Partner a pohlaví dítěte
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Asi to není vhodný partner. Měl by být rád, když dítě bude zdravé!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Každá holčička si tatínka omota kolem prstu, ani nevzpomene, že si
přál kluka..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Tak mu řekni, že pohlaví dítěte ovlivňuje chlap - respektive spermie,
takže co vyrobí, to tam bude
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
No moc neporadim. Manzel chtel syna, tak ma syna ale znam chlapy co chteli syna, maji holku. 99%
z nich holcicky zboznuje, ikdyz chvika zklamani tam asi byla. No a pak znam
jednoho a co se holky narodily, temer je ignoruje, na manzelku je od ty doby jen
hnusnej. Ale u nej je problem, ze nesnasi cely zensky pokoleni
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Můj manžel taky chtěl kluka, když jsem řekla, co když to bude holka,
tak reakce byla - jo to nevadí, ale ten kluk víš co… Když jsem mu řekla,
že doktor pinďu na ultrazvuku neviděl, jeho reakce byla - a dopr…Jeden
kamarád mi řekl, jeee, chudák, on si toho kluka tak přál. Taky jsem se
citila trochu blbe, ale co, pohlavi proste clovek neovlivní. Teď máme
holčičku a manžel ji od narození bezmezně miluje, hraje si s ní,
pusinkuje. Stačí, když se na něj usměje když přijde z práce a je
namekko
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Poslední dobou mi hlavou vrtá jedna věc. S partnerem jsme spolu už pár let a shodli jsme se, že už by mohlo přibít miminko. Partner stále básní o klukovi. Bojím se aby nebyl zklamaný, kdyby to náhodou byla holka. Když jsem to zmínila, moc nadšený tedy nebyl, spíš jen něco zamumlal. Od známé bratr má 2 holčičky, které ho navštěvují. Rád je má, jen si stále hledá partnerku se synem. Asi si toho kluka potřebuje takhle nahradit. Mám obavy aby to mezi námi nevyvolalo nějaké konflikty a nedopadlo to pak třeba podobně. Máte nějaké zkušenosti? Zlepšil se pak třeba mužův pohled? Nebo naopak kvůli tomu byly neshody? Nechci se vrhnout do něčeho, u čeho si nejsem jistá. Prosím anonym, partner sem někdy chodí.
Tak na takovýho chlapa bych si dávala sakra majzla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
No zaskocen byt muze, ale pokud to “nechroupne”, tak je to vocas . Razne bych mu rekla, ze nejsi tovarna na ptaky
a tedy ani ty netusis, jake pohlavi vam bude nadeleno.
Muzu rict, ze vetsinou jsou nakonec nadseni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Mně připadá, že v dnešní době chlapi líp snáží zklamání, že to nebude syn, než ženská zklamání, že to nebude dcera. Spousta holek „pinďu“ na ultrazvuku obulí, chlapi jsou statečnější.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@sherr píše:
Asi to není vhodný partner. Měl by být rád, když dítě bude zdravé!
Vis od kolik (budoucích) maminek jsem uz slysela, ze mely velkou touhu mit
dceru (Ale vim, ze jsou trba i ženy, které chteji
mit pouze syna).Priznam se i ja taky jsme vice toužila po dceři, ale urcite
bych milovala i syna
.
Kdybych s mym pritelem mela dite, tak ten by byl teda rad i za
syna(fotbalistu) nebo i za dcerku (princeznu) .
Ale je to normalni, kdyz nekdo touží vic po holce/klukovi..Stejne az se
miminko narodí, bude to dite milovat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
To u nás manžel naopak chtěl dceru a má syna. Teď jsou nejlepší parťaci. Bratranec chtěl syna a má dvě krásné holčičky a určitě by to spolu neměnili. Teď jim to připadá hrozně hloupé, že si vůbec kdy přáli.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Muj vedel ze budeme mit holcicky( ja u druhe cekala kluka). Je z nic celej po. A ony taky, tatinek je buh.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Poslední dobou mi hlavou vrtá jedna věc. S partnerem jsme spolu už pár let a shodli jsme se, že už by mohlo přibít miminko. Partner stále básní o klukovi. Bojím se aby nebyl zklamaný, kdyby to náhodou byla holka. Když jsem to zmínila, moc nadšený tedy nebyl, spíš jen něco zamumlal. Od známé bratr má 2 holčičky, které ho navštěvují. Rád je má, jen si stále hledá partnerku se synem. Asi si toho kluka potřebuje takhle nahradit. Mám obavy aby to mezi námi nevyvolalo nějaké konflikty a nedopadlo to pak třeba podobně. Máte nějaké zkušenosti? Zlepšil se pak třeba mužův pohled? Nebo naopak kvůli tomu byly neshody? Nechci se vrhnout do něčeho, u čeho si nejsem jistá. Prosím anonym, partner sem někdy chodí.
Jen prosim hlavne nikam nepřibíjejte to miminko ..pardon, jsem musela
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Básnit může, záleží co zasadí
Já jsem si vždycky přála holčičku, ani mi nikdy nepřišlo na mysli, že
dítě může být i kluk. No, teď mám doma tři syny a už si neumím
představit mít holčičku a ani mi nechybí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Poslední dobou mi hlavou vrtá jedna věc. S partnerem jsme spolu už pár let a shodli jsme se, že už by mohlo přibít miminko. Partner stále básní o klukovi. Bojím se aby nebyl zklamaný, kdyby to náhodou byla holka. Když jsem to zmínila, moc nadšený tedy nebyl, spíš jen něco zamumlal.Od známé bratr má 2 holčičky, které ho navštěvují. Rád je má, jen si stále hledá partnerku se synem. Asi si toho kluka potřebuje takhle nahradit. Mám obavy aby to mezi námi nevyvolalo nějaké konflikty a nedopadlo to pak třeba podobně. Máte nějaké zkušenosti? Zlepšil se pak třeba mužův pohled? Nebo naopak kvůli tomu byly neshody? Nechci se vrhnout do něčeho, u čeho si nejsem jistá. Prosím anonym, partner sem někdy chodí.
sem si ted vzpomněla na Kodeta v Pelíškách…Jak té chuděře
Vašáryové furt otloukal o hlavu, že chtěl toho syna a mají JEN dceru Když ovdověl, ulovila ho Holubka se synem a
byl v rauši
Za mě je touha po dítěti určitého pohlaví možná a přirozená, ale
nesmí to být posedlost. Minimálně až se dítě narodí, tak si ho
normální člověk zamiluje navzdory „nechtěnému“ pohlaví.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Foto z ultrazvuku, pohlaví?
- Sestra mi vnucuje svoje dite
- Rekla jsem NE a i přes to se mnou měl partner sex
- Dvoulete dite malo spi
- Ona chce dítě, on nechce
- Genetika Plzeň: řekli vám pohlaví ve 13. týdnu?
- Zlé dítě