Zapomenuté narozeniny

Anonymní
6.8.21 23:12

zapomenuté narozeniny

Ahoj,
chtěla jsem se zeptat..jak to máte s narozeninami či výročím? pamatuje si to váš partner, nebo zapomíná? když zapomene - za jak dlouho zjistí, že jste měla narozeniny? připomínáte se?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53518
6.8.21 23:13
@Anonymní píše:
Ahoj,
chtěla jsem se zeptat..jak to máte s narozeninami či výročím? pamatuje si to váš partner, nebo zapomíná? když zapomene - za jak dlouho zjistí, že jste měla narozeniny? připomínáte se?

Moje narozeniny si pamatuje, výročí taky, ale to nijak neslavíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3070
6.8.21 23:15

Já mám narozeniny v takový docela nezapomenutelný datum. :) Takže se ještě nestalo, že by zapomněl. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1910
6.8.21 23:18

Výročí „chození“ neslavíme, protože nemáme pevné datum. Spíš máme od kdy jsme spolu cca byli neoficiálně a oficiálně. Ale doufám, že naše výročí svatby si bude pamatovat. :D
Jinak na narozeniny nezapomíná, sama mu je tak týden dopředu připomenu a nemám moc ráda zbytečné dárky, takže mu vždycky řeknu, co bych si přála nebo mi stačí když si zajdeme na supr véču a nebo nějaký víkend relaxu. :) Ale stejně mi nějakou drobnost navíc dá. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36402
6.8.21 23:58

My to nijak extra neřešíme. Manžel ví, občas teda musí zalovit v paměti, ale většinou to trefi. Když se to blíží tak ví, protože děláme menší posezení s rodinou. Dárek si většinou vyberu sama. Nevadí mi to. Jo a s ex jsme měli dokonce narozeniny ve stejný den, takže ten neměl šanci zapomenout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
7.8.21 00:34

Můj muž by na moje narozeniny nezapomněl. A popravdě, kdyby jo, vadilo by mi to. Neřeším, že by si nevěděl rady s dárkem nebo tak něco, ale kdyby mi nedal pusu a třeba kytku a nepopřál mi, to by mi bylo sakra líto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
7.8.21 00:52

Chlapovi tohle musíš nenápadně hlásit měsíc dopředu minimálně :mrgreen:
Oni za to nemůžou, nemají na to kapacitu. Fakt :lol:
Pak se ptá, co bych ráda a vždy přidá něco navíc :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
7.8.21 03:05

My to moc neresime, datumy si pamatujeme, ale neslavime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
7.8.21 03:09
@Wenn.Nox píše: Výročí „chození“ neslavíme, protože nemáme pevné datum. Spíš máme od kdy jsme spolu cca byli neoficiálně a oficiálně.oufám, že naše výročí svatby si bude pamatovat. :D
Jinak na narozeniny nezapomíná, sama mu je tak týden dopředu připomenu a nemám moc ráda zbytečné dárky, takže mu vždycky řeknu, co bych si přála nebo mi stačí když si zajdeme na supr véču a nebo nějaký víkend relaxu. :) Ale stejně mi nějakou drobnost navíc dá. :lol:

Jsem potesena, že i někdo další má plovoucí datum :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1910
7.8.21 03:58
@Maartina7 píše:
Jsem potesena, že i někdo další má plovoucí datum :D

Ale je to pravda. :lol: Já pořád tvrdila, že budeme jen přátelé a asi po 4 měsících jsem si uvědomila, že je to už regulérní vztah. No a jaký pak stanovení data, když to tak samo vyplynulo.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21918
7.8.21 05:07
@ivculka píše:
Pak se ptá, co bych ráda a vždy přidá něco navíc :jazyk:

Mozna ignoranti nemaji kapacitu. V dnesni dobe chytrych mobilu, zapomene leda d.ebil, co si neda upominku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5413
7.8.21 09:53

Lehce připomenout je jistější. I když znám případ, kdy se dotyčný čerti, vždyť on si to přece pamatuje! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
7.8.21 11:34
@Wenn.Nox píše:
Ale je to pravda. :lol: Já pořád tvrdila, že budeme jen přátelé a asi po 4 měsících jsem si uvědomila, že je to už regulérní vztah. No a jaký pak stanovení data, když to tak samo vyplynulo.. :D

Taky jsme měli takový pozvolný začátek, ale seznámili jsme se 28.října, tak jsme si o určili jako výročí. Není nad to mít na ten den státem zaručené volno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4998
7.8.21 11:53
@Ba-stet píše:
Taky jsme měli takový pozvolný začátek, ale seznámili jsme se 28.října, tak jsme si o určili jako výročí. Není nad to mít na ten den státem zaručené volno :lol:

Máme stejné datum :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10032
7.8.21 12:05
@ivculka píše:
Pak se ptá, co bych ráda a vždy přidá něco navíc :jazyk:

Zase to trapne obhajovani chlapu. :roll: Kapacitu na to maji, ale proste jim za to ty jejich zeny nestoji, aby si jedno proste datum zapamatovali nebo aspon zapsali do kalendare.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí