Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mína13 píše:
ne, nedostala jsem to… ale mám pořád pocit, že to každou chvíli dostanu…
s dvojčátky nestraš… to bych se asi smíchy neudržela![]()
![]()
moc bych chtěla holčičku…
jajinka veverka píše:Mína13 píše:to se změní neboj se, to je jasný když si stim nepočítala , že spíš budeš vykulená,ale jak pudeš na první utz a uvidíš tam tu fazolku budeš uplně hotová
no já si to ještě snad ani neuvědomuju… jsem z toho vykulená jako patnáctka![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Drahý jásá pernamentně už od včera co jsem mu to řekla, ale já jsem zatím spíš v šoku…jajinka veverka píše:Mína13 píše:nuuu vidíš a je to
Moc děkuju Veru!
po roce snažení jsem už ani nedoufala
ZelvaVeruna píše:
Mino, ty joo, super
Tak tise gratuluji a drzim palce!!!!! (vic nez tem v Superstar)![]()
![]()
a dostala si to, nebo ne??? já to takhle u sebe nepoznala, já to poznala tak že sem řvala u všeho a hlavně třeba brouk mi řek něco co se mi nelíbilo a já místo abych se bránila jak to normoš delam tak sem se rozbulela
jen at je všechno redýýý a prdelka nebo prdeláček je zdravej, nu a nebo tě čeká překvápoko v podobě dvojčátek,ale to už předbíháme
No já mám z prvního kluka (17 let), drahouš má holčičku (9) a kluka (3,5) takže by to chtělo holčičku, ať máme 2:2
Dneska jsem se opět testla a čárečka zesílila… už se těším k dr., až uvidím na UTZ, že je to fakt pravda a že je mimi, tak kde má být
![]()
jajinka veverka píše:Mína13 píše:
![]()
jajinka veverka píše:Mína13 píše:to se změní neboj se, to je jasný když si stim nepočítala , že spíš budeš vykulená,ale jak pudeš na první utz a uvidíš tam tu fazolku budeš uplně hotová
no já si to ještě snad ani neuvědomuju… jsem z toho vykulená jako patnáctka![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Drahý jásá pernamentně už od včera co jsem mu to řekla, ale já jsem zatím spíš v šoku…jajinka veverka píše:Mína13 píše:nuuu vidíš a je to
Moc děkuju Veru!
ZelvaVeruna píše:
Mino, ty joo, super
![]()
a dostala si to, nebo ne??? já to takhle u sebe nepoznala, já to poznala tak že sem řvala u všeho a hlavně třeba brouk mi řek něco co se mi nelíbilo a já místo abych se bránila jak to normoš delam tak sem se rozbulela
jen at je všechno redýýý a prdelka nebo prdeláček je zdravej, nu a nebo tě čeká překvápoko v podobě dvojčátek,ale to už předbíháme
![]()
![]()
já tě nechci strašit,ale třeba zato čekání bude dvojí nadělení
Já bych taky chtěla jako druhý mimi holčičku,ale Vevrkojc dělaj většinou kluky
Co tvuj brouk? má z prvního kluky, nebo holky? To že máš pocit , že to dostaneš je normoš a možná to ještě i dostaneš, to je možný, jinak když sem byla těhotná tak i po tom 3 měsíci t. sem vždy v době kdy měla bejt MS měla pocit jako bych to měla dostat.
Mína13 píše:
No já mám z prvního kluka (17 let), drahouš má holčičku (9) a kluka (3,5) takže by to chtělo holčičku, ať máme 2:2
Dneska jsem se opět testla a čárečka zesílila… už se těším k dr., až uvidím na UTZ, že je to fakt pravda a že je mimi, tak kde má být![]()
![]()
týýý brdo ty máš chlapa z´těch 20 procent co umí dělat obě pohlaví????
tak to je hustý
u nás c´veverky dělaj jen kluky kromě brouka bráchy tomu se povedla holčička, tak by tu snad ba holčičku u Honzího byla taky,ale když by to byl znova kluk a jětě takej hodnej co v noci pěkně spinká jako Míšanek, vubec by mi ti nevadilo. kdypak deš mudře?to je dobře e zesílila čárka. já to zjistila pozdě, měla sem dvě během pár vteřin.
jajinka veverka píše:Mína13 píše:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Moc děkuju Veru!
ZelvaVeruna píše:
Mino, ty joo, super
![]()
![]()
![]()
já tě nechci strašit,ale třeba zato čekání bude dvojí nadělení
Já bych taky chtěla jako druhý mimi holčičku,ale Vevrkojc dělaj většinou kluky
Co tvuj brouk? má z prvního kluky, nebo holky? To že máš pocit , že to dostaneš je normoš a možná to ještě i dostaneš, to je možný, jinak když sem byla těhotná tak i po tom 3 měsíci t. sem vždy v době kdy měla bejt MS měla pocit jako bych to měla dostat.
Mína13 píše:
Jáji, k dr. jdu až 5.6., dřív to nemá smysl…
to jo, ono by tam toho ještě moc vidět nebylo. nuuu tejden, to už vydržíš ![]()
vydržím… vždyť jsem čekala rok ![]()
jajinka veverka píše:Mína13 píše:to jo, ono by tam toho ještě moc vidět nebylo. nuuu tejden, to už vydržíš
Mína13 píše:
vydržím… vždyť jsem čekala rok
jajinka veverka píše:Mína13 píše:to jo, ono by tam toho ještě moc vidět nebylo. nuuu tejden, to už vydržíš
já vím, ted už se musí věřit , že bude vše v pořádku, moc ti to přeju ![]()
Díky Jáji, jsi zlatíčko
![]()
tak, jdu si nachystat nějakou sváču a valím na Superstar… tak příjemnou zábavu Jáji a i ostatní kočky… ![]()
jajinka veverka píše:Mína13 píše:já vím, ted už se musí věřit , že bude vše v pořádku, moc ti to přeju
vydržím… vždyť jsem čekala rok
tak co holky ja se vám líbí superstáristí
Teda ta koza mi tam vadí víc a víc navíc sem dneska i dost naštvaná na Palíta, kterej tu kozu tak protěžuje ![]()
jinak tyna je dneska super oblečená , že?? (ironie) ![]()
Tak na to koukam, rikala jsem si, ze Palo asi GG miluje, ale ona mi jinak nevadi
A docela ji to dnes zpiva ![]()
Ale me se dneska libi vsichni tri ![]()
A taky jsem si rikala, ze konecne ma Tina neco pekne upnuteho, ze vyniknou jeji prsa, ale ty elastaky jsou divny ![]()
ZelvaVeruna píše:
Tak na to koukam, rikala jsem si, ze Palo asi GG miluje, ale ona mi jinak nevadiA docela ji to dnes zpiva
Ale me se dneska libi vsichni triA taky jsem si rikala, ze konecne ma Tina neco pekne upnuteho, ze vyniknou jeji prsa, ale ty elastaky jsou divny
Jako to jo,nezpívala špatně ale vadí mi jako člověk prostě mi vubec nesedí. ale pravda dneska zpívali moc dobře všichni ![]()
Já bych si přála, aby dnes vypadl Michal Šeps. Je sám sebou, dobře, ze začátku to byla sranda, ale už se mi okoukal a když někdy zpívá, tak přepínáme tv, protože se to nedá poslouchat. Asi mě tu některé ukamenujete, ale myslím, si, že Superstar by měl vyhrát někdo, kdo umí a snaží se zazpívat všechny styly a ne se pořád vymlouvat, že to nebylo „regé“, že to není jeho styl. ![]()
Hezké ráno všem ![]()
Přišla jsem se sem juknout po dalším kole Superstar
a co to čtu - Míno
strašně moooooooooooooc gratuluju
a držím palce ať to všechno dobře dopadne a miminečko je zdravé ![]()
Děkuju moooooooc
![]()
ještě jsem z toho v šoku… nemůžu tomu uvěřit… těším se k dr. až to uvidím na UTZ na vlastní oči
![]()
Káďule píše:
Hezké ráno všemPřišla jsem se sem juknout po dalším kole Superstar
a co to čtu - Míno
strašně moooooooooooooc gratuluju
![]()
![]()
a držím palce ať to všechno dobře dopadne a miminečko je zdravé
Za mě.. třetí místo pěkné místo patří Šebsovi.. I když a to jsem už psala před x stránkami a souhlasím s Haberou, že český národ je takový, že just ho tam pošlou a ne proto, že umí zpívat, ale proto, že je jiný,a trochu souhlasím, natruc SUperstárové porotě
![]()
Včera mi opravdui přišlo, že první dvě místa patří zbylým dvoum