Československá Superstar 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3910
6.6.11 17:10
:palec:

Příspěvek upraven 12.12.11 v 17:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
6.6.11 17:31
zuzulenda píše:
Na tn.cz je s ním rozhovor proč nedorazil :mrgreen: http://tn.nova.cz/…zhovory.html

Neříkám, že je to kdoví jaký krasavec. Ale líbí se mi na něm právě to, že to není žádnej šamponek, žádnej manekýn. Ale je to prostě obyč kluk, který je sympatický. GG byla hrozně zmalovaná, umělá, ve skutečnosti je strašně namyšlená.

Jajinka veverka, mě taky ta Simona byla sympatická. Některé písničky zazpívala moc hezky. A naopak mě s*al Rytmus, jak na ni byl hnusný. Jemu prostě byla nesympatická, tak do ní jel.

Adamec to prostě vyhrál zaslouženě :palec:

Ty ji znas? Mne neprisla vubec zmalovana, mam rada vyraznejsi liceni, ale v mire a to ona mela :-) mohla by z fleku jit na Miss. A zpivat umi a hlas ma jak zvon, je ji 17, jeste ze vseho vyroste :-) mne se libila takova ta cernovlasa co vypadala jako Nicol z Pussycat dolls :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
6.6.11 18:01

i.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
6.6.11 19:05
zuzulenda píše:
Ano, znám ji osobně.
Možná myslíš tu Moniku Povýšilovou?
Z holek, které tam byly, se mi vzhledově líbila ta Celeste a Simona. Obě dvě jsou zajímavé, něčím vyjímečné. Gábina vypadá, jako každá druhá holka na ulici.

ta celeste mi pripadala jako nejvic nafintena slepice :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
6.6.11 20:05
:wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
6.6.11 21:41
zuzulenda píše:
Na tn.cz je s ním rozhovor proč nedorazil :mrgreen: http://tn.nova.cz/…zhovory.html

Neříkám, že je to kdoví jaký krasavec. Ale líbí se mi na něm právě to, že to není žádnej šamponek, žádnej manekýn. Ale je to prostě obyč kluk, který je sympatický. GG byla hrozně zmalovaná, umělá, ve skutečnosti je strašně namyšlená.

Jajinka veverka, mě taky ta Simona byla sympatická. Některé písničky zazpívala moc hezky. A naopak mě s*al Rytmus, jak na ni byl hnusný. Jemu prostě byla nesympatická, tak do ní jel.

Adamec to prostě vyhrál zaslouženě :palec:

tak tak, přesně tak jako neměl rád Simonu, nesnášel Míšu. on jak si někoho znelíbí to je pak hrozný :cert: sem ráda že to s Lukym tak dopadlo, nu ona krasava taky nepříde o vše Lukáš ji neco věnuje :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
6.6.11 22:28

Me treba GG neprisla nafrnena, je ji 17 let, ja bych v 17 byla v TV jak tele, pamatuju si, jak jsme se filmovali na blbou videokameru, mela jsem tam hlas jak nejvetsi machr na svete a pripadala jsem si jako blbec :lol:
A premalovana mi neprisla, treba me se libila taky ta Monika Povysilova a ta byla vic namalovana nez GG, proste ji malovali do televize… Kluci holt namalovani nebyli :mrgreen:
Ale jelikoz ji neznam, tak se ji zastavat nebudu, vim o tom prd :lol:
Oni jsou v podstate vsichni hrozne mlady, takze se moc pred kamerama atd. chovat neumi, mozna nekdo neco hraje, ale holt se neda hrat furt :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
7.6.11 08:02

Příspěvek upraven 12.12.11 v 17:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
7.6.11 10:18

GG se určitě chytne,má supr hlas,postavu a je to baba.Lukáš sice vyhrál,ale myslím si že za rok o něm nikdo neuslyší.O Gabče asi jo,si myslim :nevim:

• Citovat
  • Upravit
10048
7.6.11 10:40

Já si myslím ze GG se chytne leda tak stylem hanychova a spol…parení, pak znamej bohatej chlapek, obcas nekde zahraje ale jinak nic moc…hlavně mě dojímá tím jak se hodla fotit naha- ale bacha pod mega nejde :poblion: :lol: no fakt prototyp toho co nesnasim…
Pravda ze jak sem nefandila Alzbete tak me vadi ze ona nebyla ve finale misto ni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
7.6.11 12:23

No tak se chytne třeba v erotickejch časopisech,když jí zpívání nebude vynášet :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4242
7.6.11 13:05
zuzulenda píše: Ve 13letech se válela po zemi, jen aby dosáhla svého.
:lol: :lol:

Ja se vubec nechci hadat, kdyz ji takhle znas, tak to je jasny :wink:
Jen jsem chtela naznacit, ze nekdy TV a bulvar ty lidi ukazuje v jinem svetle :mrgreen:

Me se teda Simona moc nelibila, i kdyz mam moc rada zrzky :lol: Asi nejvic se mi libila ta Monika…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
7.6.11 16:30
ZelvaVeruna píše:
Me treba GG neprisla nafrnena, je ji 17 let, ja bych v 17 byla v TV jak tele, pamatuju si, jak jsme se filmovali na blbou videokameru, mela jsem tam hlas jak nejvetsi machr na svete a pripadala jsem si jako blbec :lol:
A premalovana mi neprisla, treba me se libila taky ta Monika Povysilova a ta byla vic namalovana nez GG, proste ji malovali do televize… Kluci holt namalovani nebyli :mrgreen:
Ale jelikoz ji neznam, tak se ji zastavat nebudu, vim o tom prd :lol:
Oni jsou v podstate vsichni hrozne mlady, takze se moc pred kamerama atd. chovat neumi, mozna nekdo neco hraje, ale holt se neda hrat furt :lol:

mě právě strašně, ani tak nešlo o to malvání na monice povýšilový mi to vubec nepřišlo :mrgreen: jinak veru, skoro sem nevěděla kdo is :mrgreen: si řikam ááá náká nová tvář a ono želvaveruna :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
10.2.13 23:13

Zdravííím :mavam: tak nám začal další ročník ČSS :) co říkáte na první odvisílaný casting a hlavně na porotu? mě teda farná lezla dneska neskutečně krkem..docela trapička :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
11.2.13 10:55

Byla fakt hrozná, ale čekala jsem to od ní. Ukázala se zatím, že je pěkně namyšlená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí