Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte,
chtela jsem se zeptat, jestli jste nektera cetla knihu Dite zvane To od Davea Pelzera? Je to autobiografie tyraneho ditete, pribeh ze 70tych let z Kalifornie. Ja jsem ji cetla uz kdysi ve skole, ted znova a sokovala me stejne…Stoji za precteni, ale citlivejsim povaham moc nedoporucuji ![]()
Četla, už dávno. Mám ji někde doma. Mě na tom všem přišlo naprosto neuvěřitelný (teda krom samotných mučících praktik klukovy „maminky“, že se tolik let nikdo neozval a nepomohl - učitelé, doktoři, sousedi.
Ahoj,
ja som tú knihu čítala, myslím, že to má niekoľko častí, nie?
ja som silná osobnosť, ale pri tejto knihe mi nebolo všetko jedno, naozaj jedna z najzaujímavejších kníh, čo som čítala..
Taky jsem to četla, je to už pár let, ale pořád si to pamatuju.
Jsou toho tuším tři díly, ale ten první je nejhorší.
Nedávno jsem na to zase koukala v knihovně, ale už jsem si to nepůjčla.
Ano, ma dalsi dve casti, ale myslim, ze ta treti v cestine asi jeste nevysla, nevim. A ta chladnokrevnost te radoby matky byla desiva
. No a nejenom, ze se neozvalo okoli chlapce, ale ani druhy nejblizsi- otec. To byl srab nejvetsiho kalibru, hruza. Me to pripomina tu kauzu Kurimskych chlapcu, je to takhle nazvane i na prebalu te knizky. Kdyz jsem to vecer cetla, tak jsem porad chodila kontrolovat a pusinkovat maleho ![]()
ja som asi tiež bola najviac napálená na toho otca..
a ako si písala Divine, chodila som hladkať deti..
Ja jsem cetla vsechny tri casti. Dneska uz bych to cist nemohla, kdyz mam malou. Sotva snesu zpravy, kdyz je tam neco podobnyho ![]()
Ahoj,četla jsem všechny tři díly..poslední se jmenuje „Člověk jménem Dave“ a je to dost hrozný čtení,obvzlášť pro maminky.Taky slabším povahám nedoporučuji,ale na druhou stranu by si ji měl přečíst každý!!
Ahoj všem, tak jsem dneska jedním dechem tuto knihu dočetla a můžu říct, že je to fakt síla. Člověk si ani po přečtení těch řádků neumí tu hrůzu představit:(
Nečetli jste někdo ty další části? Píše se někde o tom, jak dopadla „matka“?
Ahoj, kde se tato kniha da sehnat? Rada bych si ji precetla..