Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mína13 píše:
jájinko, díky moc zlato moje![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jajinka veverka píše:Mína13 píše:kočko ten mazánek se povede, neboj zkus na chvíli vypnout povede se to, jen nepřemýšlej o tom , že by náká ms vubec měla přijít. navíc já otehotněla a ms sem normoš měla, klidně mužeš otěhotnět i přes ms, má kámoška, takhle menstruovla do 4 měsíce těhotenství moc se to nestává,ale přece. pořád na tebe myslim kontroluju ti metřík a moc držim pěstičky!!!
jo jo, v této fázi jsem právě teď… při každém hrknutí v břiše valím na wécko koukat na kalhotky![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mně dr. řekla, že pokud jsme oba naprosto v pořádku, tak nám možná ani v CARu nebudou chtít pomoct… a to stejné se stalo i kočce u nás ve skupině… taky šli do CARu a řekli jí, že jsou oba v naprostém pořádku a že to mají zkoušet dál přirozenou cestou… ta kočena je o rok mladší než já… tak nevím no… uvidíme… ale mimi bych ještě chtěla… ale tak pokud to nepůjde, tak to asi tak nemá být si říkám… já už mám jedno z prvního manželství, drahý dvě… ale chtěli jsme přesto jedno společné… mazánka na staré kolena
Káďule píše:
Míno, to taky znám, když přišla MS, tak jsem se vždycky nějak uklidnila, do ovulace pohoda, ale týden před MS hrozný nervy, neustále na WC koukat na kalhotky, no jak trubkaIVF nic hroznýho není, toho se bát nemusíš, ale pokud to vyjde přirozeně, tak je to lepší
Mě bude v červenci 38 a DR mi v lednu při 1.návštěvě řekla, že jsem přišla už skoro pozdě, kdyby aspoň o rok dřív, ale snad to dopadlo i tak
ani ty nemáš zač kočko ![]()
Denda dekuje za prani ![]()
Ja spis souhlasim s Kvackem, co tady psala, ale jinak celkem me to letos taky prijde slabsi, oni asi celkove jsou ty cesky SS asi fakt slabsi, to jo…
Ale zase Langerovou mam docela rada, i kdyz to neposloucham… ale ty pisnicky, jak slysim, tak se mi libi, jeji hlas je zajimavy…
Chodurovy pisnicky nemusim vubec.. ale ti ostatni, ty uz jsou davno nekde v propadlisti, co takova superstar Zbynek Drda.. Kdooo? ![]()
I kdyz ho moc nemusim, tak se mi libila docela ta pisnicka od Smajdy, jak byla v nedeli…
Cauvec holky, takže spiknuti Adamec+ Kundikova
(pardon ale tak se ji rika prej vsude) je zas v plne palbe proti Michalovi.
Seps se vyjadril ze proste bude bojovat, ze byl vydesenej z toho ze je tak daleko a ma prej super pisnicky na nedelu a tesi se
tak já doufam ze to rozjede a nevykasle se na to, ikdyby vypadl tak se cti. Ja ale porad verim v to ze nevypadne. Sice je kolem toho humbuk ale ja mu to fakt preju.
Doufam ze vypadne ted guncikova a ve finale by me to bylo jedno jestli vyhraje i Lukas…ale kdyby ve finale zustala gabina a Seps tak fakt posilam co muzu!!!! ![]()
V neděli zazpívají!!!!!!!!!:
Gunčíková: Listen to your heart- Roxete( to ma od poroty), Tinu Turner (vybrala si), a Atlantidu.
Adamec: balada o polnych vtakov, nothing else mathers (metalica, vybral si sam), a best of you od foo fighters- neznam ![]()
Seps: Mr. jekyll, mr. hyde( neznam od zbirky), englis man in NY (police), a Roots, Rock, Reggae (Bob Marley)
![]()
Dice píše:
V neděli zazpívají!!!!!!!!!:Gunčíková: Listen to your heart- Roxete( to ma od poroty), Tinu Turner (vybrala si), a Atlantidu.
Adamec: balada o polnych vtakov, nothing else mathers (metalica, vybral si sam), a best of you od foo fighters- neznam
Seps: Mr. jekyll, mr. hyde( neznam od zbirky), englis man in NY (police), a Roots, Rock, Reggae (Bob Marley)![]()
ahoj já četla blbě a myslela sem že Míša si vybral metalicu a Luky reege
nu sem na ně zvedavá,. koza musí pryč to neni možný,aby tam zustala. jooo kdyby nedej bože vypad lukášek, tak ten komu uposílam hlasy bude Mišák ![]()
přesto doufam , že vítěz bude Lukášek.
Jáji, jsem moc ráda, že jsi zase zpátky mezi námi… a mám pro tebe dobrou zprávu… včera jsem našla na testíku //
![]()
Mína13 píše:
Jáji, jsem moc ráda, že jsi zase zpátky mezi námi… a mám pro tebe dobrou zprávu… včera jsem našla na testíku //![]()
![]()
![]()
jááááj Minuškooo já ti to řikala. je to to tam!!!!!
Dávej na sebe pozor kočko ![]()
a moc díky za pomoc včera ![]()
no není vůbec za co Jáji
![]()
jajinka veverka píše:Mína13 píše:
Jáji, jsem moc ráda, že jsi zase zpátky mezi námi… a mám pro tebe dobrou zprávu… včera jsem našla na testíku //![]()
![]()
![]()
a moc díky za pomoc včera![]()
![]()
Dávej na sebe pozor kočko
Mína13 píše:ále je
no není vůbec za co Jáji![]()
![]()
jajinka veverka píše:Mína13 píše:
![]()
![]()
a moc díky za pomoc včera![]()
![]()
Dávej na sebe pozor kočko
Mino, ty joo, super ![]()
Tak tise gratuluji a drzim palce!!!!! (vic nez tem v Superstar)
![]()
Moc děkuju Veru! ![]()
po roce snažení jsem už ani nedoufala ![]()
ZelvaVeruna píše:
Mino, ty joo, super
Tak tise gratuluji a drzim palce!!!!! (vic nez tem v Superstar)![]()
Mína13 píše:
Moc děkuju Veru!
po roce snažení jsem už ani nedoufala
ZelvaVeruna píše:
Mino, ty joo, super
nuuu vidíš a je to
![]()
no já si to ještě snad ani neuvědomuju… jsem z toho vykulená jako patnáctka
![]()
Drahý jásá pernamentně už od včera co jsem mu to řekla, ale já jsem zatím spíš v šoku…
jajinka veverka píše:Mína13 píše:nuuu vidíš a je to
Moc děkuju Veru!
ZelvaVeruna píše:
Mino, ty joo, super
![]()
Mína13 píše:
no já si to ještě snad ani neuvědomuju… jsem z toho vykulená jako patnáctka![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Drahý jásá pernamentně už od včera co jsem mu to řekla, ale já jsem zatím spíš v šoku…jajinka veverka píše:Mína13 píše:nuuu vidíš a je to
Moc děkuju Veru!
ZelvaVeruna píše:
Mino, ty joo, super
![]()
to se změní neboj se, to je jasný když si stim nepočítala , že spíš budeš vykulená,ale jak pudeš na první utz a uvidíš tam tu fazolku budeš uplně hotová
a dostala si to, nebo ne??? já to takhle u sebe nepoznala, já to poznala tak že sem řvala u všeho a hlavně třeba brouk mi řek něco co se mi nelíbilo a já místo abych se bránila jak to normoš delam tak sem se rozbulela
jen at je všechno redýýý a prdelka nebo prdeláček je zdravej, nu a nebo tě čeká překvápoko v podobě dvojčátek,ale to už předbíháme ![]()
ne, nedostala jsem to… ale mám pořád pocit, že to každou chvíli dostanu…
s dvojčátky nestraš… to bych se asi smíchy neudržela
![]()
moc bych chtěla holčičku… ![]()
jajinka veverka píše:Mína13 píše:to se změní neboj se, to je jasný když si stim nepočítala , že spíš budeš vykulená,ale jak pudeš na první utz a uvidíš tam tu fazolku budeš uplně hotová
no já si to ještě snad ani neuvědomuju… jsem z toho vykulená jako patnáctka![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Drahý jásá pernamentně už od včera co jsem mu to řekla, ale já jsem zatím spíš v šoku…jajinka veverka píše:Mína13 píše:nuuu vidíš a je to
Moc děkuju Veru!
ZelvaVeruna píše:
Mino, ty joo, super
![]()
a dostala si to, nebo ne??? já to takhle u sebe nepoznala, já to poznala tak že sem řvala u všeho a hlavně třeba brouk mi řek něco co se mi nelíbilo a já místo abych se bránila jak to normoš delam tak sem se rozbulela
jen at je všechno redýýý a prdelka nebo prdeláček je zdravej, nu a nebo tě čeká překvápoko v podobě dvojčátek,ale to už předbíháme