Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Včerejší vyřazovaní dopadlo přesně tak jak jsem očekávala a jsem moc spokojená!
Mí favoriti: Lukáš Adamec, Míša Šebs a Alžbětka jdou dál a vypadl ten příšernej Jerguš…
![]()
Holky, co říkáte těm jeho kecům po vypadnutí? Na co si to hrál? Že prej vypadl proto, že říkal, co si myslí??? On je fakt debilek teda
![]()
Mína13 píše:
Holky, co říkáte těm jeho kecům po vypadnutí? Na co si to hrál? Že prej vypadl proto, že říkal, co si myslí??? On je fakt debilek teda![]()
![]()
No přesně. A dneska ráno ve Snídani s Novou říkal, že ho mrzí, že nemohl ukázat všechno, co v něm je. Že prý by to ukázal až ve finálových kolech
.
Jinak já jsem to taky takhle nějak čekala.
Ahoj
Superstar není zrovna můj šálek kávy, ale poslední dobou to mám puštěné jako kulisu u žehlení
![]()
Co se týče poroty tak bezdebat je nej Rytmus
(nojono tisíc lidí, tisíc chutí že děvčata
) jako jedinej, těm „smraďochům“ řekne narovinu jak to je
a že se chová arogantně ? má na to nárok
Přímo nesnáším Zeťovou, připadá to tak jenom mě, nebo opravdu nemá vlastní názor a vše opakuje po někom z porotců, kteří mluvili před ní? Nevím, nesedí mi.. Vůbec mi nesedí, nechá se celá potetovat ( což mi nevadí, ale je to určitá image, která něco vyjadřuje..) a pak se tváří a mluví, že neumí do pěti napočítat, to mě fakt se*e ![]()
Co se týče soutěžících, jednoznačně, kdo se ujme ať už vyhraje, nebo vypadne třeba hned příští kolo je Michal Reqque. Je to něco, co tady nikdo nedělá, takže ten už je podle mě zavodou.
Z holek, bude asi hodně nabídek dostávat blondýna z chráplákem, která mi je jako osobnost dost nesympatická, ale zpívat umí to musím uznat
. No a komu bych vítězství přála ? Z kluků - tuším Matěj? (takový ten tmavý typ ) a z holek Alžběta Kolečkářová. Komu bych to nepřála (né že bych byla zlá
) z kluků : takový ten malý patnáctiletý - Martin ?? a z holek mi je celkem proti srsti Klaudia. O zpěvu už to teď nebude jen o sympatiích
tyjo, tak to jsem se fakt rozpesala na to že sem to viděla asi třikrát
![]()
hkac píše:Mína13 píše:
Holky, co říkáte těm jeho kecům po vypadnutí? Na co si to hrál? Že prej vypadl proto, že říkal, co si myslí??? On je fakt debilek teda![]()
![]()
No přesně. A dneska ráno ve Snídani s Novou říkal, že ho mrzí, že nemohl ukázat všechno, co v něm je. Že prý by to ukázal až ve finálových kolech
Jinak já jsem to taky takhle nějak čekala..
Ahoj holký, tak se to tu rozjelo, to je dobře
nu já sem ze včerejším rozhodnutím nadmíru spokojená. měla sem přesně takový typy a sou pryč, hurá. nu halvně Jerguš
na zastřelení prostě, ty jeho keci jak je arogantní a jak si věří fuj taký lidi nemam ráda
byla sem velmi mile překvapená, že vypad noah, páč jak sem viděla , že vedle sebe stojí Péťa a on nu měla sem mžitky před očima, díky bohu že nepostoupil, on na to prostě neměl a neumí česky ani slovensky pořádně tak tam nemá co delat. příště bych vykopla Sel.ty jo ale holky jak vám to přišlo když Petr vylez nahoru se všemi se tam tina bavila a jen s Petrem ne, bylo na ni očividně vidět, že chtěla Noaha, taky vám to přišlo taký divný?
jajinka veverka píše:
Ahoj holký, tak se to tu rozjelo, to je dobřenu já sem ze včerejším rozhodnutím nadmíru spokojená. měla sem přesně takový typy a sou pryč, hurá. nu halvně Jerguš
![]()
![]()
![]()
![]()
na zastřelení prostě, ty jeho keci jak je arogantní a jak si věří fuj taký lidi nemam ráda
byla sem velmi mile překvapená, že vypad noah, páč jak sem viděla , že vedle sebe stojí Péťa a on nu měla sem mžitky před očima, díky bohu že nepostoupil, on na to prostě neměl a neumí česky ani slovensky pořádně tak tam nemá co delat. příště bych vykopla Sel.ty jo ale holky jak vám to přišlo když Petr vylez nahoru se všemi se tam tina bavila a jen s Petrem ne, bylo na ni očividně vidět, že chtěla Noaha, taky vám to přišlo taký divný?
Tyna tam brečela jak želva a proživala toho Noaha nejvíc přišlo mi to trapné a nefer vuči Petrovy
Marsi86 píše:jajinka veverka píše:Tyna tam brečela jak želva a proživala toho Noaha nejvíc přišlo mi to trapné a nefer vuči Petrovy
Ahoj holký, tak se to tu rozjelo, to je dobřenu já sem ze včerejším rozhodnutím nadmíru spokojená. měla sem přesně takový typy a sou pryč, hurá. nu halvně Jerguš
![]()
![]()
![]()
![]()
Mě právě taky, ale uplně strašně a Petra mi v tu chvíli tak líto, že mi přišlo , že je tam uplně nechtěnej:-(((
no jo, když on ten Noah uměl dokonale ty psí očička… tvářil se jak trouba a některý ženský to prostě bere… mně teda to přijde spíš trapné a jsem ráda, že vypadl
jajinka veverka píše:Marsi86 píše:Mě právě taky, ale uplně strašně a Petra mi v tu chvíli tak líto, že mi přišlo , že je tam uplně nechtěnej:-(((jajinka veverka píše:Tyna tam brečela jak želva a proživala toho Noaha nejvíc přišlo mi to trapné a nefer vuči Petrovy
![]()
![]()
![]()
![]()
Jo, to mi prislo dost trapny
Sice mu tam neco rekla, jako ze je za nej rada, ze postoupil, ale pak hned utikala za Leosem a Noahem dolu a tam kvuli nemu brecela…
To me taky prekvapilo, jak tu nekdo psal, jak vsichni slzeli, tak mozna ze byl v soukromi prijemnej a sympatickej kluk, ten Noah, ale me proste prislo, ze tam nema co delat a neumi moc zpivat… ![]()
Jinak Jergus me tak nejak nevadil, jako vam
ale taky bych ho vyhodila v tomto kole, asi jsem se na nej moc nezamerovala a proto jsem neresila, jak je arogantni ![]()
Jo, Klaudii bych taky vyhodila, uz predtim, moc ji to nejde.....
Mína13 píše:
no jo, když on ten Noah uměl dokonale ty psí očička… tvářil se jak trouba a některý ženský to prostě bere… mně teda to přijde spíš trapné a jsem ráda, že vypadl
mě přišel jak malej chlapeček co neumí do 5 počítat ppřád tak koukal, mě na nem nic sexy nepřišlo, nevim co těm holkam jo.
ZelvaVeruna píše:jajinka veverka píše:Marsi86 píše:Mě právě taky, ale uplně strašně a Petra mi v tu chvíli tak líto, že mi přišlo , že je tam uplně nechtěnej:-(((jajinka veverka píše:Tyna tam brečela jak želva a proživala toho Noaha nejvíc přišlo mi to trapné a nefer vuči Petrovy
![]()
![]()
![]()
![]()
Jo, to mi prislo dost trapny
Sice mu tam neco rekla, jako ze je za nej rada, ze postoupil, ale pak hned utikala za Leosem a Noahem dolu a tam kvuli nemu brecela…
To me taky prekvapilo, jak tu nekdo psal, jak vsichni slzeli, tak mozna ze byl v soukromi prijemnej a sympatickej kluk, ten Noah, ale me proste prislo, ze tam nema co delat a neumi moc zpivat…Jinak Jergus me tak nejak nevadil, jako vam
Jo, Klaudii bych taky vyhodila, uz predtim, moc ji to nejde.....ale taky bych ho vyhodila v tomto kole, asi jsem se na nej moc nezamerovala a proto jsem neresila, jak je arogantni
kloudia je taky náká podivná ![]()
Klaudie mi taky vadí… děsně se ksichtí a ten zpěv taky není bůhví co… ale Celeste je taky čím dál horší co se zpěvu týče…
jinak největší propadák celé letošní Superstar jsou kostýmy soutěžících a moderátorů… to je fakt příšerné
no to je přesně ono… ty mladé pipiny to asi bere tenhle ten typ troubelína… nám starším už je to spíš k smíchu
![]()
jajinka veverka píše:Mína13 píše:mě přišel jak malej chlapeček co neumí do 5 počítat ppřád tak koukal, mě na nem nic sexy nepřišlo, nevim co těm holkam jo.
Mína13 píše:
Klaudie mi taky vadí… děsně se ksichtí a ten zpěv taky není bůhví co… ale Celeste je taky čím dál horší co se zpěvu týče…
jinak největší propadák celé letošní Superstar jsou kostýmy soutěžících a moderátorů… to je fakt příšerné
No neco bych jeste prezila, ale treba co navlikaji na Tinu
Me se tyhle saty s vyssim pasem a paskem libi, ale ona ma nejake divne kreace, vypada to, ze ma obri zadek, pasek pod prsama a dlooouhy nohy ![]()
Tak mě ta Týna včera vůbec nevadila a vůbec mi to proti Ševčíkovi nepřišlo. Viděla jsem ty pohledy ještě předtím, když tam stáli oba a kdo vypadne, se nevědělo. ![]()
Já teda moc nechápu ty jejich emoce, ale asi to bude tím, že jsem to nezažila. Myslím si, že za ty dny, co jsou prakticky pořád spolu, tam určité přátelství vznikne. A všichni víme, že zvlášť čeští kluci byli dost vyrovnaní, tak kdoví, jak by Týna reagovala, kdyby vypadl někdo jiný. Ale taky mohla mít s Noahem nadstandardní vztah (ve vší počestnosti samozřejmě)
. Mně se třeba naopak líbilo, že se projevila jako člověk a tyhle emoce nepotlačila.
Vloni (nebo kdy to bylo) podobně plakala jedna z porotkyň (ale už si nevzpomenu, která to byla). Jenže ji tak moc nezabírali, jako Týnu.
A k tomu, že šla dolů za Noahem, ji vyzval Mareš, takže to bych už vůbec nebrala jako že jí Ševčík nezajímal.
Nechci se nikoho zastávat, jen jsem chtěla napsat, že to vnímám úplně jinak. ![]()