Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mám bohužel pocit, že tohle bylo předem daný a i když smsky dopadly jinak, muselo být takovéhle tlačenkové finále. Míša bude vystupovat příští pátek u nás na „Hurá prázdniny“, to je taneční a hudební akce zdejší ZUŠ a jestli se k němu - jako ke hvězdě dostanu, tak ho umačkám
Je to bombarďák ![]()
Káďule píše:
Mám bohužel pocit, že tohle bylo předem daný a i když smsky dopadly jinak, muselo být takovéhle tlačenkové finále. Míša bude vystupovat příští pátek u nás na „Hurá prázdniny“, to je taneční a hudební akce zdejší ZUŠ a jestli se k němu - jako ke hvězdě dostanu, tak ho umačkámJe to bombarďák
jáááj já chci takýýý ![]()
Jájinko, tak já ho pomačkám i za Tebe
budu ho mačkat tak dlouho, že ani nebude vystupovat
Úplně mě rozbrečel Mareš, jak ho pak objímal, taky mu to bylo líto ![]()
Káďule píše:
Jájinko, tak já ho pomačkám i za Tebebudu ho mačkat tak dlouho, že ani nebude vystupovat
Úplně mě rozbrečel Mareš, jak ho pak objímal, taky mu to bylo líto
jj viděla jsem.
tak ju pozdravuj toho rastamena od jedný Jájiny ![]()
Tak jsme byli docela prekvapeny, tipovali jsme, ze fakt pujde Lukas…
No, jsem rada, preci jen maji lepsi hlasy nez Michal, at je jakej je, dnes meli porotci pravdu ![]()
Ale asi vas nepotesim, my asi posleme hlas GG ![]()
Přesně tak, je to kráva namyšlená a já jsem naštvaná…
taky mě zarazilo, že řekla, že chce sebou do finále Lukáše.
Krom toho všimli jste si, jak ani pomalu nehla brvou, když řekli, že postupuje? je to studený čumák… nemám ji ráda a doufám, že to nevyhraje!
![]()
Káďule píše:
Skromná???
Vždyť na tom koncertě mluvila „já chci sebou do finále Lukáše…“, takže úplně s tím počítala
Káďu, taky mě to dojalo… Míša je zlatečko, je to fakt úžasně skromný kluk a ty prachy by si zasloužil z těch třech nejvíc…
pokud se k němu dostaneš, tak mu dej za mě velkou pusu
![]()
Káďule píše:
Jájinko, tak já ho pomačkám i za Tebebudu ho mačkat tak dlouho, že ani nebude vystupovat
Úplně mě rozbrečel Mareš, jak ho pak objímal, taky mu to bylo líto
Ahoj Míno ![]()
Nekoukalas teď na Snídani s Novou? Byl tam Šepsík, je to pohodář ![]()
A byla tam Bára Štěpánová a říkala, že včera pro ni Superstar skončila, že ty dva ji nezajímají, koukala jen kvůli Míšovi, mě se prostě nezdá, že by měl míň smsek než ty dva, od začátku Superstar bylo jasný, že to tak dopadne a to je dost divný ne? ![]()
Jak Ti je těhulko?
Míšu zlíbám celýho
jestli mě k němu mládí pustí, mě takovou stařenu…
Je mi to taky podrzřelý… prostě to je strategie TV Nova a Markýza… ve finále je jeden kluk a jedna holka… jeden slovák a jedna češka… to je prostě děsná náhodička, co? Je mi z toho na
![]()
Jinak co se mě týče, tak děkuju za optání, je mi docela fajn… jen mám pernemantní pocit přežranosti a nafouklosti a to i když skoro nic nejím… jo a jsem děsně utahaná… mohla bych spát celý den… ale to se snad poddá, ne?
A jak je tobě? Máš ještě nějaké počáteční příznaky nebo se to už normalizovalo a užíváš si to?
Káďule píše:
Ahoj Míno
Nekoukalas teď na Snídani s Novou? Byl tam Šepsík, je to pohodář
A byla tam Bára Štěpánová a říkala, že včera pro ni Superstar skončila, že ty dva ji nezajímají, koukala jen kvůli Míšovi, mě se prostě nezdá, že by měl míň smsek než ty dva, od začátku Superstar bylo jasný, že to tak dopadne a to je dost divný ne?
Jak Ti je těhulko?
Míšu zlíbám celýhojestli mě k němu mládí pustí, mě takovou stařenu…
Teď mi volala kámoška, že od neděle nemá doručeny smsky pro Míšu, jsou čekající, tak jsem se podívala na svoje doručenky a mám 1 doručeno a 9 zpracovává, divný že? Já bych ani nekoukala, nenapadlo by mě, že je to až takhle okatý ![]()
Míno, já jsem permanentně nenažraná už 3.týden, jím věci, který jsem snad nikdy nejedla, po holce dojídám svačiny ze školy, no hrůza, jestli to takhle půjde dál, tak to Helenka Růžičková jistí ![]()
já se budu muset hlídat… u pubíka jsem se pustila z řetězu a přibrala 25 kg!!!
15 už jsem nikdy nezhubla
![]()
teď jsem se zařekla, že max 10 kg a ani ťuk navíc… po té 35tce už to nejde dobře dolů
![]()
To je vyloženě podvod! To jsou svině! Všechno je to zmanipulované! Je mi z nich na
![]()
Káďule píše:
Teď mi volala kámoška, že od neděle nemá doručeny smsky pro Míšu, jsou čekající, tak jsem se podívala na svoje doručenky a mám 1 doručeno a 9 zpracovává, divný že? Já bych ani nekoukala, nenapadlo by mě, že je to až takhle okatýMíno, já jsem permanentně nenažraná už 3.týden, jím věci, který jsem snad nikdy nejedla, po holce dojídám svačiny ze školy, no hrůza, jestli to takhle půjde dál, tak to Helenka Růžičková jistí
Mino, já u holky připrala 13kg a hned šly dolů, kojila jsem, 3měsíce po porodu jsem měla 49kg, a pětky prsa
![]()
No teď to bude určitě těžší ![]()
Ale za miminko to stojí ![]()