Partner chce dítě, já už ne

Napsat příspěvek
Velikost písma:
184
14.5.25 10:54
@arinecka píše: Více

On ví??? Zadavatelka nějak zapomenula napsat, že by to věděl.

Suprový chlap by ztrácel čas s někým, kdo mu nechce dát potomka?! Jeste že se mohlo na základní škole opisovat, jinak bys nedodělala ani tu, viď? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4314
14.5.25 10:56

Zakladatelka nikde jasne nenapsala, ze on to vi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109785
14.5.25 11:02
@Kristi93 píše: Více

Jeden můj syn to stíhá těsně před a druhý už bohužel překročil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35385
14.5.25 11:06
@Velký Darebák píše: Více

Tak ne každý chlap je trouba jako někdo že? A dokáže normálně komunikovat, což ty neumíš. Chceš být za chytrého, ale nedaří se :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35385
14.5.25 11:07
@Hibou píše: Více

Určitě proběhla debata na tohle téma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7742
14.5.25 11:09
@unuděná píše: Více

tak tak.. mi bylo třicet když jsem potkala svého nynějšího manžela, už měl dvě děti… řekla jsem mu hned na začátku že chci dítě, aspon jedno… jinak to nemá ani smysl s námi. Noo zatím jsme spolu 13 let a to jedno dítě máme, další nechce… a teď ani já :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
14.5.25 11:18
@Anonymní píše: Více

Já bych to nechala na něm.
Jako hrozně chtěl dítě a za 41 let nemá ani jedno.
Asi to zas taková priorita nebude.
A stejně tak i šance že se mu podaří takovou ženu najít…že budou ladit jako vy dva a ze se miminko počít podaří.
Já mám podobný věk 41 a teď se mi narodila holčička.
Stejná situace.. Já děti měla..on ne.
Ale já chtěla ještě jedno..on moc nechtěl.
No máme jedno…jsem šťastná..a on taky.
A nechala jsem se sterilizovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4314
14.5.25 11:20

Na me zakladatelky prispevky udelaly ten dojem, ze se mu to boji jasne sdelit. Na tebe ty prispevky evidentne udelaly dojem jiny. Zakladatelka se k tomu nevyjadrila, takze tezko rict.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
14.5.25 11:32
@unuděná píše: Více

Přijde mi, že na to dítě prostě nemůže stačit. Sama bych nechtěla mít starého otce, zdá se mi to, vůči tomu dítěti, téměř jako sobectví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
14.5.25 12:37
@Kristi93 píše: Více

Co přesně chlap musí zvládat, aby to bylo, že na dítě stačí? Upřímně, ve 45 fyzicky na mimino a následně batole stačí každý chlap, co není totální gaučák o 150 kilech (nehledě na to, že valná část péče je dost často na ženě - kojení, noční vstávání, rodičák a lítání za batoletem) a na puberťáka už „stačit“ nemusíš - tam sklízíš, co jsi zasel :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
14.5.25 13:30

Tak je otázka, zda je skutečně tak suprový. Jsou se zakladatelkou cca rok, nevím, zda spolu už bydlí, ale za ten rok se může snažit, vydat ze sebe to nejlepší a neukázat to nejhorší, do toho růžové brýle…

Co dělal ten chlap posledních minimálně 15 let, že to dítě ještě nemá? Chtěla s ním nějaká žena vůbec někdy počít, nebo, když zjistila, jaký je, radši „zdrhla“? Jaká byla jeho vztahová minulost, jak už se ptala @Lissima?

Tak snad ten muž ví, kolik je zaklatelce let a že už v tom věku nemusí chtít každá žena další dítě, takže pokud je to pro něho priorita, měl to aktivně řešit již při seznámení. Zakladatelka na mě nepůsobí dojmem, že mu dítě slibovala a najednou si to rozmyslela. :nevim: Mám z ní spíš pocit, že v tom má naprosto jasno, takže nevidím důvod, proč by mu po seznámení lhala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2066
14.5.25 13:50

Je to těžké, protože se máte rádi. Po roce je ještě zamilovanost a je jasné, že teď to není důvod k rozchodu když vám vše klape.

Mělo to být řečeno na počátku.
Já třeba řekla, že to zkusíme ( bylo mi 39) a když do roka neotěhotnim tak ho pustím… protože moc vím jak dítě chce.
Ještě jednou to proberte, pokud to má jako prioritu tak bohužel asi fakt nemá cenu se zdržovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
14.5.25 20:09
@Prelesta píše: Více
  1. tak jaký je její muž je zřejmé stilupidni řešit, když sama zakladatelka napsala, že je to pan božský.
  1. když zakladatelka potká pána božského a chce si ho udržet, protože týpek je o level dva nad ní a dalšího takového už mít nejspíš nikdy nebude… Tak co udělá, když ví, že týpek chce děti - a ona to viiiiiiii :lol: :lol:
  1. takže kdo vyhrává klíčenku a zlatého bludišťáka? Ano, přesně ten, co řekl, že si realitu přikrášlila. Přesně podle přísloví: " když ptáčka lapají… "
  1. domyslet si, proč to zakladatelka řeší tady a ne s partnerem je v kontextu výše uvedeného nad slunce jasné a snad i slepej by to viděl
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1417
14.5.25 21:22

Asi vím, jak to myslíš, ale spíš to vysvětli. Jaký na to máš názor jako muž? Já třeba neumím přeložit úplně dobře odpovědi, které jsou vlastně ve formě sugestivní otázky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
14.5.25 21:31

Chytrý jsem chtěl být, když jsem byl malý. Když jsem dospěl, chtěl jsem být i úspěšný, no a teď už mi úplně stačí, abychom byli šťastní a zdraví. Takže tak, kecy lúzrů jdou mimo mě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí