Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Fungovat to může, pokud jsi dostatečně submisivní. Jinak se za nějakou dobu zabijete vzájemně. Osobně bych dominantního vedle sebe nesnesla, prostě zlatej střed.
@Anonymní píše:
Holky me zlate, vzdy se tady dozvim uplne vsechno.Prosim, kdo ma zkusenosti s takovymto partnerem? V jake mire toto Vasi partneri zastavaji? A jak to vyhovuje Vam? Odrazi se to i na detech?
Nepotrebuji ani tak rady, jsem svepravny clovek - spise si o tom popovidat, dozvedet se vice o tom, jak to funguje v realu - internet a definice mam nastudovany, ale praxe muze byt odlisna!
Definuj DOMINANT ![]()
Pokud má toto fungovat, musí být jeden dominant, druhý submis. Jinak to prostě nejde. Osobně nemám zkušenost, protože ten dominant budu nejspíš dost já ![]()
@jjanekk píše:
50 odstinu sedi? Tam se toho doctes..
Pohadka na dobrou noc… ne realita „bezneho zivota“
ZAKLADATELKA
@Katchus píše:
Definuj DOMINANT
U nas prozatim hlavni slovo, ma absolutni duvera v nej, rozhoduje o vsem - na druhou stranu, prozatim nemam nejaky pocit omezeni - pracuju si dle sveho, oddelene bydleni - jak vice definovat? Do sexu to samozrejme take zasahuje.
@martina.se píše:
Pokud má toto fungovat, musí být jeden dominant, druhý submis. Jinak to prostě nejde. Osobně nemám zkušenost, protože ten dominant budu nejspíš dost já
Ja jsem byla vzdy ta dominantni, ale jen proto, ze muj byvaly byl absolutni „hnup“ s prominutim. Mozna proto mam ted takovy blok z takoveho muzskeho chovani a prijde mi neskutecne sexy, ze je muj nynejsi partner takovy. Tak ze by to byl jen chvilkovy rozmar? ![]()
@Anonymní píše:
U nas prozatim hlavni slovo, ma absolutni duvera v nej, rozhoduje o vsem - na druhou stranu, prozatim nemam nejaky pocit omezeni - pracuju si dle sveho, oddelene bydleni - jak vice definovat? Do sexu to samozrejme take zasahuje.
Nesnesla bych, opravdu ne. Počkej, až (jestli) spolu začnete bydlet, bude ti přikazovat i kdy se máš jít okoupat… Vím od známé.
@Anonymní píše:
To je dost málo, musíš dát nějaký příklad, to co popisuješ jsou naprosto obecné věci, nic co by ukazovalo na dominanci ![]()
@Krkael píše:
Nesnesla bych, opravdu ne. Počkej, až (jestli) spolu začnete bydlet, bude ti přikazovat i kdy se máš jít okoupat… Vím od známé.
Myslíš třeba větu…„Jak tě mám přinutit, abys dělala co ti řeknu“ ![]()
@Anonymní píše:
Ja jsem byla vzdy ta dominantni, ale jen proto, ze muj byvaly byl absolutni „hnup“ s prominutim. Mozna proto mam ted takovy blok z takoveho muzskeho chovani a prijde mi neskutecne sexy, ze je muj nynejsi partner takovy. Tak ze by to byl jen chvilkovy rozmar?
Já bych řekla, že manžel je dost dominantní a funguje nám to. Ale jen proto, protože já jsem prostě spachovací, dokážu se hrozně moc věcem podřídit. Ale není to zase extrém, prostě má u sebe peníze o kterých rozhoduje (ale rozhodně mi nezakazuje si něco koupit), když o něčem diskutujeme, musela bych hodně nesouhlasit, jinak to je všechno většinou podle muže, ale já s tím souhlasím, ale prostě to rozhodnutí udělá on. Jako abych ho přemluvila k něčemu co on nechce, tak to nepřipadá v úvahu.
Ale má to své výhody, nemusím počítat peníze, aby bylo na účty, nemusím se starat o nákup - většinou jdeme do obchodu spolu, ale já dám do košíku věci - rozhodně ne všechny a muž platí. Jako pro mě to má výhody, ale určitě je to kvůli mé povaze a vyhovuje nám to.
Jedině teda o dceru rozhodujeme společně, ale spíš mám slovo já - co může jíst, kdy kam půjdeme, doktory a tak
To s tou knihou byl spis jenom zert
.
Myslim, ze v kazdem vztahu je jeden dominantnejsi nez ten druhy. Zalezi na mire dominance a submise. Ja treba jsem dost dominantni, ale muj chlap je jeste vic, me osobne to neva, potrebuju vedle sebe takovyho cloveka. Ovsem neni to o tom, ze vsechno je podle nej, to ne. A do sexu nam to taky nezasahuje.
V tvem pripade mi to prijde uz trosku vic, nez je „bezna mira“…proto se na to asi ptas a proto me napadla ta kniha…ted je otazka, jak moc by ti to vyhovalo pri spolecnem zivote. Bohuzel nezjistis to jinak, nez ze to zkusis…
I dominantní chlap jde předělat..my jsme oba dominantní a jsem to já kdo vyhrál a má hlavní slovo.. ![]()
Holky me zlate, vzdy se tady dozvim uplne vsechno.
Prosim, kdo ma zkusenosti s takovymto partnerem? V jake mire toto Vasi partneri zastavaji? A jak to vyhovuje Vam? Odrazi se to i na detech?
Nepotrebuji ani tak rady, jsem svepravny clovek - spise si o tom popovidat, dozvedet se vice o tom, jak to funguje v realu - internet a definice mam nastudovany, ale praxe muze byt odlisna!