Československá Superstar 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14335
31.5.11 13:29

Zlínsko nádhera, slunečno 30 :-D HOlky z Čech už u vás prší??? Prý to má dojít ten humus dnes večer na MOravu, ale chtěla bych až zítra odpoledne :-( zítra jedem ráno s malým pryč
Jinak Superstar je trapnááááááááááááá :mrgreen: hlavně Rytmus, jak fandil Šebsovi, má chudák strach, aby mu něco zase neřekl, :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
31.5.11 13:32
Mína13 píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
tak šebsovi kozy jsem neviděla, ale předpokládám, že je GG nemá tak chlupatá :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
rozmary píše:
jajinka veverka píše:
ahoj Minuško a Kádu. holky to zvládnete, taky sme byla nenažraná a hlavně na sladký, mlíko který sem nikdy moc nebyla sem pila denně po litrech :mrgreen: nu díky sladký mu sem nabrala 20:-( hmmm a 12 mi zustalo a za boha nevim jak to zhodit, si přídu jam malá koulička, kde sou ty časy kdy sem mohla sníst všechno a měla 47 kg, hm už se asi nevrátí,ale Míšánek mi za to stál, přesto bych to ráda zhodila ale at delam co delam nejde to :evil:Kádu co , že??? ty jo tak to je potom jasný proč vypadnul, teda sem tak zklamaná, všechno je to o sympatiích, tovíš Míša si pbčas tam na nekoho votevřel pusu (právem) a to se nově ani markýze nehodilo do krámu :cert: :cert: :cert: naopak ta koza ukázala svoje puvaby, nohy , kdyby mohla ukázala by snad i víc ,tak desně lacině na mě pusobí a tak chladně až je mi z ní nekdy zima… nu nicméně, minulou superstár vyhrál čech, podle mých prupočtu markýza si bude přát svého víteze a nova jim vyhoví, moh by to teda bejt ten Lukyn , nu ale nevim , nevim…
Má co ukazovat,tak proč né?Narozdíl odemě,mám nohy jak hurvínek,prsa pomalu u kolen :poblion: Chtěla bych bejt jeden den v její kůži 8-)

dobře ty :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
31.5.11 13:33
kvaček píše:
Zlínsko nádhera, slunečno 30 :-D HOlky z Čech už u vás prší??? Prý to má dojít ten humus dnes večer na MOravu, ale chtěla bych až zítra odpoledne :-( zítra jedem ráno s malým pryč
Jinak Superstar je trapnááááááááááááá :mrgreen: hlavně Rytmus, jak fandil Šebsovi, má chudák strach, aby mu něco zase neřekl, :mrgreen: :mrgreen:

nu ryrtmus je hovado, tohle neni možný, mě to spíš přišlo jako , že se mu vysmívá… ještě tu máme krááásně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
31.5.11 13:38

Rhytmus už pak měl strach z lídí, vždyť když měl začít mluvit, hlediště řvalo fůůůůj a i Mareš byl na něj hustej, za to jak se k Miškovi choval.
Mrkněte na stránky Superstar 2011, tam je s Míšou online rozhovor z rána, píše tam, že s Alžbětkou bude svatba i mimi a že není tlustá, fakt dobrý :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
31.5.11 13:39

Jo a jinak východní čechy polojasno a dost vítr, takže nám to po něm ze západu určitě pošlou a my pak Vám na Moravu :mrgreen: aby Vám to nebylo líto :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
31.5.11 13:41

kde to tam je? nemůžu to najít

Káďule píše:
Rhytmus už pak měl strach z lídí, vždyť když měl začít mluvit, hlediště řvalo fůůůůj a i Mareš byl na něj hustej, za to jak se k Miškovi choval.
Mrkněte na stránky Superstar 2011, tam je s Míšou online rozhovor z rána, píše tam, že s Alžbětkou bude svatba i mimi a že není tlustá, fakt dobrý :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
31.5.11 13:55

Otevřeš Superstar2011.nova.cz a hned se Ti ukáže Míša a s ním asi tři články, mění se u toho jeho fotky, že skončil před branami superfinále, rozhovor včera po vyřazení a pak že odpovídal na vaše otázky online a to je ono :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
31.5.11 14:07
Káďule píše:
Mrkněte na stránky Superstar 2011, tam je s Míšou online rozhovor z rána, píše tam, že s Alžbětkou bude svatba i mimi a že není tlustá, fakt dobrý :mrgreen:

on je zlatej sladkej a hlavně hrozně moc milej kluk, strašně se mi na něm líbilo , že včera odešel štastnej a se vztyčenou hlavou :pankac: :pankac: Rytmus je mimon jednu chvíli sem mu přicházela na chut, nu od doby sćo byl hroznej na Mišáka sem ho začala nenávidět zas:pankac: :mrgreen: a leoš mě teda mile překvapil, když se to tak veme on je trapnej ale zase tina mu vtom moderování moc nepomohla, hrozně mi na ni štvalo, že vždycky šla do tzv dětskýho pokojíčku a Leoši ty jim to řekni, měli se střídat, ona je krásná ženská ,ale jako moderátorka byla stokrát lepší ada banáš, která to celý oživila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
31.5.11 14:11

Jako upřimně můžu říct, že se dnešním lidem divím - názorům..
Docela jsem slyšela názory, kdyby ALžbětka nevypadala, jak vypadá, tak že by to vyhrala :think: :nevim: :zed: Nepřijde mi, že by byla nějaká tlustá.. Neni prostě čára jak například Fecková, Papová, Gunčíková…
Takto vidím tady běhat kdejakou holku s menší pneumatičkou, která ji trčí z trička, které je krátké a bokové rifle :mrgreen: Ona se náhodou pěkně pak oblékala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
31.5.11 14:11

Jáji, máš pravdu, jenže Adéla je chytrá ženská, Tina hloupý kuře, říká se jí Leošova podržtaška, Adéla ho úplně zastínila, proto ji už letos nechtěl.
Dneska má být Míša zrovna u Adély v Adélašou na Markíze, ale nevím v kolik, ráno to říkal na Nově, že frčí do Bratislavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
31.5.11 14:15
Káďule píše:
Jáji, máš pravdu, jenže Adéla je chytrá ženská, Tina hloupý kuře, říká se jí Leošova podržtaška, Adéla ho úplně zastínila, proto ji už letos nechtěl.
Dneska má být Míša zrovna u Adély v Adélašou na Markíze, ale nevím v kolik, ráno to říkal na Nově, že frčí do Bratislavy.

nu tak to si vystihla skvěle :palec: jo myslim že adela šou je kolem 10 hodky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
31.5.11 14:17
kvaček píše:
Jako upřimně můžu říct, že se dnešním lidem divím - názorům..
Docela jsem slyšela názory, kdyby ALžbětka nevypadala, jak vypadá, tak že by to vyhrala :think: :nevim: :zed: Nepřijde mi, že by byla nějaká tlustá.. Neni prostě čára jak například Fecková, Papová, Gunčíková…
Takto vidím tady běhat kdejakou holku s menší pneumatičkou, která ji trčí z trička, které je krátké a bokové rifle :mrgreen: Ona se náhodou pěkně pak oblékala

tqaky nechápu,přece nemusí bejt každej lunt aby měl šanci, navíc ona teda fakt tlustá neni , to m´by sme tu museli bejt tlustý, polovina emimina, kdyby se bralo každý kilo na víc jako tlouštka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
31.5.11 14:29

Adela show je denně po 22hodině, ale nevím jestli tam bude Míša dneska, nebo to nějak předtáčejí, na stránkách Markízy píšou jen že ve stém díle bude Mareš.

Míno, našla jsi ten rozhovor?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
31.5.11 14:54

nenašla… nějak se mi to seká, hodíš mi prosím link? díky moc :kytka:

Káďule píše:
Adela show je denně po 22hodině, ale nevím jestli tam bude Míša dneska, nebo to nějak předtáčejí, na stránkách Markízy píšou jen že ve stém díle bude Mareš.Míno, našla jsi ten rozhovor?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
31.5.11 15:10
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat