Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
To asi nemá dobré řešení. Co zkusit manželovi navrhnout otevřený vztah? Nic lepšího mě nenapadá. Počítej s tím, že i s milencem to po čase nebude takové jako teď na začátku, kor když spolu budete pořád a bude do toho zasahovat péče o děti. Evidentně máš čas se s ním stýkat mimo rodinu, tak nač si to kazit? Tou změnou by váš vztah mohl jít hodně rychle do kytek.
On děti nemá a ty bys mu tam přitáhla 3, to nedá…
Co si najít vlastní zázemí a jít na to postupně? Než někomu viset na krku
A milenec má zkušenosti s dětmi? Kolik je dětem? 7, 5 a 3? Nebo? To je záhul i pro biologického otce, natož pro cizího. Maluješ si to moc růžově, v realitě na sebe nebudete mít tolik času. Šanci tomu dávám tak 5%.
Příspěvek upraven 26.04.26 v 22:27
@pikola no prave. Ale jako tvrdi ze mu deti nevadi, ze je zvykly na deti. Ze kdyby potreboval od nic klid, zavre se do pokoje k pc a vezme si sluchatka nez se zrelaxuje. Coz jako nevim jestli je realne mozny
Není. To je představa lidí, co nemají děti.
Jsem proste hrozne nestastna na ty roky. Ted se neco objevilo a ja jsem ve stresu ze vseho, tlak z kazde strany… ![]()
Je a bude tam zavřenej nonstop a budeš mít doma děti 4
On je živit nebude, on je možná kvůli tobě snese..
No nevim, 3 děti a dva otcové? To jsi nenapsala
Tak 16 letého puberťáka bych rozhodně po půl roce nestěhovala k milenci. Zvlášť ne, pokud je to holka.. Vždyť po tak krátké době ho vůbec neznáš.
Tak se rozveď, ale pořiď si vlastní byt, dětem vybuduj nový domov, a když i po dalším roce s tím milencem budeš, tak je teprve seznamuj.
@pikola jak myslis zivit? Chodi normalne do prace. Rikal ze mu nevadi si s nimi pohrat. Ze si rad hraje. No ja proste nevim… mam pocit ze nemuzu nic
@pikola no ten 16 je z predchoziho vztahu. Ale to byl vztah a kdyz jsem otehotnela vykaslal se na me. Takze jsem pak zila sama a starala se o syna. Po par letech jsem poznala soucasneho se kterym jsem 10 let a mame ty dve mensi deti
@pikola taky me to napadlo ale zas nevim jak bych zvladala finance, uplne sama na vse, to je proste vsechno na prd…
A ty se jako fakt chceš po půl roce mileneckého vztahu sestěhovat s dětmi do bytu milence? Nebo jak to plánujete? Přece nemůžeš ty děti hodit do takhle nestabilního prostředí? Co když se za měsíc rozejdete?
Prosim o anonym. Je to citlive. Zdravim. Mozna me nekdo odsoudi ale ja uz nevim jak dal. Poradte mi, kdo muzete.
ze se budu divit az me novej kopne do prdle. Zasypala me 20 sms jaka jsem. Proste sileny, nezmohla jsem se na slovo.
Ziju ve vztahu s manzelem 10 let. Mame 3 deti. Prvni 3 roky byly ok, pak se narodili deti, zaclo to byt mezi nami tezsi. O deti se staral vzdycky moc hezky ale jako partner zacal kulhat - nezajem o nic, o sex. Sex jsme meli 1× za 3 mesice. Prisel z prace, pohral s detma a lehnul na gauc k televizi. O volnu to same. Nekolikrat jsme o tom mluvili, rekl ze ho to uz moc nebavi ten vztah ale ze me ma rad. Zkouseli jsme to na silu ale nikdy to dlouho nevydrzelo. Tak jsem to vzdala a zili jsme prakticky jako spolubydlici kvuli detem. Sex 1× za pul roku rychlovka, a to jsem si to vynutila. Takhle jsem to vydrzela 6 let (10let jsme spolu). No a jsem se seznamila s jinym muzem. Uplny opak meho manzela. Zamilovala jsem se. Jsem s nim pul roku. Jenze uz nemuzu zit dvoji zivot. Mam v zivote jedinou mamku z rodiny nikoho jineho nemam, ktere jsem se sverila a chtela od ni radu. Mama me zavrhla (sama 3× rozvedena), kricela na me, ze jsem rozbila rodinu, ze jsem svne, ze bud budu doma a nebo uz se mnou v zivote nepromluvi
S novym bychom chteli byt spolu, mluvili jsme o tom, zni to vse moc hezky. Rikal ze ma v rodine hodne deti, ze mu nevadi, ze to jsou deti. Deti moje nevidel ale tim ze muj partner nic zatim nevi deti by to rekly. Mama mi dala dala brouky do hlavy, ja mam chut skocit z okna. Doma nejsem stastna, prezivam. U milence mam strach ze to nevyjde, i treba kvuli detem, ja nevim. Nesudte me prosim, poradte. Dekuji vsem