Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
zuzulenda píše:
Na tn.cz je s ním rozhovor proč nedorazilhttp://tn.nova.cz/…zhovory.html
Neříkám, že je to kdoví jaký krasavec. Ale líbí se mi na něm právě to, že to není žádnej šamponek, žádnej manekýn. Ale je to prostě obyč kluk, který je sympatický. GG byla hrozně zmalovaná, umělá, ve skutečnosti je strašně namyšlená.
Jajinka veverka, mě taky ta Simona byla sympatická. Některé písničky zazpívala moc hezky. A naopak mě s*al Rytmus, jak na ni byl hnusný. Jemu prostě byla nesympatická, tak do ní jel.
Adamec to prostě vyhrál zaslouženě
Ty ji znas? Mne neprisla vubec zmalovana, mam rada vyraznejsi liceni, ale v mire a to ona mela
mohla by z fleku jit na Miss. A zpivat umi a hlas ma jak zvon, je ji 17, jeste ze vseho vyroste
mne se libila takova ta cernovlasa co vypadala jako Nicol z Pussycat dolls ![]()
zuzulenda píše:
Ano, znám ji osobně.
Možná myslíš tu Moniku Povýšilovou?
Z holek, které tam byly, se mi vzhledově líbila ta Celeste a Simona. Obě dvě jsou zajímavé, něčím vyjímečné. Gábina vypadá, jako každá druhá holka na ulici.
ta celeste mi pripadala jako nejvic nafintena slepice ![]()
zuzulenda píše:
Na tn.cz je s ním rozhovor proč nedorazilhttp://tn.nova.cz/…zhovory.html
Neříkám, že je to kdoví jaký krasavec. Ale líbí se mi na něm právě to, že to není žádnej šamponek, žádnej manekýn. Ale je to prostě obyč kluk, který je sympatický. GG byla hrozně zmalovaná, umělá, ve skutečnosti je strašně namyšlená.
Jajinka veverka, mě taky ta Simona byla sympatická. Některé písničky zazpívala moc hezky. A naopak mě s*al Rytmus, jak na ni byl hnusný. Jemu prostě byla nesympatická, tak do ní jel.
Adamec to prostě vyhrál zaslouženě
tak tak, přesně tak jako neměl rád Simonu, nesnášel Míšu. on jak si někoho znelíbí to je pak hrozný
sem ráda že to s Lukym tak dopadlo, nu ona krasava taky nepříde o vše Lukáš ji neco věnuje ![]()
Me treba GG neprisla nafrnena, je ji 17 let, ja bych v 17 byla v TV jak tele, pamatuju si, jak jsme se filmovali na blbou videokameru, mela jsem tam hlas jak nejvetsi machr na svete a pripadala jsem si jako blbec ![]()
A premalovana mi neprisla, treba me se libila taky ta Monika Povysilova a ta byla vic namalovana nez GG, proste ji malovali do televize… Kluci holt namalovani nebyli ![]()
Ale jelikoz ji neznam, tak se ji zastavat nebudu, vim o tom prd ![]()
Oni jsou v podstate vsichni hrozne mlady, takze se moc pred kamerama atd. chovat neumi, mozna nekdo neco hraje, ale holt se neda hrat furt ![]()
GG se určitě chytne,má supr hlas,postavu a je to baba.Lukáš sice vyhrál,ale myslím si že za rok o něm nikdo neuslyší.O Gabče asi jo,si myslim ![]()
Já si myslím ze GG se chytne leda tak stylem hanychova a spol…parení, pak znamej bohatej chlapek, obcas nekde zahraje ale jinak nic moc…hlavně mě dojímá tím jak se hodla fotit naha- ale bacha pod mega nejde
no fakt prototyp toho co nesnasim…
Pravda ze jak sem nefandila Alzbete tak me vadi ze ona nebyla ve finale misto ni…
No tak se chytne třeba v erotickejch časopisech,když jí zpívání nebude vynášet ![]()
zuzulenda píše: Ve 13letech se válela po zemi, jen aby dosáhla svého.
Ja se vubec nechci hadat, kdyz ji takhle znas, tak to je jasny ![]()
Jen jsem chtela naznacit, ze nekdy TV a bulvar ty lidi ukazuje v jinem svetle ![]()
Me se teda Simona moc nelibila, i kdyz mam moc rada zrzky
Asi nejvic se mi libila ta Monika…
ZelvaVeruna píše:
Me treba GG neprisla nafrnena, je ji 17 let, ja bych v 17 byla v TV jak tele, pamatuju si, jak jsme se filmovali na blbou videokameru, mela jsem tam hlas jak nejvetsi machr na svete a pripadala jsem si jako blbec
A premalovana mi neprisla, treba me se libila taky ta Monika Povysilova a ta byla vic namalovana nez GG, proste ji malovali do televize… Kluci holt namalovani nebyli
Ale jelikoz ji neznam, tak se ji zastavat nebudu, vim o tom prd
Oni jsou v podstate vsichni hrozne mlady, takze se moc pred kamerama atd. chovat neumi, mozna nekdo neco hraje, ale holt se neda hrat furt
mě právě strašně, ani tak nešlo o to malvání na monice povýšilový mi to vubec nepřišlo
jinak veru, skoro sem nevěděla kdo is
si řikam ááá náká nová tvář a ono želvaveruna ![]()
Zdravííím
tak nám začal další ročník ČSS
co říkáte na první odvisílaný casting a hlavně na porotu? mě teda farná lezla dneska neskutečně krkem..docela trapička ![]()
Byla fakt hrozná, ale čekala jsem to od ní. Ukázala se zatím, že je pěkně namyšlená.