Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj,
chtěla jsem se zeptat..jak to máte s narozeninami či výročím? pamatuje si to váš partner, nebo zapomíná? když zapomene - za jak dlouho zjistí, že jste měla narozeniny? připomínáte se?
Moje narozeniny si pamatuje, výročí taky, ale to nijak neslavíme.
Já mám narozeniny v takový docela nezapomenutelný datum.
Takže se ještě nestalo, že by zapomněl. ![]()
Výročí „chození“ neslavíme, protože nemáme pevné datum. Spíš máme od kdy jsme spolu cca byli neoficiálně a oficiálně. Ale doufám, že naše výročí svatby si bude pamatovat. ![]()
Jinak na narozeniny nezapomíná, sama mu je tak týden dopředu připomenu a nemám moc ráda zbytečné dárky, takže mu vždycky řeknu, co bych si přála nebo mi stačí když si zajdeme na supr véču a nebo nějaký víkend relaxu.
Ale stejně mi nějakou drobnost navíc dá. ![]()
My to nijak extra neřešíme. Manžel ví, občas teda musí zalovit v paměti, ale většinou to trefi. Když se to blíží tak ví, protože děláme menší posezení s rodinou. Dárek si většinou vyberu sama. Nevadí mi to. Jo a s ex jsme měli dokonce narozeniny ve stejný den, takže ten neměl šanci zapomenout.
Můj muž by na moje narozeniny nezapomněl. A popravdě, kdyby jo, vadilo by mi to. Neřeším, že by si nevěděl rady s dárkem nebo tak něco, ale kdyby mi nedal pusu a třeba kytku a nepopřál mi, to by mi bylo sakra líto.
Chlapovi tohle musíš nenápadně hlásit měsíc dopředu minimálně ![]()
Oni za to nemůžou, nemají na to kapacitu. Fakt ![]()
Pak se ptá, co bych ráda a vždy přidá něco navíc ![]()
@Wenn.Nox píše: Výročí „chození“ neslavíme, protože nemáme pevné datum. Spíš máme od kdy jsme spolu cca byli neoficiálně a oficiálně.oufám, že naše výročí svatby si bude pamatovat.
Jinak na narozeniny nezapomíná, sama mu je tak týden dopředu připomenu a nemám moc ráda zbytečné dárky, takže mu vždycky řeknu, co bych si přála nebo mi stačí když si zajdeme na supr véču a nebo nějaký víkend relaxu.Ale stejně mi nějakou drobnost navíc dá.
Jsem potesena, že i někdo další má plovoucí datum ![]()
@Maartina7 píše:
Jsem potesena, že i někdo další má plovoucí datum
Ale je to pravda.
Já pořád tvrdila, že budeme jen přátelé a asi po 4 měsících jsem si uvědomila, že je to už regulérní vztah. No a jaký pak stanovení data, když to tak samo vyplynulo.. ![]()
@ivculka píše:
Chlapovi tohle musíš nenápadně hlásit měsíc dopředu minimálně
Oni za to nemůžou, nemají na to kapacitu. Fakt
Pak se ptá, co bych ráda a vždy přidá něco navíc
Mozna ignoranti nemaji kapacitu. V dnesni dobe chytrych mobilu, zapomene leda d.ebil, co si neda upominku.
Lehce připomenout je jistější. I když znám případ, kdy se dotyčný čerti, vždyť on si to přece pamatuje! ![]()
@Wenn.Nox píše:
Ale je to pravda.Já pořád tvrdila, že budeme jen přátelé a asi po 4 měsících jsem si uvědomila, že je to už regulérní vztah. No a jaký pak stanovení data, když to tak samo vyplynulo..
Taky jsme měli takový pozvolný začátek, ale seznámili jsme se 28.října, tak jsme si o určili jako výročí. Není nad to mít na ten den státem zaručené volno ![]()
@Ba-stet píše:
Taky jsme měli takový pozvolný začátek, ale seznámili jsme se 28.října, tak jsme si o určili jako výročí. Není nad to mít na ten den státem zaručené volno
Máme stejné datum ![]()
@ivculka píše:
Chlapovi tohle musíš nenápadně hlásit měsíc dopředu minimálně
Oni za to nemůžou, nemají na to kapacitu. Fakt
Pak se ptá, co bych ráda a vždy přidá něco navíc
Zase to trapne obhajovani chlapu.
Kapacitu na to maji, ale proste jim za to ty jejich zeny nestoji, aby si jedno proste datum zapamatovali nebo aspon zapsali do kalendare.
Ahoj,
chtěla jsem se zeptat..jak to máte s narozeninami či výročím? pamatuje si to váš partner, nebo zapomíná? když zapomene - za jak dlouho zjistí, že jste měla narozeniny? připomínáte se?