Partner pro maminku s dvojčaty

Anonymní
30.5.15 19:48

Partner pro maminku s dvojčaty

Myslíte si, že můžu najít partnera s malými dvojčaty? Případně neznáte někoho hodného osamoceného? :) Věk 35 a vejš? :) Severní Morava…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1219
30.5.15 19:56

A kde máš tatínka dvojčat? jinak to si děláš srandu doufám, jestli někoho neznáme :D
neboj se, časem někoho najdeš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.5.15 19:57

Známá s dvojčaty a starsim ditetem ma noveho super chlapa, navic mladsiho :mrgreen:. Ano, jde to, ale v dobu, kdy to necekas, nelamala bych to pres koleno. Pokud se ma nejaky chlap objevit, objevi se.

• Citovat
  • Upravit
1767
30.5.15 20:12

Stopro můžeš :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.5.15 20:13

@JaneDoe Pravý tatínek je bohužel nepoužitelný. Zjistil, že taková zátěž není pro něj. Vadí mu dokonce i to, že pláčou :,(
Přitom děti chtěl, chtěl velkou rodinu. :think:

• Citovat
  • Upravit
MarkétkaBeruška
30.5.15 20:39
@Anonymní píše:
Myslíte si, že můžu najít partnera s malými dvojčaty? Případně neznáte někoho hodného osamoceného? :) Věk 35 a vejš? :) Severní Morava…

Holky já už magořím…jsem normálně chvíli přemýšlela proč hledáš chlapa co má zrovna malá dvojčata :oops: si říkám „a proč musí mít dvojčata?“ :oops: :oops: :oops: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1767
30.5.15 20:41
@MarkétkaBeruška píše:
Holky já už magořím…jsem normálně chvíli přemýšlela proč hledáš chlapa co má zrovna malá dvojčata :oops: si říkám „a proč musí mít dvojčata?“ :oops: :oops: :oops: :mrgreen: :mrgreen:

Tak věta: Myslíte si, že můžu najít partnera s malými dvojčaty? k tomu opravdu svádí, taky jsem byla chvíli na pochybách :lol: Je to takzvaná slohová neobratnost, které se sem tam dopouštíme ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
30.5.15 20:44

Ach ten češtin :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
30.5.15 20:46
@Anonymní píše:
@JaneDoe Pravý tatínek je bohužel nepoužitelný. Zjistil, že taková zátěž není pro něj. Vadí mu dokonce i to, že pláčou :,(
Přitom děti chtěl, chtěl velkou rodinu. :think:

jestli jsou opravdu jeste mala, soustredila bych se hlavne na ne a ne na nahaneni chlapu :) on se nejaky casem objevi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
30.5.15 20:49
@ireeenka píše:
Tak věta: Myslíte si, že můžu najít partnera s malými dvojčaty? k tomu opravdu svádí, taky jsem byla chvíli na pochybách :lol: Je to takzvaná slohová neobratnost, které se sem tam dopouštíme ;)
že jo? Tak aspoň že nejsem jediná kdo se zamyslel :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
19
30.5.15 20:56

Uprimne? nezlob se, ale jedine blazen. Martin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lana Lanová
30.5.15 21:03

Já si taky myslím, že bude lepší soustředit se na děti než na chlapy. A bohužel Martin to vyjádřil jasně, ale realně.

• Citovat
  • Upravit
1767
30.5.15 21:07

Mno, tak já jsem přesvědčená, že bych si ho našla :lol: Ale je pravda, že jsem neuvažovala o vážném vztahu, vzhledem k mým zkušenostem mi nedochází, že si někdo po odchodu muže chce ještě hledat dalšího :oops: Takže já říkám prima kamaráda na zahřátí a třeba něco do budoucna ano, ale na bydlení bych to taky neviděla, nicméně když někdy vidím, kdo všechno si našel solidního partnera, tak bych řekla, že malá dvojčata nejsou zas tak velká překážka :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8881
30.5.15 21:17

Vy jste byli manželé?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
30.5.15 22:18

...

Tak já jako chlap, kdybych viděl ženskou s malýma dvojčatama, tak bych raději utekl. Počkej až povyrostou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí