Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No taky tu hledime
My poslali jeden Gabine ![]()
Jak je z toho dojatej, to je dobry
Samozrejme mu to preju!!! ![]()
Tak teď ještě aby se z něj nestala další rychlokvaška a zpíval konečně něco jiného .....
.
ZelvaVeruna píše:
Haha, tak ted mi manzel rekl, ze jsme to dohnali, ono to jeste nezkoncilo, kdyz je ctvrt na dvanact?? Mazec
nu tovíš museli to natahnout, milion reklam udělá svoje
jinak neva , že ste šli proti proudy, naštěstí vyhrál Luky
,ale názor neberu
![]()
Laddmie píše:
Ty vogo, hledím, holky, kolik jste poslaly hlasů Lukášovi, přiznejte![]()
já jen jeden, nemam prašule,ale mužu říct , že sem taky napomohla ![]()
Terrad píše:
Tak teď ještě aby se z něj nestala další rychlokvaška a zpíval konečně něco jiného .....![]()
.
Ter já myslim, že on se chytí…ono superstáristí slovenský sou uplně někde jinde jak naši, tam si je víc berou do parády a zviditeelnují je…mam radost… ![]()
Tak já jsem to taky zjistila až ráno,vydržela jsem skoro do 11 a pak jsem šla spát,přála jsem to Lukymu i když GG se mi včera líbila víc.Habera mu to dal včera pěkně sežrat,no moh si to ten poslední večer odpustit
Teď záleží jen na něm jestli se nechá zvyklat agenturama a vnutit si nějakej styl,kterej mu třeba vůbec nesedne
nebo bude svůj a dopadne jak Horvát,neštěkne po něm pes.
mne je ten lukas silene nesympatickej a ma divnej hlas, takovej zastrenej, ale narozdil od GG je dospelej. ALe ona ma hlas par exelance
careynka píše:
mne je ten lukas silene nesympatickej a ma divnej hlas, takovej zastrenej, ale narozdil od GG je dospelej. ALe ona ma hlas par exelance
mě se právě ten zastřenej hlas strašně líbí a kdyby mi zaspíval tu písničku nepriznaná do ucha,tak sem hotová
podle mě má strašně sexanskej hlas ![]()
zuzu, já mam taky hroznou radost , že vyhrál Luky. upa souhlasim, ona možná nezpívá špatně já nevim se proste proti ní zaujatá i kdyby zpívala jako královna stejně by se mi nelíbila. hodně se řikalo o Simoně F , že když zpívá pusobí chladně, na mě tak nepusobila, naopak mi byla sympatická, právě ten kdo na mě pusobil chladně byla GG, sem ráda , že lidi to dali Lukymu ![]()
Holky prej Luky nedošel na snídani s novou a čeká ho pokuta
to je strašný, ta nova je opravdu trapná… ![]()
jajinka veverka píše:careynka píše:mě se právě ten zastřenej hlas strašně líbí a kdyby mi zaspíval tu písničku nepriznaná do ucha,tak sem hotová
mne je ten lukas silene nesympatickej a ma divnej hlas, takovej zastrenej, ale narozdil od GG je dospelej. ALe ona ma hlas par exelancepodle mě má strašně sexanskej hlas
mne pridou strasne asexualni ty kratky nohy a pohyb ala medved brtnik
a v obliceji je mi hrozne nesympatickej ![]()
careynka píše:jajinka veverka píše:mne pridou strasne asexualni ty kratky nohy a pohyb ala medved brtnikcareynka píše:mě se právě ten zastřenej hlas strašně líbí a kdyby mi zaspíval tu písničku nepriznaná do ucha,tak sem hotová
mne je ten lukas silene nesympatickej a ma divnej hlas, takovej zastrenej, ale narozdil od GG je dospelej. ALe ona ma hlas par exelancepodle mě má strašně sexanskej hlas
a v obliceji je mi hrozne nesympatickej
nu tady je vidět jak sme každej jinej, každýmu se líbí neco jinýho a tak to má být ![]()
careynka píše:jajinka veverka píše:mne pridou strasne asexualni ty kratky nohy a pohyb ala medved brtnikcareynka píše:mě se právě ten zastřenej hlas strašně líbí a kdyby mi zaspíval tu písničku nepriznaná do ucha,tak sem hotová
a v obliceji je mi hrozne nesympatickej
to me taky…
jak tu holky resily, ze je peknej a v bazenu ze ma krasnou postavu, tak me prisel hrozne kratkonohej ![]()
ale jinak mi zase tak nevadi ![]()
A je mi jasny, proc nedosel na Snidani s Novou, vcera se urcite vozrali jak prasata, to nekde psali v Blesku nebo co, ze to chce poradne zapit.. Taky bych se jim na to vyprdla v 6 rano ![]()