Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
rozmary píše:
No jestli vyhraje Šebs je to průser,páč manžel řikal že v tom případě se hlásí do dalšího superstar,zpívá dost podobně,hrozně.
on ale zpívat umí ![]()
jajinka veverka píše:rozmary píše:on ale zpívat umí
No jestli vyhraje Šebs je to průser,páč manžel řikal že v tom případě se hlásí do dalšího superstar,zpívá dost podobně,hrozně.
To ten můj tvrdí taky ![]()
rozmary píše:jajinka veverka píše:To ten můj tvrdí takyrozmary píše:on ale zpívat umí
Káďule píše:
Néééééééééé, to je podplacený
GG néééééééééé
chjo taky sem z toho zklamaná. je to v háji, uiž jen to , že je tam a budu ji příští tejden poslouchat mě hrozně štve!!!
Káďule píše:
GG néééééééééé
Ale je skromná - nikdy to nečekala
.
Skromná???
Vždyť na tom koncertě mluvila „já chci sebou do finále Lukáše…“, takže úplně s tím počítala ![]()
Káďule píše:
Skromná???
Vždyť na tom koncertě mluvila „já chci sebou do finále Lukáše…“, takže úplně s tím počítala
Však já to tak myslela
. Ale s tím koncertem bych řekla, že to takhle jen sestříhali, že se jich zeptali, kdyby postoupili, koho by tam chtěli. Ale jinak nevěřím, že ani nepomyslela na to, že postoupí nebo dokonce vyhraje. Zvlášť po těch vyjádřeních od poroty
.
hkac píše:Káďule píše:Ale je skromná - nikdy to nečekala
GG néééééééééé.
to řekne do tv každej kord když kalkuluje aby to vyhrála. na ni uplně vidět, že se na to celý třese…
hkac píše:Káďule píše:Však já to tak myslela
Skromná???
Vždyť na tom koncertě mluvila „já chci sebou do finále Lukáše…“, takže úplně s tím počítala. Ale s tím koncertem bych řekla, že to takhle jen sestříhali, že se jich zeptali, kdyby postoupili, koho by tam chtěli. Ale jinak nevěřím, že ani nepomyslela na to, že postoupí nebo dokonce vyhraje. Zvlášť po těch vyjádřeních od poroty
.
právě , že vyjádřeníod poroty měla vždycky až nadmíru pěkný… nu mam pocit, že ted už to doklepe a vyhraje to
jajinka veverka píše:hkac píše:to řekne do tv každej kord když kalkuluje aby to vyhrála. na ni uplně vidět, že se na to celý třese…Káďule píše:Ale je skromná - nikdy to nečekala
GG néééééééééé.
No právě, přijde mi nejvíc nafoukaná ze všech. A proto ji nesnáším a když zpívá, tak odcházím. Takže příště budu minimálně půlku finále pryč. A pokud nepostoupí Lukáš, tak to snad ani nezapnu
.
Hurá, tak já jsem spokojená. Jinak bych se snad příště přihlásila i já
.
hkac píše:jajinka veverka píše:No právě, přijde mi nejvíc nafoukaná ze všech. A proto ji nesnáším a když zpívá, tak odcházím. Takže příště budu minimálně půlku finále pryč. A pokud nepostoupí Lukáš, tak to snad ani nezapnuhkac píše:to řekne do tv každej kord když kalkuluje aby to vyhrála. na ni uplně vidět, že se na to celý třese…Káďule píše:Ale je skromná - nikdy to nečekala
GG néééééééééé.
.
uuuuf, tak teda ještě že je tam Luky, asi taky odejdu jak začne zpívat ![]()
Terrad píše:
Hurá, tak já jsem spokojená. Jinak bych se snad příště přihlásila i já.
já pouze Lukynem ![]()