našla na testíku // :dance: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
28.5.11 13:10
Mína13 píše:
Jáji, jsem moc ráda, že jsi zase zpátky mezi námi… a mám pro tebe dobrou zprávu… včera jsem našla na testíku // :dance: :dance: :dance: :dance:

jááááj Minuškooo já ti to řikala. je to to tam!!!!! :dance: :dance: :dance: Dávej na sebe pozor kočko :hug:

a moc díky za pomoc včera :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
28.5.11 13:15

no není vůbec za co Jáji :hug: :hug: :hug:

jajinka veverka píše:
Mína13 píše:
Jáji, jsem moc ráda, že jsi zase zpátky mezi námi… a mám pro tebe dobrou zprávu… včera jsem našla na testíku // :dance: :dance: :dance: :dance:

jááááj Minuškooo já ti to řikala. je to to tam!!!!! :dance: :dance: :dance: Dávej na sebe pozor kočko :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
28.5.11 13:21
Mína13 píše:
no není vůbec za co Jáji :hug: :hug: :hug:
jajinka veverka píše:
Mína13 píše:

ále je :wink: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
28.5.11 13:37

Mino, ty joo, super :palec:
Tak tise gratuluji a drzim palce!!!!! (vic nez tem v Superstar) :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
28.5.11 14:23

Moc děkuju Veru! :hug:
po roce snažení jsem už ani nedoufala :roll:

ZelvaVeruna píše:
Tak tise gratuluji a drzim palce!!!!! (vic nez tem v Superstar) :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
28.5.11 14:30
Mína13 píše:
ZelvaVeruna píše:

nuuu vidíš a je to :-) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
28.5.11 14:41

no já si to ještě snad ani neuvědomuju… jsem z toho vykulená jako patnáctka 8-o 8-o 8-o :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Drahý jásá pernamentně už od včera co jsem mu to řekla, ale já jsem zatím spíš v šoku…

jajinka veverka píše:
Mína13 píše:
ZelvaVeruna píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
28.5.11 19:15
Mína13 píše:
no já si to ještě snad ani neuvědomuju… jsem z toho vykulená jako patnáctka 8-o 8-o 8-o :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Drahý jásá pernamentně už od včera co jsem mu to řekla, ale já jsem zatím spíš v šoku…
jajinka veverka píše:
Mína13 píše:
ZelvaVeruna píše:

to se změní neboj se, to je jasný když si stim nepočítala , že spíš budeš vykulená,ale jak pudeš na první utz a uvidíš tam tu fazolku budeš uplně hotová :wink: a dostala si to, nebo ne??? já to takhle u sebe nepoznala, já to poznala tak že sem řvala u všeho a hlavně třeba brouk mi řek něco co se mi nelíbilo a já místo abych se bránila jak to normoš delam tak sem se rozbulela :mrgreen: jen at je všechno redýýý a prdelka nebo prdeláček je zdravej, nu a nebo tě čeká překvápoko v podobě dvojčátek,ale to už předbíháme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
28.5.11 20:07

ne, nedostala jsem to… ale mám pořád pocit, že to každou chvíli dostanu…
s dvojčátky nestraš… to bych se asi smíchy neudržela :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
moc bych chtěla holčičku… :andel:

jajinka veverka píše:
Mína13 píše:
jajinka veverka píše:
Mína13 píše:
ZelvaVeruna píše:
to se změní neboj se, to je jasný když si stim nepočítala , že spíš budeš vykulená,ale jak pudeš na první utz a uvidíš tam tu fazolku budeš uplně hotová :wink: a dostala si to, nebo ne??? já to takhle u sebe nepoznala, já to poznala tak že sem řvala u všeho a hlavně třeba brouk mi řek něco co se mi nelíbilo a já místo abych se bránila jak to normoš delam tak sem se rozbulela :mrgreen: jen at je všechno redýýý a prdelka nebo prdeláček je zdravej, nu a nebo tě čeká překvápoko v podobě dvojčátek,ale to už předbíháme :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí