Partner chce dítě, já už ne

Napsat příspěvek
Velikost písma:
184
13.5.25 19:33
@Hibou píše: Více

Vzhledem k tomu „zamlčení“ je myslím jasné, jak to bylo doteď. Ve 40letech o tom mluvili už před prvním sexem a kdyby mu řekla NE, tak by to zadavatelka zmínila, to dá rozum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
13.5.25 19:40

Buďte spolu, neřešte to, když na tebe netlačí. Chlap může mít dítě klidně v 60ti, v tomhle je příroda nespravedlivá. Žena je většinou po 40 nepřitažlivá a stará, chlap může být švihák i v 70. Takhle to je, takže bych to neřešila. Pokud bude jednou opravdu chtít dítě, prostě te opustí a někde si ho pořídí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4302
13.5.25 19:42
@Velký Darebák píše: Více

Musím říct, že to na mě dělá podobný dojem. A zakladatelka se jako obvykle nevyjadruje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
795
13.5.25 19:57
@Parvaneh píše: Více

Z výzkumů víme, že bezdětná manželství mají kratší životnost. Prostě jim chybí projekt, chceš-li cíl, který by je dlouhodobě udržoval v chodu. Sex a intimita obvykle vydrží pár let a musí je doplňovat něco vyššího. Platí dokonce, že početnější rodiny obvykle znamenají opět delší manželství. V tom se ale promítá i to, že se na nich podílí často nábožensky angažované páry nebo ty, které pocházejí z konzervativních komunit. Jestli jsou ta manželství o tolik delší, aby dokázala vydržet po dobu 20-25 let, kdy dítě potřebuje zázemí, je už jiná otázka… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1417
13.5.25 20:47

Dítě JE společný projekt a u lidí, co nekladou na první místo něco jiného (kariéru, cestování), ten nejdůležitější. Zakladatelko, je to na houby, protože jste spolu moc krátce a zároveň se ti láme věk, abys reálně o dalším dítěti uvažovala. Jenže on to věděl, když do toho šel. Před rokem. Takže mi to po mých zkušenostech smrdí. Omlouvám se, pokud jsem přehlédla, ale mohla bys popsat přesně vaše seznámení, jeho vztahovou minulost? Jestli sis nenašla borce, se kterým žádná mít dítě NECHTĚLA, když ho lépe poznala. Rok je fakt šíleně málo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5031
14.5.25 06:34
@Anonymní píše: Více

Hele stejně si a tebou dá tak rok, dva pokud chce dítě.

Pak si najde ženu kolem 30 a bude mít 2 v jednom. O ranec mladší partnerku i dítě. Nech si ho, lepší než být sama celou dobu, ale počítej s tím, že je to na pár let. A ty si zkuste společně užít. Copak to je zakázáno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
14.5.25 06:44
@odule píše: Více

Ne, žádný chlap v 70 fakt není švihák :mrgreen: :mrgreen: A těch pár bláznů, co si v 60 pořídí dítě a živí ho z důchodu ještě v 80, jsou totální mago. ři :mrgreen: :mrgreen: Chlapi biologicky a fyzicky stárnou úplně stejně, jako ženy a dnes už se naštěstí ví i to, co způsobují spermie od starého otce, možná by ses měla dovzdělat :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
795
14.5.25 07:01
@unuděná píše: Více

Tvrzení, že muži na rozdíl od žen nemají limity dané věkem, je nutné brát s velkou rezervou. Pokud je muž soudný, musí považovat věk kolem 45 let za mezní pro založení rodiny. Dítě má právo na rodiče, kteří mají životní energii a fyzickou kondici. Při odchodu rodiče do důchodu by potomek měl mít za sebou minimálně ukončenou střední školu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
14.5.25 09:40
@Sandman1 píše: Více

Pokud je muž soudný bude považovat už věk 35 plus za mezní pro založení rodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
14.5.25 09:42
@Kristi93 píše: Více

35 je spíš pro tu ženu, muži bych klidně ještě 10 přidala. A že je spousta lidí nesoudná, je víc než jasné. Ale zase tu z toho nemusíme udělat diskuzi staré vs. mladé matky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
14.5.25 09:54
@unuděná píše: Více

10 let určitě ne, 40plus je za mě už naprostá šílenost i chlapa, představa, že je dítěti třeba 8 a otci už padasát :, dítě ještě třeba na střední otci šedesát…Pro mě je hranice 35/36 let, když hodně přivřu obě oči tak 40, ale jen za předpokladu, že partnerce je max. lehce přes třicet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
14.5.25 09:59

Za mě je 45 letý otec ještě v pohodě, pokud matka není stejně stará. Proč by mělo vadit, že má v padesáti prvňáčka nebo v šedesáti středoškoláka? Pokud na něj má energii (a to někteří nemají ani ve třiceti, je to o člověku a jeho životním stylu), tak dokud nejde do důchodu (peníze), proč ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
14.5.25 10:46
@odule píše: Více

Takový dost sobecký komentář, že? Jakože ať je mi dobře co nejdéle, borcovi hlavně nic neříkat, ať si blbecek myslí, že ještě bude mít potomka, ale kašlu mu na něj, já už potomka mám, tak ať se postará hlavně o mně a mou kukačku - krásná práce, to vám ten vztah musí krásné fungovat💪

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35270
14.5.25 10:48
@Velký Darebák píše: Více

Tak on ví že ona už další dítě nechce. Tak proč sobecký? Taky jí není 20, tak asi nečeká zázraky ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
14.5.25 10:51

Přesně, i muz si chce užít děti.

Je šílené když mladá baba klofne starýho paviána a natlačí ho zadkem ke zdi, že ona jakože chce dítě… No dopředu je jasné, že než prcek dospěje, bude bez tatínka…

Kurňa lidi, nežijeme věčně tak mějte rozum. Odnesou to děti 😟

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria