Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hele a nemůže to být taky tak že útlocitná matka fixovaná na dítě z každého bebíčka dělá úraz jak na týdení hospitalizaci a její přepracovaný manžel už ty hysterické scény neunesl a tak ji chtěl dostat z místnosti při čemž ji chytil za ruku?
Tak ja bych si tohle NIKDY nenechala libit!!!Deti jsou to nejdulezitejsi na svete!!!Okamzite odejdi a nevracej se!!!
@Anonymní píše:
Malá skončila na pohotovosti už před 3 měsíci. Dal ji na přebalovák a odešel si hrát PC hry. Skončilo to otřesem mozku. To jsem ji potřebovala pohlídat jen na moment než vytřu podlahu. Ale někdo je nevěřícný Tomáš už ze zásady…
tak to je v řiti.
Otřes mozku u batolete je tak na týden v nemocnici, co jste napsali do protokolu?
Ono je lepší čekat, až s Tebou smýkne ze schodů a pořídí prckovi novou maminku, že jo… bojuj. Za sebe, za dítě. Nepřítel je jasný.
@Anonymní píše:
A při tom chycení za ruku se mnou vytřel knihovnu a obývací stěnu. Přesně tohoto se u Policie bojím. Že se budou posmívat a celé se to ještě otočí na mě…
Vůbec moje komenty neber jako posmívání, ale bohužel vím že ženy v bouři hormonů často vnímají svět úplně jinak.
No podle toho co píšeš tak jsi rozhodnutá dejít, takže podej žádost o rozvod, o svěření dítěte do péče, výživné… prostě klasika jako 85% zdejších diskutujících.
Hele, teď vůbec neřeš nějaké hlášení, protože v této fázi to opravdu k ničemu nepovede. Já osobně bych se bez diskuzí sebrala a odjela v tichosti i s malou. Pak si dávej pozor, schovávej sms, nahrávej telefony (!) a choď ven s doprovodem, nebo alespoň stále někam mezi lidi. Protože tenhle psychopat je schopen všeho. Držím palce, ať sebereš odvahu co nejdřív!
Byt tebou ak odcházím hned, soudem ti stanovi výživné tak bez peněz nebudeš
předtím jak stebou svihl jsi měla zajit na pohotost a říct jim vsechno a abys měla lékařskou zprávu v ruce… jinak na policii musíš nahlásit že máš strach o svůj život! Kamarádka měla podobný problém chlap ji deptal psychicky až se stoho zbláznila dokonce ji podával nůž aby se teda zabila a u toho se jí vysmival
není to myslí na dítě a co je pro tebe a dítě lepší az se ti něco stane chceš aby malou vychovával on?
@jakanas píše:
Vůbec moje komenty neber jako posmívání, ale bohužel vím že ženy v bouři hormonů často vnímají svět úplně jinak.
jasně, mimina padají na hlavu dnes a denně a jen hysterické matky to řeší. Přitom stačí jen sebrat dítě a jedeme dál. Stane se. Někomu i několikrát za den.
@Anonymní píše:
A při tom chycení za ruku se mnou vytřel knihovnu a obývací stěnu. Přesně tohoto se u Policie bojím. Že se budou posmívat a celé se to ještě otočí na mě…
Asi bych si s ním promluvila o tom, co udělal a i o tom, jestli mu přijde normální jeho péče o dítě a nahrála si ten rozhovor. Vlastně bych asi počkala a pár domácích libůstek si nahrála. Taky nevím, jestli může lékař odmítnout napsat, jak jsi přišla k zranění.
@unuděná píše:
Hele, teď vůbec neřeš nějaké hlášení, protože v této fázi to opravdu k ničemu nepovede. Já osobně bych se bez diskuzí sebrala a odjela v tichosti i s malou. Pak si dávej pozor, schovávej sms, nahrávej telefony (!) a choď ven s doprovodem, nebo alespoň stále někam mezi lidi. Protože tenhle psychopat je schopen všeho. Držím palce, ať sebereš odvahu co nejdřív!
tak věř mi že toto udělat moje žena tak po ní nechám vyhlásit pátrání a vše použiju u rozvodu proti ní. Není lepší to řešit v klidu a tak jak se má?
A to je sice strašně jednoduché někomu radit hned odejít bez důkazů, ale ona se teď bojí svěřit mu dítě po dobu, co chce vytřít podlahu a po odchodu mu bude muset dítě pravidelně svěřovat časem třeba i na celý víkend. Tak to se nedivím, že se rozmýšlí.
Lékař nemůže odmítnout napsat. Napíše co posuzuje za úraz a k tomu doplní pacientka udává že: a následuje stručný popis. Asi tak.
@tamata píše:
jasně, mimina padají na hlavu dnes a denně a jen hysterické matky to řeší. Přitom stačí jen sebrat dítě a jedeme dál. Stane se. Někomu i několikrát za den.
Ano úrazy se stávají dnes a denně. Samozřejmě nechat sedmiměsíční dítě na přebalováku a odejít to už je naprostá nedbalost.