Co jste kdy nejvíc úchylného dělali v sexu?

Anonymní
30.5.15 12:17

Co jste kdy nejvíc "úchylného" dělali v sexu?

Anonym-intimní věci ze života :oops:
Otázka zní, co jste kdy dělali nejvíce úchylného v posteli a co byste třeba nikdy nedělali?
Já toho mám za sebou hodně-lesbický sex, anální sex, anální sex, který jsem dělala mužům, teď chceme zkusit piss, mám z něj docela obavy, ale nesmírně mě to láká, jsem v sexu trochu „čuňátko“ a ráda zkouším novoty.
Co bych nikdy nedělala, tak to je SM ani v jemné formě.
Koho to pobuřuje, nechť se zdrží komentářů, kdo chce, nechť se pochlubí, svěří,…

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
13331
30.5.15 12:19

At se svěří hlavně anonymně :lol: :lol: :lol:

• načítám...
Anonymní
30.5.15 12:20

Komu je hloupé se svěřovat, nechť píše anonymně, mně to tedy hloupé je.

• Upravit
288
30.5.15 12:24

Chcat na sebe to musi bejt lahoda :))

sorry ale neudrzel sem se :) komentar musi bejt :cert:

• načítám...
Anonymní
30.5.15 12:24

Mě to nepobuřuje. Já teda ničím nepřispěju. Jen mi připadá, že nic moc extra úchylnýho jsi nedělala, až na ten anál chlapům, to by se mi opravdu příčilo. Z čeho máš obavy při pissu?

• Upravit
Anonymní
30.5.15 12:25

Pro mne analni sex a oloupany banan co Pak partner vyjidal :oops:
SM bych taky nedala, ale zajima me co noveho by se dalo zkusit

• Upravit
13331
30.5.15 12:27
@Andreww píše:
Chcat na sebe to musi bejt lahoda :))sorry ale neudrzel sem se :) komentar musi bejt :cert:

A tahat hovna z řiťi musí být pochutnáníčko :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
Anonymní
30.5.15 12:29

Mě by zajímalo, jaký to je dělat anální sex chlapovi? Normálně jsi měla nasazovák? Já jednou sexuálnímu kamarádovi zaváděla do análu anální kolík a bylo to takový zvláštní :).Jinak v sexu se ničemu extra nebráním krom teda výkalům apod.Ale zvala jsem už přítele na swingerspárty

• Upravit
4658
30.5.15 12:30

:poblion: JSem máslo teda :mrgreen: Neměla bych žaludek ani na jedno :mrgreen:

• načítám...
Anonymní
30.5.15 12:37
@Anonymní píše:
Mě by zajímalo, jaký to je dělat anální sex chlapovi? Normálně jsi měla nasazovák? Já jednou sexuálnímu kamarádovi zaváděla do análu anální kolík a bylo to takový zvláštní :).Jinak v sexu se ničemu extra nebráním krom teda výkalům apod.Ale zvala jsem už přítele na swingerspárty

Měla jsem připínák, čili nasazovák jak píšeš, potom i kolíkem jsem mu dělala dobře, análníma kuličkama, taky ho lízala tam :oops:

• Upravit
Anonymní
30.5.15 12:38

Jo tak vždyt nikdo tady nikoho nenutí to číst a název diskuze hovoří jasně, takže sem těžko půjde přidat svůj názor někdo, kdo má v sexu takovou normu jako jsou kasický sexuální polohy a orál. Ale chápu, že zvědavost je.

• Upravit
Anonymní
30.5.15 12:40

Tak já byla na swingers s ženatým kamarádem, já tenkrát svobodná holka a co tam se dělo, sodoma gomora hadr.

• Upravit
Anonymní
30.5.15 12:41
@Anonymní píše:
Měla jsem připínák, čili nasazovák jak píšeš, potom i kolíkem jsem mu dělala dobře, análníma kuličkama, taky ho lízala tam :oops:

Jo to já taky a co mám okolo sebe kamarádky tak většinou to dělaji jazykem chlapovi i tam.

• Upravit
Anonymní
30.5.15 12:41
@Anonymní píše:
Tak já byla na swingers s ženatým kamarádem, já tenkrát svobodná holka a co tam se dělo, sodoma gomora hadr.

Fákt? Povídej mi něco o tom

• Upravit
Lana Lanová
30.5.15 12:42
@Anonymní píše:
Pro mne analni sex a oloupany banan co Pak partner vyjidal :oops:
SM bych taky nedala, ale zajima me co noveho by se dalo zkusit

už jsem si zvykla, že banán asociuje různé věci a činnosti :lol: ale že až takhle :lol:

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová