Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
kvaček píše:
Právě bude to spíš boj… mladé X staré generace
Každopádně ve finále chci vidět trio Gunčice,Harich a Adamec.Adamec 1,Harich 2 Gunčice 3,nebo tak nějak ![]()
Mína13 píše:
holčičky, tak to já jdu dneska na úplně suprovej koncert koukejte: http://www.youtube.com/watch?…to je jiná muzika, co?
ty jo to je nářez, ale líbí se mi to ![]()
Eliška píše:nu a já si do ted myslela , že právě mládatum se líbí takový ty drsnáčcí, když nepočítam sámera tak sem na sladoušky nikdy nějak nebyla , to až dýl.
Kvaček, já jsem tak o tom přemýšlela a tak asi vždycky byly nějaký takový nedozrálý idoly pro pubošky, za mě Pavel Horňák, pravda už myslím kapku starší, ale toho bych řekla teda ve svých 15 Harich strčí do kapsy, tak zas chápejme je, no, holt jim ti klučičí typy jsou bližší než mužnej AdamecMožná by mi i bylo divný, kdyby moje mládě posílalo hlasy Lukášovi
rozmary píše:kvaček píše:Každopádně ve finále chci vidět trio Gunčice,Harich a Adamec.Adamec 1,Harich 2 Gunčice 3,nebo tak nějak
Právě bude to spíš boj… mladé X staré generace
nuu myslim, že to se ti i splní
šepsík pojede na Jamajku ![]()
Ja jsem si predstavovala, ze Pavel Hornak me liba
a jedna panenka s ostrihanyma vlasama byla vzdy Pavel a libala tu druhou s dlouhyma vlasama
![]()
Ale jinak jsem vylozene zadny idoly nemela, nebo proste asi to za nas nebylo, jako ted ty holky tam pistej, to mi prijde uplne ulitly
![]()
Ja bych taky dala finale Adamec/Guncikova/Harich… uvidime ![]()
Já bych chtěla bejt moucha CC a sledovat jak si žije Šepsík s Bětkou na Jamajce,to bude úlet
Připomíná mi toho pošuka Jelimána z Madagaskaru ![]()
No to byl nářez teda… ještě dneska skoro neslyším… ale super koncert, krásný chlapi a o to jde, no nééé?
![]()
jajinka veverka píše:Mína13 píše:ty jo to je nářez, ale líbí se mi to
holčičky, tak to já jdu dneska na úplně suprovej koncert koukejte: http://www.youtube.com/watch?…to je jiná muzika, co?
Mína13 píše:
No to byl nářez teda… ještě dneska skoro neslyším… ale super koncert, krásný chlapi a o to jde, no nééé?![]()
![]()
jajinka veverka píše:Mína13 píše:ty jo to je nářez, ale líbí se mi to
hlavně jde o ty pěknž chlapy ![]()
tak co holky koukate ?? Libila se vám abba mě moc ne teda moc jim to nevyšlo ale quien jak zpival Lukas tak se mi to libilo uvidime jak ti ostatní ![]()
ahojik holky. tak co?? jak se vám to líbilo???Tak Abba se mi nelíbila skoro vubec až na Lukyho. GG to odřvala, nemělo to s originálem vubec co dělat, Miška velkej pruser
nu a Harik, tak jeho standart, už mi vážne štve to jeho poskakování když s někym mluví ![]()
quini- byli lepší Luky se mi samo líbil, kupodivu si možná řeknete, že sem hluchá, ale Mustafa v podání Míšovo originálním pojetí se mi líbila,hlavně pobavila, GG, musim říct , že tady mi překvapila, přesto kdyby vypadla (nevypadne) by mi nechyběla a Harik tadyy se mi to vubec nelíbilo,ale dostal srdcovku na to lidi letí a oni ho podrží ![]()
Ahoj,včera to byl průser,ABBA hrozná,QUINI se mi líbil akorát Lukáš, Mustafa
no nevím co k tomu říct,ale myslim si že Michal si svým komentářem k Superstar podepsal odchod ze soutěže,páč jemu je to uplně volný a bude si zpívat pořád po svým,tak proč se tam ti ostatní tři blbci pořád tak snažej a nezpívaj si taky po svým ?:zed:Chvílema fakt nechápu,Rytmus už taky rezignoval,k tomu fakt není co říct ![]()
Ahoj
Mustafa a Michal, katastrofa. Palo to řekl dobře…
A odpověd Fredy, vím o něm jen že umřel a pak dodá nebo teda jestli žije, nevím.
lokofa píše:
AhojMustafa a Michal, katastrofa. Palo to řekl dobře…
A odpověd Fredy, vím o něm jen že umřel a pak dodá nebo teda jestli žije, nevím.
Tak to bych moc neřešila,že neví jestli Fredy žije,on mi příjde celkově mimo pořád,jak z jinýho světa ![]()
rozmary píše:lokofa píše:Tak to bych moc neřešila,že neví jestli Fredy žije,on mi příjde celkově mimo pořád,jak z jinýho světa
AhojMustafa a Michal, katastrofa. Palo to řekl dobře…
To je…on má regé svět. Já to chápu, líbí se mu to, žije tím.
ALE!!! Říct, že o něm ví jen to, že umřel a pak že nebo jestli žije, se mě neptejte.
Kor u téhle legendy mi přijde na hlavu.