Partner u císařského řezu ANO - NE?

Anonymní
7.8.21 09:59

Partner u císařského řezu Ano -ne

Ahoj maminky i tatínci :D
Byl s Vámi partner na sále když jste měli císařský řez? Mě právě hrozí a když jsme se s partnerem bavili tak říkal že by semnou byl u klasického porodu ale tohle že by nezvládl i když bych byla napůl schovaná ale nedělalo by mu to dobře. Mrzí mě to ale nutit ho nebudu.
Jak jste to měli vy?
Hezký víkend mimochodem Vám přeji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
mackA159
7.8.21 10:04

Nechápu. Vždyť nic neuvidi. Přirozený porod je na koukání daleko nechutnejsi, a je tam „riziko“ že uvidí vic než by chtel. A to nemluvím o té psychické stránce.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.8.21 10:06

Ahoj, se mnou byl manzel u cisarskeho rezu. Ale take zalezi, zda s tim bude souhlasit zdravotnicky personal. To se dozvite az tesne pred zakrokem.
Ja jsem byla rada, ze byl se mnou. A jakmile maleho vytahli, tak se hned sel divat na vazeni a mereni maleho a pak sli rovnou klokankovat. Jelikoz to u me po cisari nebylo mozne. Manzel byl nadseny a ja byla moc rada, ze u maleho po celou dobu byl, kdyz ja jsem nemohla.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.8.21 10:07
@mackA159 píše:
Nechápu. Vždyť nic neuvidi. Přirozený porod je na koukání daleko nechutnejsi, a je tam „riziko“ že uvidí vic než by chtel. A to nemluvím o té psychické stránce.
Říkal že to je jako operace a když by prý slyšel ty nástroje atd a viděl prostě operační sál a tak že by to nezvládl. :nevim: Nemá cenu ho přemlouvat ne?
  • Citovat
  • Upravit
mackA159
7.8.21 10:08
@Anonymní píše: Říkal že to je jako operace a když by prý slyšel ty nástroje atd a viděl prostě operační sál a tak že by to nezvládl. :nevim: Nemá cenu ho přemlouvat ne?

To každopádně nema. Ale i přirozený porod se může zvrtnout v drama, ne li horor. Určitě ho nepremlouvej..ale nechtěla bych ho ani k přirozenému porodu, jestli je taková bačkora, tak by ho mohl dávat personal do kupy. A to fakt nechces když sama trpis.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.8.21 10:09
@Anonymní píše: Říkal že to je jako operace a když by prý slyšel ty nástroje atd a viděl prostě operační sál a tak že by to nezvládl. :nevim: Nemá cenu ho přemlouvat ne?

V tomto pripade ho asi nema cenu premlouvat. Ale chtela bych, aby cekal pred salem a pak se sel podivat na to vazeni mimca a nasledne, aby i s mimcem klokankoval.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.8.21 10:11
@Anonymní píše:
V tomto pripade ho asi nema cenu premlouvat. Ale chtela bych, aby cekal pred salem a pak se sel podivat na to vazeni mimca a nasledne, aby i s mimcem klokankoval.

Ano to se ho zkusím zeptat. Co je prosím pěkně to klokánkování?

• Citovat
  • Upravit
37132
7.8.21 10:11

Hele záleží jestli ho tam vůbec pustí, taky jestli budeš mít celkovou anestezii nebo jen lokální. Nechala bych to až na situaci, můj muž se taky bál i klasického, chtěl jenom stát u hlavy doufal že sebou nesekne a ve finále pomalu asistoval doktorovi a stříhal šňůru :D ale nepremlouvej ho, kdyby tam třeba omdlel, nebo z toho měl trauma, tak ti nebude moc vděčný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Capelucia
7.8.21 10:13

Byl venku, ale bylo mi to jedno. Pak už ale byl pořád s malým, když já nemohla a to bylo to nejlepší, co mohlo být. Myslím, že bonding v jejich případě na 100% zafungoval, do teď jsou ze sebe poprdění :lol:. Já taky byla spokojenější, že malý nemusí na vyšetření bez rodiče.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.8.21 10:15
@Anonymní píše:
Ano to se ho zkusím zeptat. Co je prosím pěkně to klokánkování?

Pri klasickem. porodu je to, kdyz prilozi mamince mimco na telo a tak.se jakoby tuli. Ze je mimco vice v klidu a lepe si zvykne na nove prostredi a pak ma silnejsi vztah s osobou, se kterou klokankoval. U nas pak manzela posadili do pokoje, kde jsou postylky s mim :srdce: inky a maleho mu dali na naha prsa a bricho. A tak se tam 2 hodiny tulili. A je pravda, ze maly zpocatku na manzela vice pozitivne reagoval :oops: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
3756
7.8.21 10:16

CS je normální druh operace, nedovolí být laikovi na sále.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3756
7.8.21 10:17

U nás to tedy aspoň takhle bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
7.8.21 10:19

Zeptej se v porodnici, jestli umozni bonding s tatinkem. Bude sedet nekde za rohem a daji mu mimco na hrud kuze na kuzi. Pro miminko je to moc fajn zacatek.

A at je s miminkem celou dobu od chvile, kdy ho vytahnou, muze vse „pohlidat“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
7.8.21 10:25

Hele, a ty by jsi s ním šla na sál, kdyby mu operovali slepák? Tady fakt nemá smysl přemýšet nad tím, jestli je cíťa, sobec nebo cokoliv jinýho. Tebe čeká velká operace a to fakt každej nedává. Koukat se, jak někomu řežou břicho, tak to je pro hodně silný povahy. Nechápu tenhle trend a nutit chlapa být u sekce, tak to už je trochu moc. Normálně jsou otcové vedle sálu a dítě dostanou na bonding..

• Citovat
  • Upravit
3032
7.8.21 10:30
@Anonymní píše:
Ahoj maminky i tatínci :D
Byl s Vámi partner na sále když jste měli císařský řez? Mě právě hrozí a když jsme se s partnerem bavili tak říkal že by semnou byl u klasického porodu ale tohle že by nezvládl i když bych byla napůl schovaná ale nedělalo by mu to dobře. Mrzí mě to ale nutit ho nebudu.
Jak jste to měli vy?
Hezký víkend mimochodem Vám přeji

Ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box