Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A kde máš tatínka dvojčat? jinak to si děláš srandu doufám, jestli někoho neznáme ![]()
neboj se, časem někoho najdeš
Známá s dvojčaty a starsim ditetem ma noveho super chlapa, navic mladsiho
. Ano, jde to, ale v dobu, kdy to necekas, nelamala bych to pres koleno. Pokud se ma nejaky chlap objevit, objevi se.
@JaneDoe Pravý tatínek je bohužel nepoužitelný. Zjistil, že taková zátěž není pro něj. Vadí mu dokonce i to, že pláčou ![]()
Přitom děti chtěl, chtěl velkou rodinu. ![]()
@Anonymní píše:
Myslíte si, že můžu najít partnera s malými dvojčaty? Případně neznáte někoho hodného osamoceného?Věk 35 a vejš?
Severní Morava…
Holky já už magořím…jsem normálně chvíli přemýšlela proč hledáš chlapa co má zrovna malá dvojčata
si říkám „a proč musí mít dvojčata?“
![]()
@MarkétkaBeruška píše:
Holky já už magořím…jsem normálně chvíli přemýšlela proč hledáš chlapa co má zrovna malá dvojčatasi říkám „a proč musí mít dvojčata?“
![]()
![]()
![]()
![]()
Tak věta: Myslíte si, že můžu najít partnera s malými dvojčaty? k tomu opravdu svádí, taky jsem byla chvíli na pochybách
Je to takzvaná slohová neobratnost, které se sem tam dopouštíme ![]()
@Anonymní píše:
@JaneDoe Pravý tatínek je bohužel nepoužitelný. Zjistil, že taková zátěž není pro něj. Vadí mu dokonce i to, že pláčou
Přitom děti chtěl, chtěl velkou rodinu.
jestli jsou opravdu jeste mala, soustredila bych se hlavne na ne a ne na nahaneni chlapu
on se nejaky casem objevi
@ireeenka píše:že jo? Tak aspoň že nejsem jediná kdo se zamyslel
Tak věta: Myslíte si, že můžu najít partnera s malými dvojčaty? k tomu opravdu svádí, taky jsem byla chvíli na pochybáchJe to takzvaná slohová neobratnost, které se sem tam dopouštíme
Já si taky myslím, že bude lepší soustředit se na děti než na chlapy. A bohužel Martin to vyjádřil jasně, ale realně.
Mno, tak já jsem přesvědčená, že bych si ho našla
Ale je pravda, že jsem neuvažovala o vážném vztahu, vzhledem k mým zkušenostem mi nedochází, že si někdo po odchodu muže chce ještě hledat dalšího
Takže já říkám prima kamaráda na zahřátí a třeba něco do budoucna ano, ale na bydlení bych to taky neviděla, nicméně když někdy vidím, kdo všechno si našel solidního partnera, tak bych řekla, že malá dvojčata nejsou zas tak velká překážka ![]()
Tak já jako chlap, kdybych viděl ženskou s malýma dvojčatama, tak bych raději utekl. Počkej až povyrostou.
Myslíte si, že můžu najít partnera s malými dvojčaty? Případně neznáte někoho hodného osamoceného?
Věk 35 a vejš?
Severní Morava…