Partner a CAR

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
18.4.20 12:22

Já si myslím, že většina chlapů po druhém dítěti za cenu komplikací zas až tolik netouží. Prostě jedno má, má splněno a druhé by asi radši nechal na náhodě, buď se povede, nebo ne. Pro chlapy je toto řešení přes IVF prostě zbytečná komplikace, a zkrátka tu jen vychází vstříc. Buď ráda, že souhlasí a víc na něj netlač. Bylo by naivní od něj očekávat nějaké nadšení.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.4.20 13:55
@Anonymní píše:
Já si myslím, že většina chlapů po druhém dítěti za cenu komplikací zas až tolik netouží. Prostě jedno má, má splněno a druhé by asi radši nechal na náhodě, buď se povede, nebo ne. Pro chlapy je toto řešení přes IVF prostě zbytečná komplikace, a zkrátka tu jen vychází vstříc. Buď ráda, že souhlasí a víc na něj netlač. Bylo by naivní od něj očekávat nějaké nadšení.

Oooo anó, přesně tak to cítím i vidím já :D Asi jsem to potřebovala vidět,, drsněji napsané". Myslím, že to 100% souhlasí :think: Prostě dítě už jedno je, navíc syn, tak co si budeme povídat…Syn mi právě teď hodně pomáhá, stále mluví o sourozenci, při reklamě na pleny řekne tohle koupíme miminku, na zahradě jezdí s Tatrou a povídá jak bude vozit brášku, vybírá jména, schovává pro brášku vyřazené hračky atd. A to aniž bych cokoliv řekla, nikdy jsem před ním o sourozenci nemluvila, nechtěla jsem mu dělat naděje. Ta touha po sourozenci přišla sama a manžel to vidí jak po miminku toužíme :) Teď je u nás dobrá nálada, vše funguje tak o tom už mluvit nebudu, až těsně před…Jinak na ivf netrvám, kdyby bylo spermií lepší tak bych klidně třeba do podzimu ještě počkala, nebo iui, nevím. Proto tam chci jet, znát situaci a moct zvážit šance a možnosti.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.5.20 09:06

Píši dodatek, kdyby to náhodou ještě někdo někdy četl :D Absolvovali jsme konzultaci v CAR a tak nějak jsme se oba,,uvolnily". Manžel byl úplně skvělý, po cestě domů vesele hlásil že první krok máme za sebou a hurá do toho :D Možná to bylo tím že mě lékař seznamoval s celkem bestivým vyšetřením které mě bohužel čeká, tak se mě snažil podpořit.. Každopádně to vzal jako,, teď nebo nikdy" a já doufám že mu tento přístup vydrží. Je to teď mezi námi hezké, že by nás to více stmelilo? Uvidíme jak to bude pokračovat, jsme na začátku dlouhé cesty ;)

• Citovat
  • Upravit
17
14.5.20 13:46

Ahoj, ono pro chlapa je tohle těžké slyšet, mluvím z vlastní zkušenosti. Zjistili mi totálně všechny poškození spermií, nulová šance na oplodnění prirozenou cestou. Opravdu není to dobrý pocit. Byli jsme i na konzultaci v centru UO. U nás to ale bylo s dobrým koncem. Dva roky se s tím člověk trápil, ale po konzultaci, kdy člověk už byl smíření a nebo dlouhodobém radikálním užíváním mixu vitamínů, se tam objevil, teď už náš dvouletý drobek. Světě div se, i s těmito problémy máme teď doma i dvouměsíční holčičku. Možná to je o psychice než o zdraví. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.5.20 21:31

@krejdaz Gratuluji k holčičce😉 Nicméně na konzultaci jsme se dozvěděli že náš starý spermiogram vůbec neberou v potaz, manžel jde na nový a hlavně se zaměřili i na mě..tak začal teď partner podporovat mě :D A jak jsem psala na začátku, syna máme..a podle tradice i postavený dům a spoustu zasazených stromů, takže on má pocit dobrý a další dítě pro něj bude,,jen" hezký bonus :D Naštěstí ke ten typ jehož,,ego" se o kvalitu spermiogramu neopírá. :D Pro mě je teď velká psychická pomoc to, že jsem se zbavila pocitu že tím partnera obtěžují, když on to další dítě nutně nepotřebuji…A taky ho podezřívam z toho, že se mu zalíbila žena v domácnosti, která se že mě na pár týdnů díky Covidu stala-naklizeno, navařeno, doma odpočatá manželka s dobrou náladou :lol:

• Citovat
  • Upravit
1692
15.5.20 10:29

Držím palce, ať se vám rodinka brzy rozroste. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat