Partner mě psychicky týrá

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11.10.16 16:07

Klidně mi napis zprávu, mam s tím osobní zkušenost. Můžeme to probrat, jestli chceš :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
11.10.16 16:18

Klasický despota, zřejmě má v tobě jistotu. poslala bych ho do pr.ele,třeba se mu rozsvítí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.10.16 16:19
@Utrapena píše:
Nejhorsi na tom je, ze porad pochybuju sama o sobe. Ze kdyby opravdu doma nebylo ani smitko, treba by se tak nechoval. :think:

Máš dobře otentované sebevědomí. Pokud on není u tebe hlášen, směle do vystěhování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
11.10.16 17:16

@Utrapena S takovým hovadem bych nikdy nebyla :cert: Máš nízké sebevědomí, on to moc dobře ví, proto tě deptá a tyranizuje, jsi pro něj snadný cíl. Jiná by mu už dávno rychlostí blesku zabalila kufr a vykopala ze dveří. On si nic jiného ani nezaslouží. Zbav se ho, jinak budeš víc a víc nešťastná, on tě dostane na dno. A pak zapracuj na svém sebevědomí, ať nenaletíš v budoucnu nějakému jemu podobnému :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2606
11.10.16 17:26

Nejhorší je že zakladatelka vi co má doma a stejně to většinou skončí tak ze zakladatelka bude doufat ve změnu a vyhodí ho až ji pořádně zmlati.(takovy člověk se opravdu nikdy nezmění, jen jen se bude chvíli přetvarovat a pak to bude mnohem horší) :( :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
11.10.16 17:42

Vyměnila bych zámek a až by chtěl dovnitř, tak bych mu oznámila, že sprostýho idiota na návštěvu nikdo nezval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
11.10.16 18:45
@Utrapena píše:
Ahoj,

jelikoz si casto procitam diskuze, chtela bych se vam taky sverit a vypovidat se. A treba mi poradite co dal. Ziju s o dost starsim partnerem, ktery me ze zacatku uplne na rukou nosil a byla jsem pro nej princeznou. Posledni dobou to jde s nama z kopce a role se otocily. On si pripada jako kral a ze me si dela sluzku. Dela mi kvuli vsemu sceny a hrozne se urazi. Dost se mnou mluvi sproste - poslal me do pr…e, kdyz se ho zeptam „co?“ odpovi mi „hovno, rika se prosim“. Neustale mame konflikty kvuli uklidu - doma s nicim nepomuze, ale nejradsi by abych cely den jenom surovala. Vcera jsem napriklad mela uklizeno, jenom ve drezu spinave nadobi a on hned „delas cely dny hovno, jsi lina jako prase“. A na protest se mnou nemluvi. Kdyz je na me hnusnej, rekne, ze si za to muzu sama.

Kdyz jsem se ho zeptala proc v tom byte jeste je, tak udajne proto ze nema kam jinam jit. Pred par dny mi rekl, ze se mnou jeden cas byl jenom z litosti. Kdyz prijede z prace a nema nachystanou veceri nemuze se proste zeptat jestli bych mu neco nepripravila. Ne, „zase nemam co zrat“ atd.

Citim, ze tohle chovani ve vztahu neni normalni. Ale on uz ze me dela takovou trosku, ze si ta nenormalni prijdu ja. Ze takhle je to vlastne v poradku.

cili s tebou prozatim jeste bydli, nez si najde nejakou jinou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
11.10.16 20:00

Taky si myslim, ze az najde nejakou zenu, ktera bude ochotna si ho k sobe nastehovat, delat mu sluzku a bude vdecna, ze s nim je, tak odsud vypadne. Dnes prisel domu, zadne mile slovo jenom „to nemuzes dat pradlo do pracky vecer?“..jezis, peru a vesim to ja, tak jemu snad muze byt jedno v kolik hodin to delam..i kdyby ve dve rano :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.10.16 20:17
@Utrapena píše:
Taky si myslim, ze az najde nejakou zenu, ktera bude ochotna si ho k sobe nastehovat, delat mu sluzku a bude vdecna, ze s nim je, tak odsud vypadne. Dnes prisel domu, zadne mile slovo jenom „to nemuzes dat pradlo do pracky vecer?“..jezis, peru a vesim to ja, tak jemu snad muze byt jedno v kolik hodin to delam..i kdyby ve dve rano :pocitac:

Tak mu dnes oznam: vážený pepo, nejsem s tebou spokojená, zítra ti sbalim saky páky, vymenim zámek a starej se sám. Byt je tvůj, on tam trvalak nemá. Je to tak jednoduché.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
11.10.16 20:40
@Utrapena píše:
Taky si myslim, ze az najde nejakou zenu, ktera bude ochotna si ho k sobe nastehovat, delat mu sluzku a bude vdecna, ze s nim je, tak odsud vypadne. Dnes prisel domu, zadne mile slovo jenom „to nemuzes dat pradlo do pracky vecer?“..jezis, peru a vesim to ja, tak jemu snad muze byt jedno v kolik hodin to delam..i kdyby ve dve rano :pocitac:

V te pračce se určite točí i jeho prádlo vid?? A za to mas ještě dostat vynadáno?? Za to, že se staráš a pereš mu?? Už jsi ho vyhodila?? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
11.10.16 20:49

Jako to, že chlapi občas komentují domácnost atd. je tu diskusí hodně, a myslím že fakt záleží na každé domácnosti, nejde to dávat do jednoho pytle, je teda jedna věc, ale druhá věc je ta, že podle mě má strašný slovník… už podle toho se pozná jak mu na tobě záleží..
Kdyby ti to řekl možná nějak normálně, tak bych řekla, že je to puntičkář, ale jestli mluví, tak se divím, že si jednu už nedal :nevim: myšleno, že je to asi pěkný hulvát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
11.10.16 21:10
@ančapepča píše:
V te pračce se určite točí i jeho prádlo vid?? A za to mas ještě dostat vynadáno?? Za to, že se staráš a pereš mu?? Už jsi ho vyhodila?? :hug:

To si pis, toci se tam hlavne jeho pradlo. :lol: ale on to vsechno bere jako samozrejmost. A neustale mi tvrdi, ze je to zenska prace. Pritom muzskou praci nema zadnou. Prijede domu, vysprchuje se a sup sup pred televizi kde si sam pro sebe ( ale zaroven abych to tak trochu slysela ) beduje jak jsem hrozna. :pocitac:

Totalne jsem si ho prestala vazit. Spolecne zazitky prakticky zadne, nikde na dovce jsme nebyli a ani nepojedeme. Nemame na to, protoze bere par susnu a jeste splaci dluhy, ktere si vlastni vinou zpusobil. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59399
11.10.16 21:18
@Utrapena píše:
@ančapepča píše:

To si pis, toci se tam hlavne jeho pradlo. :lol: ale on to vsechno bere jako samozrejmost. A neustale mi tvrdi, ze je to zenska prace. Pritom muzskou praci nema zadnou. Prijede domu, vysprchuje se a sup sup pred televizi kde si sam pro sebe ( ale zaroven abych to tak trochu slysela ) beduje jak jsem hrozna. :pocitac:

Totalne jsem si ho prestala vazit. Spolecne zazitky prakticky zadne, nikde na dovce jsme nebyli a ani nepojedeme. Nemame na to, protoze bere par susnu a jeste splaci dluhy, ktere si vlastni vinou zpusobil. :pocitac:
:jazyk: že tě to baví :lol:, jak jsi s nim dlouho? Doufam že alespoň přispívá 50% na bydlení a stravu :roll: Já bych mu hned řekla že jo že jsem hrozná tak at se se mnou nezahazuje, že na něj všude čekají s otevřenou náručí :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.10.16 21:52
@Utrapena píše:
@ančapepča píše:

Totalne jsem si ho prestala vazit. Spolecne zazitky prakticky zadne, nikde na dovce jsme nebyli a ani nepojedeme. Nemame na to, protoze bere par susnu a jeste splaci dluhy, ktere si vlastni vinou zpusobil. :pocitac:

Takze mas doma chlapa s dluhy, bez slusneho prijmu, nikdy te nikam nevzal ani neveme a navíc despota. Gratuluju. Mas dve možnosti. Buď se jej zítra zbavis anebo si s ním zůstaň a trap se dale dalších 30 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
11.10.16 21:53
@Utrapena píše:
@ančapepča píše:

Ježíš…ještě k tomu. Je to zadluženej, starej, plesnivej, urejpanej, zlej, cholerickej despota. Kopni ho do tý jeho scvrklý prd*le a začni žít :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí