Československá Superstar 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4242
30.5.11 12:18

Jo, to urcite!!!

Ale mam pocit, ze do finale pujde GG a Michal a Lukas vypadne, fakt si to myslim :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
30.5.11 12:20

taky mám ten pocit… bohužel…
měla by vypadnout GG… nemám ji ráda :cert:

ZelvaVeruna píše:
Jo, to urcite!!!Ale mam pocit, ze do finale pujde GG a Michal a Lukas vypadne, fakt si to myslim :-(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
30.5.11 12:21

A nedivila bych se kdyby vyhrála Gunčíková.. Dívaly jsme se některá na ty všelijaké ankety hlasování na centru??
Viděla jsem asi dvě a pak diskuzi a tam prostě vede ona :nevim: pak Šebs a nakonec LUkáš
Třeba byla.. kdo z těch tří nejlepe podle vás zpívá a 50% procent měla ona, pak něco Šebs… ale to je každá anketa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
30.5.11 12:32

Holky, GG nevyhraje, to přece není možný :cert: pokud postoupí dnes kluci, tak to není jednoznačný, kdo vyhraje, ale pokud Míša a GG tak tam toho Míšu dotlačíme a budemem mít radost z pokleslé brady členů poroty, hlavně toho co si říká Král rytmus :pocitac: a v TV bude znít příjemná jamajská hudba, já ji vůbec dříve neposlouchala, ale moc se mi líbí a včera to byla mezi tím rockem / hlavně poslední skladba Adamce/
balzám a oáza :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17940
30.5.11 14:18

Holky, to byste Šepsovi neudělaly, ne? :lol: To by byla zlomyslnost :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
30.5.11 15:11

Holky vy si vážně myslíte, že pude Lukášek??? ježíš snad ne :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
30.5.11 15:12
Káďule píše:
Holky, GG nevyhraje, to přece není možný :cert: pokud postoupí dnes kluci, tak to není jednoznačný, kdo vyhraje, ale pokud Míša a GG tak tam toho Míšu dotlačíme a budemem mít radost z pokleslé brady členů poroty, hlavně toho co si říká Král rytmus :pocitac: a v TV bude znít příjemná jamajská hudba, já ji vůbec dříve neposlouchala, ale moc se mi líbí a včera to byla mezi tím rockem / hlavně poslední skladba Adamce/
balzám a oáza :dance:

souhlasim pokud vypadne Luky a zustane tam ta slepice, tak já si dam sakr azáležet aby vyhrál Míša :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
30.5.11 15:22

Tak jsem zkoukla posledních pár příspěvků a i když zrovna GG nefandím, tak i přesto si myslím, že je stokrát lepší než Šeps. Proboha vždyť je to hloupej floutek, kterej neumí zpívat a ještě si vyskakuje na ostatní :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
30.5.11 15:37

Holky já nevim,už mě to nějak nebaví,furt stejnej Šeps,uječená Gabča A Lukyn mě taky neokouzlil.Dneska asi čumím na humoresky :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7142
30.5.11 15:39
Terrad píše:
Tak jsem zkoukla posledních pár příspěvků a i když zrovna GG nefandím, tak i přesto si myslím, že je stokrát lepší než Šeps. Proboha vždyť je to hloupej floutek, kterej neumí zpívat a ještě si vyskakuje na ostatní :nevim: .

hloupej floutek si myslim, že to nebude spíš citlivej a hodnej kluk, ještě sympatak. GG je podle mě,(muj názor) nafrněná koza. nejvíc sem fandila ševčovi, co tam neni fandim Lukymu, kterej po 2 krát co unikli výsledky byl na předposlednim místě , tak tu máme pocit , že hold lidi mají jinej názor. tak když ta budou ty dva přeju výhru Mišíkovi. a zpívat umí normálně, jenže on nechce, má svuj styl a jemu sedí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
30.5.11 15:49

Jajinko, jak a kde unikly výsledky ? To bych si ráda taky početla :palec:
Jinak všude na diskuzích se všeobecně tvrdí, že postoupí GG a Míša a ten náš Rastaman to má ve finále jistý :mrgreen: no to by byla bomba, takovej obyčejnej kluk z vesnice, super :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
30.5.11 15:53

Bavili jsme se tak různě o tipech, kdo vyhraje a shodli jsme se, že nejlíp zpívá Gunčíková (spojení rokerky s krásnou ženskou), nejsympatičtější je Adamec (kolo, kdy zpíval s tím zarudlým krkem byl fakt dojemnej) a nejšoumen (ale na chvíli, nedá se to poslouchat pořád) je Šeps.

Takže pokud je SuperStar o zpěvu, měla by dle mého okolí vyhrát Gábina, pokud o sympatiích, Lukáš a pokud znamená SuperStar šoumena, co přitáhne aspoň na čas lidi, tak Michal.
A jak to dopadne, je úplně jedno. Stejnak je to zábava jen pro těch pár večerů, kdy se zpívá, aby tu telku aspoň někdo sledoval. Pak po nich neštěkne ani pes. Jako u předchůdců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
30.5.11 16:09
Káďule píše:
Jajinko, jak a kde unikly výsledky ? To bych si ráda taky početla :palec:
Jinak všude na diskuzích se všeobecně tvrdí, že postoupí GG a Míša a ten náš Rastaman to má ve finále jistý :mrgreen: no to by byla bomba, takovej obyčejnej kluk z vesnice, super :dance:

Káďu já nevim někdo to tu psal, nikdy sem to nikde neviděla ani nečetla,ale dvakrát se tu psalo , že unikli a luky byl předposlední, myslím, že zrovna po druhý to bylo když vypadával ševča ,ale jistá si nejsem. nu pokud tam zustane GG a Mišák, tak je jasný kdo vyhraje prostě musí rastamen :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
30.5.11 16:10
Háta_x píše:
Bavili jsme se tak různě o tipech, kdo vyhraje a shodli jsme se, že nejlíp zpívá Gunčíková (spojení rokerky s krásnou ženskou), nejsympatičtější je Adamec (kolo, kdy zpíval s tím zarudlým krkem byl fakt dojemnej) a nejšoumen (ale na chvíli, nedá se to poslouchat pořád) je Šeps.Takže pokud je SuperStar o zpěvu, měla by dle mého okolí vyhrát Gábina, pokud o sympatiích, Lukáš a pokud znamená SuperStar šoumena, co přitáhne aspoň na čas lidi, tak Michal.
A jak to dopadne, je úplně jedno. Stejnak je to zábava jen pro těch pár večerů, kdy se zpívá, aby tu telku aspoň někdo sledoval. Pak po nich neštěkne ani pes. Jako u předchůdců.

nu necháme se překvapit na vyřazování, snad lidi rozhodnou jak maj za mě GG prostě ne,ale to je věc názoru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
30.5.11 16:26

Za mě taky GG NEEEEEEEEE :cert:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jak taková soutěž udělá i z dospělých dobrý blázny :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek