Československá Superstar 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7142
5.6.11 20:37
Mína13 píše:
Holky, tak kafe jsem si teda dneska neuvařila, ale mám nalitý grepovej džusík a jdu zasednout k TV…
a říkám vám, pokud vyhraje kundice-gunčince, tak se fakt hodne naser* :cert: :cert: :cert: :cert:

Minuško já se klidně naseru za tebe 10krát ale ty bud v klidu… t je maličkej, nebo maličká v klidu…já ti slibuju , že jestli vyhraje Gunčice!!! budu nasratá dost. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
5.6.11 20:38
rozmary píše:
Tak večer to vypukne,je mi jedno kdo vyhraje,včera ve zprávách řikali že se Gunčice s Adamcem hrozně pohádala,ale uniklo mi proč,nevíte?

neeee, tak to by mi taky zajímalo :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
5.6.11 20:39

Holky holky tak sem na to zvědavá!!! jen ne ta slepice!!! Luky to musí dát, ted to vodřvala šíleně do refrenu sem absolutně nevěděla co zpívááá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
5.6.11 21:03

nelíbilo se mi to jak to zazpivala gunčiková..

• Citovat
  • Upravit
7142
5.6.11 21:23
Kamccaa píše:
nelíbilo se mi to jak to zazpivala gunčiková..

ani mě ne, hlavně , že porota ji zase vycgválila do nebe , nu a Palíto ji nejspíš zajistil vítěztví, už ted sem naštvana :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
5.6.11 21:26

teda holky já nevim. Luky vybral Gábině písničku aspon nákou kde mohla ukázat co „umí“, podle mě neukázala, podle poroty to zvládla skvšle, čert vem tohle ,ale co vybrala ta koza jemu??? to byla písnička uplně hrozná, umtata, umtata, nemoh ukázat to co v nměm je, protože ta písnička neměla žádnej rozsah…to mu teda kámoška pomohla… :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
5.6.11 21:39

Všechno je jedno, jen ať už dozpívají tyhle 2 páčka z pěchoty :roll: . Ta holka není normální a ten kluk má taky dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
5.6.11 21:49
Terrad píše:
Všechno je jedno, jen ať už dozpívají tyhle 2 páčka z pěchoty :roll: . Ta holka není normální a ten kluk má taky dost.

mě to pobavilo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: uplně normoš nejsou nu,ale tak proto byli v pěchotě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3394
5.6.11 22:32

Holky, myslím, že Gabina to vyhraje :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
5.6.11 22:50

holky po tomhle všem je jasný kdo vyhraje…už ted sem maximálně naštvaná :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
5.6.11 22:58

ten kluk je hrozne mdlej a zpiva jeste hur, vubec se mi nelibi, tak doufam, ze to vyhraje holcina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
5.6.11 23:16

Ja teda opet jdu proti proudu a doma oba doufame, ze vyhraje Gabina 8-) Nam se proste libi vic nez on…

Jinak vcera jsme byli za kamosema v Napajedlich a rikali, ze potkali minuly tyden Michala s Alzbetkou :wink: tak kdyz jsme jeli domu, tak jsem cucela, jestli tam nekde nekorzujou :mrgreen: ale byla sobota vecer, tak asi uz byli v Praze :lol:

Ja na to ted koukam, mame to nahrany, takze nevim, kdo vyhral, i kdyz uz to vite :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
5.6.11 23:17

Haha, tak ted mi manzel rekl, ze jsme to dohnali, ono to jeste nezkoncilo, kdyz je ctvrt na dvanact :roll: ?? Mazec :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
5.6.11 23:20

Tak je to Lukáš! Super :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3394
5.6.11 23:22

Ty vogo, hledím, holky, kolik jste poslaly hlasů Lukášovi, přiznejte :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí