Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Komu je hloupé se svěřovat, nechť píše anonymně, mně to tedy hloupé je.
Chcat na sebe to musi bejt lahoda ![]()
sorry ale neudrzel sem se
komentar musi bejt ![]()
Mě to nepobuřuje. Já teda ničím nepřispěju. Jen mi připadá, že nic moc extra úchylnýho jsi nedělala, až na ten anál chlapům, to by se mi opravdu příčilo. Z čeho máš obavy při pissu?
Pro mne analni sex a oloupany banan co Pak partner vyjidal ![]()
SM bych taky nedala, ale zajima me co noveho by se dalo zkusit
@Andreww píše:
Chcat na sebe to musi bejt lahodasorry ale neudrzel sem se
komentar musi bejt
A tahat hovna z řiťi musí být pochutnáníčko
![]()
Mě by zajímalo, jaký to je dělat anální sex chlapovi? Normálně jsi měla nasazovák? Já jednou sexuálnímu kamarádovi zaváděla do análu anální kolík a bylo to takový zvláštní
.Jinak v sexu se ničemu extra nebráním krom teda výkalům apod.Ale zvala jsem už přítele na swingerspárty
@Anonymní píše:
Mě by zajímalo, jaký to je dělat anální sex chlapovi? Normálně jsi měla nasazovák? Já jednou sexuálnímu kamarádovi zaváděla do análu anální kolík a bylo to takový zvláštní.Jinak v sexu se ničemu extra nebráním krom teda výkalům apod.Ale zvala jsem už přítele na swingerspárty
Měla jsem připínák, čili nasazovák jak píšeš, potom i kolíkem jsem mu dělala dobře, análníma kuličkama, taky ho lízala tam ![]()
Jo tak vždyt nikdo tady nikoho nenutí to číst a název diskuze hovoří jasně, takže sem těžko půjde přidat svůj názor někdo, kdo má v sexu takovou normu jako jsou kasický sexuální polohy a orál. Ale chápu, že zvědavost je.
Tak já byla na swingers s ženatým kamarádem, já tenkrát svobodná holka a co tam se dělo, sodoma gomora hadr.
@Anonymní píše:
Měla jsem připínák, čili nasazovák jak píšeš, potom i kolíkem jsem mu dělala dobře, análníma kuličkama, taky ho lízala tam
Jo to já taky a co mám okolo sebe kamarádky tak většinou to dělaji jazykem chlapovi i tam.
@Anonymní píše:
Tak já byla na swingers s ženatým kamarádem, já tenkrát svobodná holka a co tam se dělo, sodoma gomora hadr.
Fákt? Povídej mi něco o tom
@Anonymní píše:
Pro mne analni sex a oloupany banan co Pak partner vyjidal
SM bych taky nedala, ale zajima me co noveho by se dalo zkusit
už jsem si zvykla, že banán asociuje různé věci a činnosti
ale že až takhle ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Anonym-intimní věci ze života
Otázka zní, co jste kdy dělali nejvíce úchylného v posteli a co byste třeba nikdy nedělali?
Já toho mám za sebou hodně-lesbický sex, anální sex, anální sex, který jsem dělala mužům, teď chceme zkusit piss, mám z něj docela obavy, ale nesmírně mě to láká, jsem v sexu trochu „čuňátko“ a ráda zkouším novoty.
Co bych nikdy nedělala, tak to je SM ani v jemné formě.
Koho to pobuřuje, nechť se zdrží komentářů, kdo chce, nechť se pochlubí, svěří,…