Československá Superstar 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7142
28.5.11 21:42
Mína13 píše:
ne, nedostala jsem to… ale mám pořád pocit, že to každou chvíli dostanu…
s dvojčátky nestraš… to bych se asi smíchy neudržela :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
moc bych chtěla holčičku… :andel:
jajinka veverka píše:
Mína13 píše:
no já si to ještě snad ani neuvědomuju… jsem z toho vykulená jako patnáctka 8-o 8-o 8-o :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Drahý jásá pernamentně už od včera co jsem mu to řekla, ale já jsem zatím spíš v šoku…
jajinka veverka píše:
Mína13 píše:
Moc děkuju Veru! :hug:
po roce snažení jsem už ani nedoufala :roll:
ZelvaVeruna píše:
Mino, ty joo, super :palec:
Tak tise gratuluji a drzim palce!!!!! (vic nez tem v Superstar) :lol: :lol:
nuuu vidíš a je to :-) :kytka:
to se změní neboj se, to je jasný když si stim nepočítala , že spíš budeš vykulená,ale jak pudeš na první utz a uvidíš tam tu fazolku budeš uplně hotová :wink: a dostala si to, nebo ne??? já to takhle u sebe nepoznala, já to poznala tak že sem řvala u všeho a hlavně třeba brouk mi řek něco co se mi nelíbilo a já místo abych se bránila jak to normoš delam tak sem se rozbulela :mrgreen: jen at je všechno redýýý a prdelka nebo prdeláček je zdravej, nu a nebo tě čeká překvápoko v podobě dvojčátek,ale to už předbíháme :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: já tě nechci strašit,ale třeba zato čekání bude dvojí nadělení :mrgreen: Já bych taky chtěla jako druhý mimi holčičku,ale Vevrkojc dělaj většinou kluky :mrgreen: Co tvuj brouk? má z prvního kluky, nebo holky? To že máš pocit , že to dostaneš je normoš a možná to ještě i dostaneš, to je možný, jinak když sem byla těhotná tak i po tom 3 měsíci t. sem vždy v době kdy měla bejt MS měla pocit jako bych to měla dostat.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
29.5.11 08:09

No já mám z prvního kluka (17 let), drahouš má holčičku (9) a kluka (3,5) takže by to chtělo holčičku, ať máme 2:2
Dneska jsem se opět testla a čárečka zesílila… už se těším k dr., až uvidím na UTZ, že je to fakt pravda a že je mimi, tak kde má být :dance: :dance: :dance:

jajinka veverka píše:
Mína13 píše:
s dvojčátky nestraš… to bych se asi smíchy neudržela :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
jajinka veverka píše:
Mína13 píše:
no já si to ještě snad ani neuvědomuju… jsem z toho vykulená jako patnáctka 8-o 8-o 8-o :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Drahý jásá pernamentně už od včera co jsem mu to řekla, ale já jsem zatím spíš v šoku…
jajinka veverka píše:
Mína13 píše:
ZelvaVeruna píše:
to se změní neboj se, to je jasný když si stim nepočítala , že spíš budeš vykulená,ale jak pudeš na první utz a uvidíš tam tu fazolku budeš uplně hotová :wink: a dostala si to, nebo ne??? já to takhle u sebe nepoznala, já to poznala tak že sem řvala u všeho a hlavně třeba brouk mi řek něco co se mi nelíbilo a já místo abych se bránila jak to normoš delam tak sem se rozbulela :mrgreen: jen at je všechno redýýý a prdelka nebo prdeláček je zdravej, nu a nebo tě čeká překvápoko v podobě dvojčátek,ale to už předbíháme :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: já tě nechci strašit,ale třeba zato čekání bude dvojí nadělení :mrgreen: Já bych taky chtěla jako druhý mimi holčičku,ale Vevrkojc dělaj většinou kluky :mrgreen: Co tvuj brouk? má z prvního kluky, nebo holky? To že máš pocit , že to dostaneš je normoš a možná to ještě i dostaneš, to je možný, jinak když sem byla těhotná tak i po tom 3 měsíci t. sem vždy v době kdy měla bejt MS měla pocit jako bych to měla dostat.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
29.5.11 13:32
Mína13 píše:
No já mám z prvního kluka (17 let), drahouš má holčičku (9) a kluka (3,5) takže by to chtělo holčičku, ať máme 2:2
Dneska jsem se opět testla a čárečka zesílila… už se těším k dr., až uvidím na UTZ, že je to fakt pravda a že je mimi, tak kde má být :dance: :dance: :dance:týýý brdo ty máš chlapa z´těch 20 procent co umí dělat obě pohlaví???? :mrgreen: tak to je hustý :-) u nás c´veverky dělaj jen kluky kromě brouka bráchy tomu se povedla holčička, tak by tu snad ba holčičku u Honzího byla taky,ale když by to byl znova kluk a jětě takej hodnej co v noci pěkně spinká jako Míšanek, vubec by mi ti nevadilo. kdypak deš mudře?to je dobře e zesílila čárka. já to zjistila pozdě, měla sem dvě během pár vteřin.
jajinka veverka píše:
Mína13 píše:
jajinka veverka píše:
Mína13 píše:
jajinka veverka píše:
Mína13 píše:
ZelvaVeruna píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
29.5.11 15:23

Jáji, k dr. jdu až 5.6., dřív to nemá smysl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
29.5.11 15:57
Mína13 píše:

to jo, ono by tam toho ještě moc vidět nebylo. nuuu tejden, to už vydržíš :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
29.5.11 18:33

vydržím… vždyť jsem čekala rok :roll:

jajinka veverka píše:
Mína13 píše:
to jo, ono by tam toho ještě moc vidět nebylo. nuuu tejden, to už vydržíš :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
29.5.11 19:14
Mína13 píše:
vydržím… vždyť jsem čekala rok :roll:
jajinka veverka píše:
Mína13 píše:

já vím, ted už se musí věřit , že bude vše v pořádku, moc ti to přeju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
29.5.11 20:00

Díky Jáji, jsi zlatíčko :hug: :hug: :hug:

tak, jdu si nachystat nějakou sváču a valím na Superstar… tak příjemnou zábavu Jáji a i ostatní kočky… :kytka:

jajinka veverka píše:
Mína13 píše:
vydržím… vždyť jsem čekala rok :roll:
jajinka veverka píše:
Mína13 píše:
já vím, ted už se musí věřit , že bude vše v pořádku, moc ti to přeju :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
29.5.11 22:20

tak co holky ja se vám líbí superstáristí :mrgreen: Teda ta koza mi tam vadí víc a víc navíc sem dneska i dost naštvaná na Palíta, kterej tu kozu tak protěžuje :cert:
jinak tyna je dneska super oblečená , že?? (ironie) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
29.5.11 22:35

Tak na to koukam, rikala jsem si, ze Palo asi GG miluje, ale ona mi jinak nevadi :mrgreen: A docela ji to dnes zpiva :wink:
Ale me se dneska libi vsichni tri :mrgreen:

A taky jsem si rikala, ze konecne ma Tina neco pekne upnuteho, ze vyniknou jeji prsa, ale ty elastaky jsou divny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
29.5.11 23:07
ZelvaVeruna píše:
Tak na to koukam, rikala jsem si, ze Palo asi GG miluje, ale ona mi jinak nevadi :mrgreen: A docela ji to dnes zpiva :wink:
Ale me se dneska libi vsichni tri :mrgreen:A taky jsem si rikala, ze konecne ma Tina neco pekne upnuteho, ze vyniknou jeji prsa, ale ty elastaky jsou divny :mrgreen:

Jako to jo,nezpívala špatně ale vadí mi jako člověk prostě mi vubec nesedí. ale pravda dneska zpívali moc dobře všichni :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3394
30.5.11 09:09

Já bych si přála, aby dnes vypadl Michal Šeps. Je sám sebou, dobře, ze začátku to byla sranda, ale už se mi okoukal a když někdy zpívá, tak přepínáme tv, protože se to nedá poslouchat. Asi mě tu některé ukamenujete, ale myslím, si, že Superstar by měl vyhrát někdo, kdo umí a snaží se zazpívat všechny styly a ne se pořád vymlouvat, že to nebylo „regé“, že to není jeho styl. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
30.5.11 09:26

Hezké ráno všem :mavam:

Přišla jsem se sem juknout po dalším kole Superstar :palec: a co to čtu - Míno :hug: strašně moooooooooooooc gratuluju :potlesk: :potlesk: :potlesk: a držím palce ať to všechno dobře dopadne a miminečko je zdravé :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
30.5.11 10:25

Děkuju moooooooc :hug: :hug: :hug:
ještě jsem z toho v šoku… nemůžu tomu uvěřit… těším se k dr. až to uvidím na UTZ na vlastní oči :dance: :dance: :dance: :dance:

Káďule píše:
Hezké ráno všem :mavam:Přišla jsem se sem juknout po dalším kole Superstar :palec: a co to čtu - Míno :hug: strašně moooooooooooooc gratuluju :potlesk: :potlesk: :potlesk: a držím palce ať to všechno dobře dopadne a miminečko je zdravé :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
30.5.11 11:13

Za mě.. třetí místo pěkné místo patří Šebsovi.. I když a to jsem už psala před x stránkami a souhlasím s Haberou, že český národ je takový, že just ho tam pošlou a ne proto, že umí zpívat, ale proto, že je jiný,a trochu souhlasím, natruc SUperstárové porotě :mrgreen: :mrgreen:
Včera mi opravdui přišlo, že první dvě místa patří zbylým dvoum

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky