Československá Superstar 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20807
31.5.11 11:47

No to ano… :dance: :dance:
tak uvidíme co bude a co přinesou další týdny… snad nám nebude zle a budeme to snášet bez větších obtíží… přece jen kolem té dvacítky se to snáší líp…

Káďule píše:
Mino, já u holky připrala 13kg a hned šly dolů, kojila jsem, 3měsíce po porodu jsem měla 49kg, a pětky prsa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
No teď to bude určitě těžší :-(
Ale za miminko to stojí :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
31.5.11 11:54

ahoj Minuško a Kádu. holky to zvládnete, taky sme byla nenažraná a hlavně na sladký, mlíko který sem nikdy moc nebyla sem pila denně po litrech :mrgreen: nu díky sladký mu sem nabrala 20:-( hmmm a 12 mi zustalo a za boha nevim jak to zhodit, si přídu jam malá koulička, kde sou ty časy kdy sem mohla sníst všechno a měla 47 kg, hm už se asi nevrátí,ale Míšánek mi za to stál, přesto bych to ráda zhodila ale at delam co delam nejde to :evil:

Kádu co , že??? ty jo tak to je potom jasný proč vypadnul, teda sem tak zklamaná, všechno je to o sympatiích, tovíš Míša si pbčas tam na nekoho votevřel pusu (právem) a to se nově ani markýze nehodilo do krámu :cert: :cert: :cert: naopak ta koza ukázala svoje puvaby, nohy , kdyby mohla ukázala by snad i víc ,tak desně lacině na mě pusobí a tak chladně až je mi z ní nekdy zima… nu nicméně, minulou superstár vyhrál čech, podle mých prupočtu markýza si bude přát svého víteze a nova jim vyhoví, moh by to teda bejt ten Lukyn , nu ale nevim , nevim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
31.5.11 11:58
Mína13 píše:
No to ano… :dance: :dance:
tak uvidíme co bude a co přinesou další týdny… snad nám nebude zle a budeme to snášet bez větších obtíží… přece jen kolem té dvacítky se to snáší líp…
Káďule píše:
Mino, já u holky připrala 13kg a hned šly dolů, kojila jsem, 3měsíce po porodu jsem měla 49kg, a pětky prsa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
No teď to bude určitě těžší :-(
Ale za miminko to stojí :dance:

přála bych toi svuj neblící žaludek :mrgreen: doufam, že vám holky bude tak dobře jako mě. po 2 se to možná snaší líp,ale nemyslim, že zrovna to jestli ti bude špatně nebo ne. zvládnete holky. já už bych nejradši šla do Lucinky,ale ten muj zatim nechce, ještě sem nepracovala, tak po mateřskej musim aspon na 2 roky do práce a pak hurá na snažíkování :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
31.5.11 11:59
rozmary píše:
GG TO VYHRAJE,SI MYSLIM.

a to já si právě nemyslim , minule vyhrál čech , ted bude slovák, nu ale člověk tady neví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
31.5.11 12:05

Jíji, máš pravdu, že by to měl vyhrát Slovák, a oni to tak zaříděj :pankac: hlavně ať nevyhraje ta slepice. Ráno říkal Míša na Nově, že v nejbližší době bude natáček CD, už to má podepsaný, takže i on třetí, to je super :dance:

Pokud Ti můžu poradit s těmi kily - existuje lék Adipex, pomáhá povzbudit náš holčičí metabolismus a tím se pěkně hubne, ne drasticky, tak 2-3 kilča za měsíc, ale to je právě dobře. Řekni si praktikovi nebo gynekoložce, nebo mě to předepsala endokrinoložka, chtěla jsem před IVF právě ty 2kg shodit, abych se cítila líp a čekala jsem tloustnutí po hormonech, tak jsem se sní o tom radila a i když mám nemocnou štítnou žlázu, doporučila mi ho, a pak jsem zjistila, co holek kolem mě si ho už nechalo napsat, hlavně po porodu, nebo po úraze, když se nemůžou moc hýbat, atd :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
31.5.11 12:11
Káďule píše:
Jíji, máš pravdu, že by to měl vyhrát Slovák, a oni to tak zaříděj :pankac: hlavně ať nevyhraje ta slepice. Ráno říkal Míša na Nově, že v nejbližší době bude natáček CD, už to má podepsaný, takže i on třetí, to je super :dance:Pokud Ti můžu poradit s těmi kily - existuje lék Adipex, pomáhá povzbudit náš holčičí metabolismus a tím se pěkně hubne, ne drasticky, tak 2-3 kilča za měsíc, ale to je právě dobře. Řekni si praktikovi nebo gynekoložce, nebo mě to předepsala endokrinoložka, chtěla jsem před IVF právě ty 2kg shodit, abych se cítila líp a čekala jsem tloustnutí po hormonech, tak jsem se sní o tom radila a i když mám nemocnou štítnou žlázu, doporučila mi ho, a pak jsem zjistila, co holek kolem mě si ho už nechalo napsat, hlavně po porodu, nebo po úraze, když se nemůžou moc hýbat, atd :palec:

jeee Káˇu děkuju, až pudu na gyndu necham si ho určo napsat. pokud to máš odzkoušený a pomohlo to, jdu do toho… :-)

fááákt nu tak už si šetřim penízky na Mišáka jednoho :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
31.5.11 12:22
jajinka veverka píše:
ahoj Minuško a Kádu. holky to zvládnete, taky sme byla nenažraná a hlavně na sladký, mlíko který sem nikdy moc nebyla sem pila denně po litrech :mrgreen: nu díky sladký mu sem nabrala 20:-( hmmm a 12 mi zustalo a za boha nevim jak to zhodit, si přídu jam malá koulička, kde sou ty časy kdy sem mohla sníst všechno a měla 47 kg, hm už se asi nevrátí,ale Míšánek mi za to stál, přesto bych to ráda zhodila ale at delam co delam nejde to :evil:Kádu co , že??? ty jo tak to je potom jasný proč vypadnul, teda sem tak zklamaná, všechno je to o sympatiích, tovíš Míša si pbčas tam na nekoho votevřel pusu (právem) a to se nově ani markýze nehodilo do krámu :cert: :cert: :cert: naopak ta koza ukázala svoje puvaby, nohy , kdyby mohla ukázala by snad i víc ,tak desně lacině na mě pusobí a tak chladně až je mi z ní nekdy zima… nu nicméně, minulou superstár vyhrál čech, podle mých prupočtu markýza si bude přát svého víteze a nova jim vyhoví, moh by to teda bejt ten Lukyn , nu ale nevim , nevim…

Má co ukazovat,tak proč né?Narozdíl odemě,mám nohy jak hurvínek,prsa pomalu u kolen :poblion: Chtěla bych bejt jeden den v její kůži 8-)

• Citovat
  • Upravit
7142
31.5.11 12:23
rozmary píše:
jajinka veverka píše:
ahoj Minuško a Kádu. holky to zvládnete, taky sme byla nenažraná a hlavně na sladký, mlíko který sem nikdy moc nebyla sem pila denně po litrech :mrgreen: nu díky sladký mu sem nabrala 20:-( hmmm a 12 mi zustalo a za boha nevim jak to zhodit, si přídu jam malá koulička, kde sou ty časy kdy sem mohla sníst všechno a měla 47 kg, hm už se asi nevrátí,ale Míšánek mi za to stál, přesto bych to ráda zhodila ale at delam co delam nejde to :evil:Kádu co , že??? ty jo tak to je potom jasný proč vypadnul, teda sem tak zklamaná, všechno je to o sympatiích, tovíš Míša si pbčas tam na nekoho votevřel pusu (právem) a to se nově ani markýze nehodilo do krámu :cert: :cert: :cert: naopak ta koza ukázala svoje puvaby, nohy , kdyby mohla ukázala by snad i víc ,tak desně lacině na mě pusobí a tak chladně až je mi z ní nekdy zima… nu nicméně, minulou superstár vyhrál čech, podle mých prupočtu markýza si bude přát svého víteze a nova jim vyhoví, moh by to teda bejt ten Lukyn , nu ale nevim , nevim…
Má co ukazovat,tak proč né?Narozdíl odemě,mám nohy jak hurvínek,prsa pomalu u kolen :poblion: Chtěla bych bejt jeden den v její kůži 8-)
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: prosim tě nepřeáněj to :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
31.5.11 12:36

GG je megera a navíc 17letá holka, kdyby se takhle předváděla moje dcera, tak bych ji zmalovala prdel :cert:
Ale vyšly i její odvážnější fotky, takže co se divíme, takovou lacinou holku nova potřebuje a ne Míšu, který je má všechny na salámu :pankac:
Kámoška taky viděla výsledky hlasování, prý díky nějakýmu Hecrovi - asi vir nebo co se tam nově dostalo a Míša byl pokaždý daleko první a na stránkách Superstar je diskuze, že Míša měl včera 49% hlasů, no nemá cenu už to řešit, ale je to nespravedlivý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
31.5.11 12:44

To je sviňárna… :cert: :cert: :cert:
ale jak píšeš, GG se jim prostě hodí víc do krámu, budou s ní vymetat estrády na nově a markýze a ona bude dodržovat všechny smluvní podmínky a termíny… u Míši by to asi byl problém, on je decela bohém :pankac:
ale stejně je to bordel… tahají z lidí prachy za smsky a pak si stejně nechají vyhrát koho sami chtějí

Káďule píše:
GG je megera a navíc 17letá holka, kdyby se takhle předváděla moje dcera, tak bych ji zmalovala prdel :cert:
Ale vyšly i její odvážnější fotky, takže co se divíme, takovou lacinou holku nova potřebuje a ne Míšu, který je má všechny na salámu :pankac:
Kámoška taky viděla výsledky hlasování, prý díky nějakýmu Hecrovi - asi vir nebo co se tam nově dostalo a Míša byl pokaždý daleko první a na stránkách Superstar je diskuze, že Míša měl včera 49% hlasů, no nemá cenu už to řešit, ale je to nespravedlivý.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
31.5.11 12:50
jajinka veverka píše:
rozmary píše:
jajinka veverka píše:
Má co ukazovat,tak proč né?Narozdíl odemě,mám nohy jak hurvínek,prsa pomalu u kolen :poblion: Chtěla bych bejt jeden den v její kůži 8-)

No dobře tak nechtěla no :mrgreen: ,ale má prostě hezčí kozy než Šeps,to musíte uznat.

• Citovat
  • Upravit
7142
31.5.11 12:52
rozmary píše:
jajinka veverka píše:
rozmary píše:
jajinka veverka píše:
No dobře tak nechtěla no :mrgreen: ,ale má prostě hezčí kozy než Šeps,to musíte uznat.
:mrgreen: asi to bude tim, že ona je ženská :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
31.5.11 12:54

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
tak šebsovi kozy jsem neviděla, ale předpokládám, že je GG nemá tak chlupatá :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

rozmary píše:
jajinka veverka píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
31.5.11 12:54

Mě mrzí ta bezmoc, proč máme hlasovat, když si tam stejně s těmi hlasy dělají co chtějí, přinesou nějakou obálku a co jako, nic nikdo neví, podvod za podvodem… mě by třeba zajímalo, kdo měl kolik hlasů, ne procenta, ale počet, kolik jsou lidi ochotni za koho dát :nevim:
Holky jak je u Vás? Tady v podkrkonoší se to nějak zatahuje, to je škoda, myslela jsem že až zítra má být šeredně …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
31.5.11 13:02

jižní Morava, modro, slunečno, teploučko :dance: :dance: :dance:

Káďule píše:
Mě mrzí ta bezmoc, proč máme hlasovat, když si tam stejně s těmi hlasy dělají co chtějí, přinesou nějakou obálku a co jako, nic nikdo neví, podvod za podvodem… mě by třeba zajímalo, kdo měl kolik hlasů, ne procenta, ale počet, kolik jsou lidi ochotni za koho dát :nevim:
Holky jak je u Vás? Tady v podkrkonoší se to nějak zatahuje, to je škoda, myslela jsem že až zítra má být šeredně …
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí