Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Asi zalezi na konkretnim pripade. Zrovna nedavno u me byla kamaradka, ma syna 17let a nasel si nyni slecnu, kamaradka je z ni nadsena, je moc fajn, na vikendy k nim jezdi a vsechny strany jsou v pohode.
@Anonymní píše:
Jak snášíte partnery vašich dětí? Co všechno můžou a co ne? A byli u vás někdy doma? Zvlčeli kvůli nim vaši potomci?
Moje dcera, když si našla přítele, začala kašlat na školu, ale nemůžu ji v ničem zabránit, protože je v tom „láska“
Už si tu zase? Že ty máš dvě dcery a jednoho syna. Dcery dřou a ty neděláš nic. Krom péče o syna a nějakého leguana nebo co to bylo. Nech ty holky už žít
@lachtanice86 to nebude ona, ta chtěla aby dcery makaly a školu jim snad i zakazovala ![]()
@lachtanice86
taky mě to hned napadlo, že by to mohla být ona…
@lachtanice86 @Kriss Tina @annasmyc opet mi neco uniklo
zasvetite me damy? ![]()
@Kotatko03 Poslední diskuse byla snad o tom že jí dcera která měla své dny řekla že udělá oběd až jí zabere prášek, bylo z toho děsný drama jak je dcera líná a nevděčná
Tohle ale asi nebude ona, i když kdo ví ![]()
@Kotatko03 píše:
Asi zalezi na konkretnim pripade. Zrovna nedavno u me byla kamaradka, ma syna 17let a nasel si nyni slecnu, kamaradka je z ni nadsena, je moc fajn, na vikendy k nim jezdi a vsechny strany jsou v pohode.
To má kámoška štěstí
Moje holka mě „nesnáší“, protože ho nemám ráda, ale snažím se dělat, že ten lempl neexistuje, i když je to pro mě těžké.
@arinecka píše:
@Kotatko03 Poslední diskuse byla snad o tom že jí dcera která měla své dny řekla že udělá oběd až jí zabere prášek, bylo z toho děsný drama jak je dcera líná a nevděčnáTohle ale asi nebude ona, i když kdo ví
aha, dekuji ![]()
Všechny kluky své dcery jsem měla ráda i se mi stýskalo když se rozešli, holka má dobrý vkus
Běžně si přítele vodila domu od těch 17let u nás kdokoli přepsal… Se současným mám dobrý vztah, pro mě je nejdůležitější aby dcera byla šťastná a toho kdo ji učiní šťastnou těžko nebudu mít ráda ![]()
@annasmyc píše:
@Kotatko03 https://www.emimino.cz/…luje-348823/
dekuji…
![]()
@Alušáček píše:
Všechny kluky své dcery jsem měla ráda i se mi stýskalo když se rozešli, holka má dobrý vkusBěžně si přítele vodila domu od těch 17let u nás kdokoli přepsal… Se současným mám dobrý vztah, pro mě je nejdůležitější aby dcera byla šťastná a toho kdo ji učiní šťastnou těžko nebudu mít ráda
tak to je uzasne napsane, jsi skvela maminka s uzasnym pristupem
smekam ![]()
@Anonymní píše:
Jak snášíte partnery vašich dětí? Co všechno můžou a co ne? A byli u vás někdy doma? Zvlčeli kvůli nim vaši potomci?
Moje dcera, když si našla přítele, začala kašlat na školu, ale nemůžu ji v ničem zabránit, protože je v tom „láska“
Partnery? Tak bych šestnáctku před rozkvětem nenazvala. Ještě se s ní doma nepotkávám, syn je malý, ale budu děsná semetrika.
@Alušáček píše:
Všechny kluky své dcery jsem měla ráda i se mi stýskalo když se rozešli, holka má dobrý vkusBěžně si přítele vodila domu od těch 17let u nás kdokoli přepsal… Se současným mám dobrý vztah, pro mě je nejdůležitější aby dcera byla šťastná a toho kdo ji učiní šťastnou těžko nebudu mít ráda
To je hezký. ![]()