Zkušenosti s dominantním partnerem

Anonymní
4.12.13 12:50

Partner DOMINANT

Holky me zlate, vzdy se tady dozvim uplne vsechno.

Prosim, kdo ma zkusenosti s takovymto partnerem? V jake mire toto Vasi partneri zastavaji? A jak to vyhovuje Vam? Odrazi se to i na detech?

Nepotrebuji ani tak rady, jsem svepravny clovek - spise si o tom popovidat, dozvedet se vice o tom, jak to funguje v realu - internet a definice mam nastudovany, ale praxe muze byt odlisna!

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21848
4.12.13 12:51

Fungovat to může, pokud jsi dostatečně submisivní. Jinak se za nějakou dobu zabijete vzájemně. Osobně bych dominantního vedle sebe nesnesla, prostě zlatej střed.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2602
4.12.13 12:52

50 odstinu sedi? Tam se toho doctes..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
4.12.13 12:53
@Anonymní píše:
Holky me zlate, vzdy se tady dozvim uplne vsechno.

Prosim, kdo ma zkusenosti s takovymto partnerem? V jake mire toto Vasi partneri zastavaji? A jak to vyhovuje Vam? Odrazi se to i na detech?

Nepotrebuji ani tak rady, jsem svepravny clovek - spise si o tom popovidat, dozvedet se vice o tom, jak to funguje v realu - internet a definice mam nastudovany, ale praxe muze byt odlisna!

Definuj DOMINANT ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
4.12.13 12:53

Pokud má toto fungovat, musí být jeden dominant, druhý submis. Jinak to prostě nejde. Osobně nemám zkušenost, protože ten dominant budu nejspíš dost já :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.12.13 12:54
@jjanekk píše:
50 odstinu sedi? Tam se toho doctes..

Pohadka na dobrou noc… ne realita „bezneho zivota“
ZAKLADATELKA

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.12.13 12:57
@Katchus píše:
Definuj DOMINANT ;)

U nas prozatim hlavni slovo, ma absolutni duvera v nej, rozhoduje o vsem - na druhou stranu, prozatim nemam nejaky pocit omezeni - pracuju si dle sveho, oddelene bydleni - jak vice definovat? Do sexu to samozrejme take zasahuje.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.12.13 12:59
@martina.se píše:
Pokud má toto fungovat, musí být jeden dominant, druhý submis. Jinak to prostě nejde. Osobně nemám zkušenost, protože ten dominant budu nejspíš dost já :mrgreen:

Ja jsem byla vzdy ta dominantni, ale jen proto, ze muj byvaly byl absolutni „hnup“ s prominutim. Mozna proto mam ted takovy blok z takoveho muzskeho chovani a prijde mi neskutecne sexy, ze je muj nynejsi partner takovy. Tak ze by to byl jen chvilkovy rozmar? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
21848
4.12.13 12:59
@Anonymní píše:
U nas prozatim hlavni slovo, ma absolutni duvera v nej, rozhoduje o vsem - na druhou stranu, prozatim nemam nejaky pocit omezeni - pracuju si dle sveho, oddelene bydleni - jak vice definovat? Do sexu to samozrejme take zasahuje.

Nesnesla bych, opravdu ne. Počkej, až (jestli) spolu začnete bydlet, bude ti přikazovat i kdy se máš jít okoupat… Vím od známé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
4.12.13 13:00
@Anonymní píše:

To je dost málo, musíš dát nějaký příklad, to co popisuješ jsou naprosto obecné věci, nic co by ukazovalo na dominanci :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
4.12.13 13:02
@Krkael píše:
Nesnesla bych, opravdu ne. Počkej, až (jestli) spolu začnete bydlet, bude ti přikazovat i kdy se máš jít okoupat… Vím od známé.

Myslíš třeba větu…„Jak tě mám přinutit, abys dělala co ti řeknu“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
4.12.13 13:03
@Anonymní píše:
Ja jsem byla vzdy ta dominantni, ale jen proto, ze muj byvaly byl absolutni „hnup“ s prominutim. Mozna proto mam ted takovy blok z takoveho muzskeho chovani a prijde mi neskutecne sexy, ze je muj nynejsi partner takovy. Tak ze by to byl jen chvilkovy rozmar? :mrgreen:
:think: čert ví. Ale člověk má něco předem v sobě. Já nesnesu být submis. prostě ne.. akorát je pak problém, když jsou dva partneři dominant, protože je to extra hodně o kompromisech :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.12.13 13:06

Já bych řekla, že manžel je dost dominantní a funguje nám to. Ale jen proto, protože já jsem prostě spachovací, dokážu se hrozně moc věcem podřídit. Ale není to zase extrém, prostě má u sebe peníze o kterých rozhoduje (ale rozhodně mi nezakazuje si něco koupit), když o něčem diskutujeme, musela bych hodně nesouhlasit, jinak to je všechno většinou podle muže, ale já s tím souhlasím, ale prostě to rozhodnutí udělá on. Jako abych ho přemluvila k něčemu co on nechce, tak to nepřipadá v úvahu.
Ale má to své výhody, nemusím počítat peníze, aby bylo na účty, nemusím se starat o nákup - většinou jdeme do obchodu spolu, ale já dám do košíku věci - rozhodně ne všechny a muž platí. Jako pro mě to má výhody, ale určitě je to kvůli mé povaze a vyhovuje nám to.
Jedině teda o dceru rozhodujeme společně, ale spíš mám slovo já - co může jíst, kdy kam půjdeme, doktory a tak

• Citovat
  • Upravit
2602
4.12.13 13:17

To s tou knihou byl spis jenom zert ;).
Myslim, ze v kazdem vztahu je jeden dominantnejsi nez ten druhy. Zalezi na mire dominance a submise. Ja treba jsem dost dominantni, ale muj chlap je jeste vic, me osobne to neva, potrebuju vedle sebe takovyho cloveka. Ovsem neni to o tom, ze vsechno je podle nej, to ne. A do sexu nam to taky nezasahuje.
V tvem pripade mi to prijde uz trosku vic, nez je „bezna mira“…proto se na to asi ptas a proto me napadla ta kniha…ted je otazka, jak moc by ti to vyhovalo pri spolecnem zivote. Bohuzel nezjistis to jinak, nez ze to zkusis…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
4.12.13 13:19

I dominantní chlap jde předělat..my jsme oba dominantní a jsem to já kdo vyhrál a má hlavní slovo.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí