Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Tayen píše: Více
Kromě toho, že kecá do věcí…kecají…do kterých jim nic není.
A musí se s ním o tom bavit? Dala bych dědovi najevo, že na tohle téma se bavit nebudeme a že mi to vadí.
Pokud by to nerespektoval, omezila bych kontakt. Buď by to děda pochopil a hodil se do klidu, ne o by to nepochopil a pak by mi to bylo jedno, protože bych ho nevídala ![]()
@Tayen píše: Více
Přesně…bohužel mám zkušenost, že opakování nezabralo…tak se omezil kontakt.
@Janli píše: Více
A tomu bych se zas tak nedivila, lidé uvažuji opravdu různě.
@PaníBovaryová píše: Více
Přesně na to jsem pomyslela, v trochu odlehčeném tónu po vzoru reklamy na dlouhotrvající barvy.
„maminko, to vy už tady nebudete“.
![]()
@Helen001 píše: Více
Možná je to troll, zkušení asi poznali, ale obecně požadavek dědy na vrácení peněz nemusí být blábol. Já jsem si od příbuzného zažila to samé, jenom to nemělo souvislost se svatbou, ale s podnikáním. Klasika: nejdřív tě založí, pak si vymyslí nesplnitelnou podmínku, a v případě tvého odmítnutí podmínky prostě začne dupat. My jsme tehdy částku do měsíce vrátili. Nebyl to milion. Zadlužili jsme se bohužel na jiné straně, ale od té podmiňující jsme měli klid.
Jó, některé dárky nejsou zadarmo. ![]()
@Cimada z pohledu pujcky to neznam, ale z pohledu daru jo. S manzelem uz se kroutime jak dve užovky, kdyz nam chce jedna osoba „darovat“ neco většího. Vime, ze treba za mesic prijde s nejakymi podminkami, co to vlastne ma.
Naposledy jsem ji to chtela i vratit ![]()